Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 1J4t είπε

BAF Referral έκπτωση 50 Ευρώ

Aυτο ειναι για σενα. μην ανησυχεις. το ιδιο εγραφε και σε μενα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, 1J4t said:

Μήπως την πάτησα; Υπέγραψα τη σύμβαση με προτέργια μέσω σύστασης κι ενώ στην 3η σελίδα βλέπω το BAF Referral έκπτωση 50 Ευρώ (εκτιμώ ότι είναι τα 50 που θα πάρει το άτομο που μου έδωσε την σύσταση). Τα 5x10 ευρώ promo που θα πάρω εγώ, αναγράφονται κάπου;

Οχι ειναι τα 50 που θα παρεις εσυ, 5*10

Η δικη σου συμβαση δεν θα αναφερει πουθενα τη συσταση που θα παρει ο αλλος. Εκεινος την βλεπει στο Protergia App οταν με το καλο ενεργοποιηθεις.

Ερωτηση:

Καλεσαν απο Προτεργια για προωρη ανανεωση του 6μηνου που ληγει τον αλλο μηνα, παρολο που εχει παρει παραταση για αλλους 2 μηνες.

Προσφερουν 12μηνο σταθερο με 0,099 και παγιο 9,90.
Τους απαντησα οτι εχω ενημερωθει πως καλουν πελατες για προωρη ανανεωση του 6μηνου που ληγει και προσφερουν το ιδιο πακετο αλλα τους δινουν και 6μηνες παγια δωρο ητοι 60 ευρω πιστωση. Κομπιασε λιγο και απαντησε οτι αυτο γινεται σε συγκεκριμενους πελατες και οχι σε ολους και δεν ειναι προκαθορισμενο και μπλα μπλα μπλα.
Ευχαριστησα και απαντησα οτι θα ξαναμιλησουμε εκτος και αν προσφερει τα παγια ως δωρο οποτε ευχαριστως να συζητησουμε περαιτερω. Ειπε οτι δεν γινεται ευχαριστησε και κλεισαμε.

Εχει καποιος φιλος που τον καλεσαν απο Προτεργια και του προσφεραν τους 6μηνες παγια δωρο σε ανανεωση με 12μηνο κρατησει το τηλεφωνο μηπως εκανα μια κρουση εκει?
Επισης μηπως θυμαται καποιος φιλος το τηλεφωνο προσφορων/διακρατησης της Προτεργια να δοκιμασω και εκει σε μερικες βδομαδες μπας και τσιμπησω το 6μηνο δωρο παγιων?

Ευχαριστω

Επεξ/σία από Sebu
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, adi32 είπε

Εγω ανανεωσα αφου μου ειπαν και 6 παγια δωρο 

Τα ζητησες εσυ τα 6 παγια η σου τα εδωσαν απο μονοι τους?

Δημοσ.
2 minutes ago, HERTHAN said:

Υποθετω τα προσφεραν μονοι τους. Δεν θυμαμαι αν εδω ή σε γειτονικο φορουμ καποιος ανεφερε πως υπαρχουν λιστες πελατων τους οποιους καλουν και προσφερουν το ετησιο με 0,099 και 9,90 και 6 παγια δωρο και τους καλουν ανα καποιες μερες μεχρι ειτε να δεχθουν ειτε να ανανεωθει η λιστα με νεα αφμ κ.ο.κ.

Προσωπικα τα ζητησα αναφεροντας γκροσο μοτο αυτο οτι εχω μαθει πως εχει δοθει σε αλλους και κολλησε προς το παρον και μετα αρχισε τα ναι δεν ειναι για ολους, ειναι για πελατες σε λιστες μπλα μπλα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Οχι ειναι τα 50 που θα παρεις εσυ, 5*10

Η δικη σου συμβαση δεν θα αναφερει πουθενα τη συσταση που θα παρει ο αλλος. Εκεινος την βλεπει στο Protergia App οταν με το καλο ενεργοποιηθεις.

Ερωτηση:

Καλεσαν απο Προτεργια για προωρη ανανεωση του 6μηνου που ληγει τον αλλο μηνα, παρολο που εχει παρει παραταση για αλλους 2 μηνες.

Προσφερουν 12μηνο σταθερο με 0,099 και παγιο 9,90.
Τους απαντησα οτι εχω ενημερωθει πως καλουν πελατες για προωρη ανανεωση του 6μηνου που ληγει και προσφερουν το ιδιο πακετο αλλα τους δινουν και 6μηνες παγια δωρο ητοι 60 ευρω πιστωση. Κομπιασε λιγο και απαντησε οτι αυτο γινεται σε συγκεκριμενους πελατες και οχι σε ολους και δεν ειναι προκαθορισμενο και μπλα μπλα μπλα.
Ευχαριστησα και απαντησα οτι θα ξαναμιλησουμε εκτος και αν προσφερει τα παγια ως δωρο οποτε ευχαριστως να συζητησουμε περαιτερω. Ειπε οτι δεν γινεται ευχαριστησε και κλεισαμε.

Εχει καποιος φιλος που τον καλεσαν απο Προτεργια και του προσφεραν τους 6μηνες παγια δωρο σε ανανεωση με 12μηνο κρατησει το τηλεφωνο μηπως εκανα μια κρουση εκει?
Επισης μηπως θυμαται καποιος φιλος το τηλεφωνο προσφορων/διακρατησης της Προτεργια να δοκιμασω και εκει σε μερικες βδομαδες μπας και τσιμπησω το 6μηνο δωρο παγιων?

Ευχαριστω

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μονοι τους σε μια απο τις παροχες που εχω

Τα 6 παγια δωρο τα δινουν απο λιστες που ανανεωνονται καθε χ μερες 

Μπορει σημερα να εισαι σε αυτη τη λιστα μετα απο 3 μερες να ειναι αλλοι 

Σε παιρνουν πολλες φορες τηλ Αν αρνηθεις τωρα μπορει την επομενη να στο πουν 

Τους ειπα να το δωσουν και στην αλλη παροχη και μου ειπαν περιμενετε μηπως μπειτε στη λιστα αλλη μερα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , θα προτεινω μια συνδεση για το refereal της Πρωτεργια........αφορα Γ21, ποιο προγραμμα αξιζει απο τα επαγγελματικα να ζητησει το συγγενικο πρόσωπο?

Επεξ/σία από S90
Δημοσ.

Ερωτηση αν εχει τυχει σε καποιον.

Στο δεδδηε app στο κινητο οσο υπηρχε μια παροχη στο αφμ εμπαινα και εβλεπα κανονικα τις μετρησεις της παροχης, καταναλωσης τα παντα.

Τωρα που μπηκε και δευτερη παροχη στο αφμ δεν με αφηνει να δω τα δεδομενα της πρωτης. Ακομα και αν επιλεξω στη drop down λιστα την πρωτη παροχη, εκεινο πεταει τη δευτερη παροχη με μηνυμα λαθους οτι δεν βρεθηκαν δεδομενα (λογικο γιατι προστεθηκε πριν λιγο καιρο και δεν εχει ακομα καταναλωσεις και στοιχεια).

Τι στο καλο γινεται? Εσβησα και ξανακατεβασα το app αλλα το ιδιο.

Αν μπω απο τον υπολογιστη στο σαιτ του δεδδηε να δωσω ενδειξεις και μπω με αριθμο ρολογιου μπορω να μπω σε καθε ρολοι χωριστα και να δω την τελευταια καταμετρηση.

Το app εχει μουλαρωσει και αρνειται να διαβασει τα δεδομενα της πρωτης παρολο που την εμφανιζει ως διαθεσιμη.

2 minutes ago, adi32 said:

Τα 6 παγια δωρο τα δινουν απο λιστες που ανανεωνονται καθε χ μερες 

Μπορει σημερα να εισαι σε αυτη τη λιστα μετα απο 3 μερες να ειναι αλλοι 

Σε παιρνουν πολλες φορες τηλ Αν αρνηθεις τωρα μπορει την επομενη να στο πουν 

Τους ειπα να το δωσουν και στην αλλη παροχη και μου ειπαν περιμενετε μηπως μπειτε στη λιστα αλλη μερα 

Για αυτο την τσιγκλισα και το ανεφερα απο μονος μου.

Μηπως φιλοτιμηθει για να κλεισει την πωληση και καλεσει σε 1-2 μερες ξανα και προσφερει το ιδιο πακετο και 6παγια δωρο 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/5/2025 στις 3:13 ΜΜ, stylish είπε

Πήρε η protergia για αντιπρόταση δίνοντας 100€ πιστωτικο.

@Sebu @HERTHAN μπορειτε να ρωτησετε τον @stylish που ειχε αντιπροταση 100 πιστωτικο.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μπορει να ειμαι στην λιστα και να μην το ξερω γιατι ειχα καμια 15αρια κλησεις τις τελευταιες 3 ημερες απο διαφορους και δεν σηκωσα καμια.Μπορει να με πηραν κι απο Protergia.

Uα παρω ενα τηλεφωνο αργοτερα να δω τι παιζει και θα τα ζητησω αν ειναι να δω τι θα μου πουνε.

3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

@Sebu @HERTHAN μπορειτε να ρωτησετε τον @stylish που ειχε αντιπροταση 100 πιστωτικο.

Aν δεν κανω λαθος πρεπει να τον ειχα ρωτησει οταν το ειχε αναφερει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος,

Θα το τσεκαρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μπορει να ειμαι στην λιστα και να μην το ξερω γιατι ειχα καμια 15αρια κλησεις τις τελευταιες 3 ημερες απο διαφορους και δεν σηκωσα καμια.Μπορει να με πηραν κι απο Protergia.

Uα παρω ενα τηλεφωνο αργοτερα να δω τι παιζει και θα τα ζητησω αν ειναι να δω τι θα μου πουνε.

Aν δεν κανω λαθος πρεπει να τον ειχα ρωτησει οταν το ειχε αναφερει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος,

Θα το τσεκαρω.

Εδώ πάρε  21 1188 3039

• Like 3
Δημοσ.
32 minutes ago, Seldon40 said:

Αν εχω αντιληφθει σωστα ο συμφορουμιτης πρωτα αποχωρησε για αλλο παροχο και μετα επαιξε η αντιπροταση των 100 ευρω. Οχι οσο ηταν ακομα πελατης για να ανανεωσει για ενα χρονο σταθερο ακομα. Εκτος και αν εχω καταλαβει λαθος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sebu είπε

Αν εχω αντιληφθει σωστα ο συμφορουμιτης πρωτα αποχωρησε για αλλο παροχο και μετα επαιξε η αντιπροταση των 100 ευρω. Οχι οσο ηταν ακομα πελατης για να ανανεωσει για ενα χρονο σταθερο ακομα. Εκτος και αν εχω καταλαβει λαθος.

Ναι ακριβως ετσι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...