Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, purple_pain είπε

Τηλεφώνησα στον αριθμό 2160020517 της protergia. Ενημέρωσα τον συνομιλητή μου Στράτο Ρ... ότι έχω στείλει εδώ και 15 μέρες την σχετική φορμα για το πρόγραμμα secure value εκ συστάσεως, χωρίς καμμία απόκριση από την εταιρεία. Αφού μου ανέλυσε το πρόγραμμα, στην ερώτησή μου αν ισχυει η έκπτωση 5 παγίων λόγω συστάσεως, μου είπε ότι 50 ευρώ πιστωνεται μόνο το ΑΦΜ που δίνει την σύσταση! Εγώ δεν έχω καμμία έκπτωση στα πάγια 🤔

Καλησπέρα.

Στην φόρμα που συμπληρώσεις, έγραψες στα σχόλια: " μέσω σύστασης"  ;

Ο Στράτος δεν σε πληροφόρησε σωστά. 

Πρόσφατα πήγα μέσω σύστασης στο swift, και κύλησαν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Εντυπωσιάστηκα.Από την ημέρα που συμπλήρωσα την φόρμα, σε 4 ημέρες ήμουν στην protergia και στην σύμβαση που μου έστειλαν να υπογράψω,έγραφε την έκπτωση 10€ x5

Αυτό άλλωστε αναφέρει και στο site τους.

Κάνε ένα κόπο και τηλεφώνησε ξανά.

Και μακριά από τον Στράτο 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Eγω δεν το εγραψα αυτο και παλι εγιναν ολα γρηγορα οπως λες. αφου συμπληρωνεις τη φορμα απο συσταση εννοειται οτι θα παρεις το προμο, και σιγουρα θα το γραφει και η συμβαση. απλως καταλαβαινω εγινε λαθος συνεννοηση με τον υπαλληλο, δεν ειναι πιστωση, ουτε εχει να κανει με τα παγια οπως ειπε το παιδι, ειναι προμο 10χ5, πιστωση ειναι σε αυτον που δινει τη συσταση, αλλα και παλι ο υπαλληλος φαινεται δεν ηταν συνεννοήσιμος. 

οπως και να χει, πρεπει να τηλεφωνησει ξανα, και πανω απο ολα να δει τη συμβαση αν το γραφει.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, donnarumma είπε

Αποκλείεται να ισχύει αυτό. Ζήτησε αντίγραφο της σύμβασης να δεις το πινακάκι. Το penalty πάει αναλογικά με τον χρόνο παραμονής.

Οι πιο τίμιοι, μόλις μπεις στον 12ο, δεν χρεώνουν τίποτα. Οι πιο ακριβοί έχουν το ίδιο ποσό στο τελευταίο δίμηνο ή τρίμηνο. Η ΔΕΗ πχ από τον 10ο δεν χρεώνει τίποτα. Το κακό με την nrg είναι ότι για να βρεις το ιστορικό των τιμών τους στο site και γενικά ειδικούς και γενικούς, πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο. Τα κρύβουν πολύ καλά.

Δυστυχως το γραφει...Fixed 4U.pdfFixed 4U.pdf

Δημοσ.
Στις 27/5/2025 στις 11:12 ΠΜ, HERTHAN είπε

Μπορουμε να περιμενουμε μεχρι αρχες Ιουνιου να δουμε τι θα γινει και μετα αποφασιζουμε.

Μονο να μην καταργησουν το secure.;)

Εγω ανανεωσα αφου μου ειπαν και 6 παγια δωρο 

Αν κανω και καμια  συσταση δε νομιζω οτι θα υπαρξει κατι καλυτερο

Αν βγει κατι πολυ καλο Ιουνιο ακυρωνω μεσα σε 14 μερες

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sysyfos είπε

Δυστυχως το γραφει...Fixed 4U.pdfFixed 4U.pdf

Αφου το εχει στη συβαση δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα, θα περιμενεις τη ληξη, μετα σε βαζουν σε κιτρινο και αλλαζεις παροχο,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merenda7 είπε

Καλησπέρα.

Ο Στράτος δεν σε πληροφόρησε σωστά. 

Πρόσφατα πήγα μέσω σύστασης στο swift, και κύλησαν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Εντυπωσιάστηκα.Από την ημέρα που συμπλήρωσα την φόρμα, σε 4 ημέρες ήμουν στην protergia και στην σύμβαση που μου έστειλαν να υπογράψω,έγραφε την έκπτωση 10€ x5

Αυτό άλλωστε αναφέρει και στο site τους.

Κάνε ένα κόπο και τηλεφώνησε ξανά.

Και μακριά από τον Στράτο 😁

Ναι βέβαια. Στα σχόλια της φόρμας έγραψα "εκ συστάσεως", αν και νομίζω ήταν περιττό.

(Προσπάθησα να ξαναστείλω την φόρμα...φαίνεται ότι έχει γίνει η εγγραφή του μετρητή.) 

Screenshot_20250529_152005_DuckDuckGo.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, purple_pain είπε

Ναι βέβαια. Στα σχόλια της φόρμας έγραψα "εκ συστάσεως", αν και νομίζω ήταν περιττό.

(Προσπάθησα να ξαναστείλω την φόρμα...φαίνεται ότι έχει γίνει η εγγραφή του μετρητή.) 

Screenshot_20250529_152005_DuckDuckGo.jpg

εχεις κανει ηδη χρηση συστασης δεν μπορεις να ξανακανεις παλι, ξαναπαρε τηλ να δευκρινησεις ακριβως. θα σου στειλουν την συμβαση; τι σου ειπαν;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Eγω δεν το εγραψα αυτο και παλι εγιναν ολα γρηγορα οπως λες. αφου συμπληρωνεις τη φορμα απο συσταση εννοειται οτι θα παρεις το προμο, και σιγουρα θα το γραφει και η συμβαση. απλως καταλαβαινω εγινε λαθος συνεννοηση με τον υπαλληλο, δεν ειναι πιστωση, ουτε εχει να κανει με τα παγια οπως ειπε το παιδι, ειναι προμο 10χ5, πιστωση ειναι σε αυτον που δινει τη συσταση, αλλα και παλι ο υπαλληλος φαινεται δεν ηταν συνεννοήσιμος. 

οπως και να χει, πρεπει να τηλεφωνησει ξανα, και πανω απο ολα να δει τη συμβαση αν το γραφει.

Νέα επικοινωνία στον αριθμό 2160020517. Τους εξηγώ με βαση το promo ότι το ΑΦΜ που στέλνει τη συσταση λαμβάνει 50 ευρώ, και εγώ που συμπληρωσα την φόρμα ενδιαφεροντος εκ συστάσεως παιρνω έκπτωση 10 ευρώ στους πεντε πρωτους λογαριασμους. Ο υπάλληλος δεν είχε ενημέρωση (φοβάμαι μίλησα με τον ίδιο υπάλληλο τον κ Στρατο παλι 😏). Μου είπε να στείλω τα σχετικά έγγραφα για το πρόγραμμα secure value μέσω Viber! ή email. Στελνω τα έγγραφα και περιμενω να μου στειλουν την συμβαση; 🤔🤔🤔

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, purple_pain είπε

Μου είπε να στείλω τα σχετικά έγγραφα για το πρόγραμμα secure value μέσω Viber! ή email. Στελνω τα έγγραφα και περιμενω να μου στειλουν την συμβαση; 🤔🤔🤔

Ναι στειλε και περιμενε τη συμβαση, ειμαι 100% σιγουρος οτι εκει θα αναγραφεται το προμο 10χ5, αν οχι δεν υπογραφεις. Αυτο που δεν καταλαβαινω εν τω μεταξυ ειναι οτι το συγκεκριμενο τηλ. εξυπηρετει μονο πελατες απο συστασεις πως δεν εχει ενημερωση ο υπάλληλος;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ναι στειλε και περιμενε τη συμβαση, ειμαι 100% σιγουρος οτι εκει θα αναγραφεται το προμο 10χ5, αν οχι δεν υπογραφεις. Αυτο που δεν καταλαβαινω εν τω μεταξυ ειναι οτι το συγκεκριμενο τηλ. εξυπηρετει μονο πελατες απο συστασεις πως δεν εχει ενημερωση ο υπάλληλος;

Επιτέλους συνεννοηθήκαμε με την εταιρεία μετά απο επικοινωνια με μια ευγενεστατη κυρία Μαριανθη. Μεγάλη δυναμη το forum της insomnia!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 🙏

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, purple_pain είπε

Επιτέλους συνεννοηθήκαμε με την εταιρεία μετά απο επικοινωνια με μια ευγενεστατη κυρία Μαριανθη. Μεγάλη δυναμη το forum της insomnia!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 🙏

tips. οταν ερθει η συμβαση για να την υπογραψεις να δεις αν αναφερει το προμο, οπως και τα στοιχεια σου αν ειναι σωστα (αφμ, αριθμο παροχης κλπ), εμενα ειχαν κανει λαθος τον αριθμο παροχης και ξαναπηρα τηλ και μου την εστειλαν διορθωμενη, επισης 2-3 μερες μετα την υπογραφη, κανε ενα ελεγχο στο ΔΕΔΔΗΕ app αν αλλαξε ο παροχος, αν οχι παρε τηλ τον ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν πηγε η αιτηση.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

tips. οταν ερθει η συμβαση για να την υπογραψεις να δεις αν αναφερει το προμο, οπως και τα στοιχεια σου αν ειναι σωστα (αφμ, αριθμο παροχης κλπ), εμενα ειχαν κανει λαθος τον αριθμο παροχης και ξαναπηρα τηλ και μου την εστειλαν διορθωμενη, επισης 2-3 μερες μετα την υπογραφη, κανε ενα ελεγχο στο ΔΕΔΔΗΕ app αν αλλαξε ο παροχος, αν οχι παρε τηλ τον ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν πηγε η αιτηση.

Πολυ χρήσιμα tips, ευχαριστώ!!!🙏

(Περιμένω να μου στειλουν στο email τον τρόπο με τον οποίο θα στείλω τα έγγραφα) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, purple_pain είπε

(Περιμένω να μου στειλουν στο email τον τρόπο με τον οποίο θα στείλω τα έγγραφα) 

δεν σου ειπαν να στειλεις;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

δεν σου ειπαν να στειλεις;

Ναι, μου είπαν να στείλω τα δικαιολογητικά. Τους δίνω το email μου και περιμενω να επικοινωνήσουν μεσω mail για να τους επισυναψω τα έγγραφα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως την πάτησα; Υπέγραψα τη σύμβαση με προτέργια μέσω σύστασης κι ενώ στην 3η σελίδα βλέπω το BAF Referral έκπτωση 50 Ευρώ (εκτιμώ ότι είναι τα 50 που θα πάρει το άτομο που μου έδωσε την σύσταση). Τα 5x10 ευρώ promo που θα πάρω εγώ, αναγράφονται κάπου;

Επεξ/σία από 1J4t

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...