Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, costacurta said:

Η υπάλληλος στό κατάστημα μου το ανέφερε(την ρώτησα επανειλημμένα) και το έδειξε. Έφυγα τώρα 

Δεν έχει ρήτρα το flat.

Εκτός κι αν οι όροι του flat στο συνδυαστικό πακέτο με κινητή τηλεφωνία οrizon έχoυν καμιά ρήτρα... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

για χαμηλές καταναλώσεις φαίνεται καλή περίπτωση.

Εμένα ακριβό μου φαίνεται..πχ στο smart night που είμαι τώρα (οκ έχει 45% χωρίς πάγιο) για 150 kwh δίνω 10-11€ ρεύμα και 7€ ρυθμιζόμενες...το μικρότερο πακέτο έχει 30€ για 110 kwh το μήνα .. όχι picasso ...picantico έπρεπε να το πουν 

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Εμένα ακριβό μου φαίνεται..

εμενα παντως με 2400 κβ περιπου το χρονο, με εναν προχειρο υπολογισμο θα μου στοιχιζει περιπου 10 ευρω παγιο και 0,14/κβ. γτ να το παρω; υπαρχουν πολυ φθηνοτερα. τωρα αν καποιος θελει να αραξει καπου και να ξερει οτι θα πληρωνει συγκεκριμενο ποσο καθε μηνα ισως να τον βολεψει.

Δημοσ.

Μη μασατε guys. Ο flat picasso ( κ οτιδηποτε αλλο θα ακολουθησει ) βγηκε πιλοτικα για να φαει λεφτα απο τις τσεπες... Γερμανια εχουν τρελαθει με τα ρεκορ ανρητικων τιμων στο χρηματιστηριο ενεργειας λογω ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ μεσα στον Μαιο. Εμεις ενα καλο μπλεδακι θελουμε το επομενο διαστημα κ ημεθα αρχοντες διχως flat παραμυθια. Το secure 2.0 παιζει αυτον τον καιρο απ οτι βλεπω σαν hot product, σωστα?! Καλημερα κ γεια ειπαμε?! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Έχει κάποιος κάνει αίτημα υπαναχώρησης από σύμβαση με Elpedison; Συγκεκριμένα, υπέβαλα αίτημα για νέο συμβόλαιο (σταθερό πρόγραμμα Bright) και περίπου 1,5 ημέρα μετά υπέβαλα αίτημα υπαναχώρησης. Ωστόσο, σήμερα (3 ημέρες μετά) μου έστειλαν μήνυμα ότι η υπαναχώρηση δεν ισχύει και πλέον είμαι κανονικά πελάτης της Elpedison.

Γνωρίζω ότι υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών για συμβάσεις που γίνονται εξ αποστάσεως ή εκτός καταστήματος, αλλά αναρωτιέμαι:

• Έχει βρεθεί κάποιος σε αντίστοιχη θέση και τι έγινε τελικά;

• Υπάρχει περίπτωση να μου επιβληθούν ρήτρες ή άλλες χρεώσεις παρά τη νομική πρόβλεψη για υπαναχώρηση;

Οποιαδήποτε εμπειρία ή συμβουλή θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Dimperor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dimperor είπε

η υπαναχώρηση δεν ισχύει και πλέον είμαι κανονικά πελάτης της Elpedison

Αν υπεγραψες εξ αποστασεως ειναι υποχρεωμενοι να το δεχθουν. συμπληρωσες το εντυπο υπαναχωρησης πριν τις 14μερες και το εστειλες με μαιλ;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μούφα μου φαίνεται το Πικάσο. Εγω πχ που μενω Κηφισια και τα δημοτικά τέλη που περιλαμβάνονται στον λογαριασμό είναι στον Θεό, θα με καλύπτει η συμφωνία; Και αν ξεπεράσεις τις συμφωνημένες κιλοβατώρες ποιά θα είναι η χρέωση; 

Επεξ/σία από Disrespect
  • Like 1
Δημοσ.

κανονικα υπεβαλα αιτημα υπαναχωρησης 1,5 ημερα μετα την αρχικη αιτηση για μεταφορα και μου απαντησαν σημερα δεν γινεται και πως εχει μεταφερθει η γραμμη στη elpedison

Δημοσ.
41 minutes ago, Dogtor21 said:

Εμένα ακριβό μου φαίνεται..πχ στο smart night που είμαι τώρα (οκ έχει 45% χωρίς πάγιο) για 150 kwh δίνω 10-11€ ρεύμα και 7€ ρυθμιζόμενες...το μικρότερο πακέτο έχει 30€ για 110 kwh το μήνα .. όχι picasso ...picantico έπρεπε να το πουν 

Ας είναι καλά όποιος πρότεινε αυτό το πρόγραμμα εκεί στη Ζενίθ. Βγάλαμε τη χρονιά οικονομικά. Μακάρι αν μας διαβάζει να το ξαναβγάλει :)

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν υπεγραψες εξ αποστασεως ειναι υποχρεωμενοι να το δεχθουν. συμπληρωσες το εντυπο υπαναχωρησης πριν τις 14μερες και το εστειλες με μαιλ;

κανονικα υπεβαλα αιτημα υπαναχωρησης 1,5 ημερα μετα την αρχικη αιτηση για μεταφορα και μου απαντησαν σημερα δεν γινεται και πως εχει μεταφερθει η γραμμη στη elpedison

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimperor είπε

κανε αιτημα myrae, στειλε την συμβαση και το μαιλ με το εντυπο που εστειλες.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μεταφέρω μια παροχή από ΔΕΗ Γ1/Ν1 σε προτεργια , η οποία είναι σε εξοχική κατοικία οπότε έχει πολλούς μήνες χωρίς χρήση ρεύματος, ποιο πρόγραμμα θα προτείνατε; Προφανώς με χαμηλό ή μηδενικό παγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tsagod είπε

Για να μεταφέρω μια παροχή από ΔΕΗ Γ1/Ν1 σε προτεργια , η οποία είναι σε εξοχική κατοικία οπότε έχει πολλούς μήνες χωρίς χρήση ρεύματος, ποιο πρόγραμμα θα προτείνατε; Προφανώς με χαμηλό ή μηδενικό παγιο.

Το value lite με μηδενικο παγιο και σχετικα καλη τιμη κιλοβατωρας, ζητα απο το φορουμ εδω και συσταση. αναλογως την καταναλωση ομως, αν πχ καλοκαιρι εχεις καταναλωση πηγαινε στο swift ontime με 5ευρω παγιο και 0,91/κβ και απο σεπτεμβριο πας στο lite.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Dimperor είπε

Συγκεκριμένα, υπέβαλα αίτημα για νέο συμβόλαιο (σταθερό πρόγραμμα Bright) και περίπου 1,5 ημέρα μετά υπέβαλα αίτημα υπαναχώρησης.

Άσχετο, αλλά βρήκες κάτι καλύτερο?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Άσχετο, αλλά βρήκες κάτι καλύτερο?

μου εκανε αντιπροταση ο ΗΡΩΝ με 120 ευρω ουσιαστικα σταθερο χωρις παγιο

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...