Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μέχρι προχθές είχα κίτρινο τιμολόγιο στον ΗΡΩΝ. Έκανα αίτηση να πάω σε PROTERGIA σε μπλε τιμολόγιο με δέσμευση 12 μηνών με referral code για 5 μήνες δωρεάν πάγια. Μου τηλεφώνησαν σήμερα από ΗΡΩΝ και μου δίνουν μπλε τιμολόγιο με δέσμευση 12 μηνών με 10 μήνες δωρεάν πάγια συνεπώς θα παραμείνω στην ίδια εταιρεία. Πρόκειται να υπογράψω αίτηση υπαναχώρησης σε protergia. Το συμφωνητικό με protergia το υπέγραψα πριν δύο ημέρες. 
Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να πληρώσω κάποια ρήτρα?

Εννοείται ότι περιμένω από ΗΡΩΝ email που θα αναφέρει τα 10 δωρεάν πάγια.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, geormitk είπε

Καλημέρα.

Μέχρι προχθές είχα κίτρινο τιμολόγιο στον ΗΡΩΝ. Έκανα αίτηση να πάω σε PROTERGIA σε μπλε τιμολόγιο με δέσμευση 12 μηνών με referral code για 5 μήνες δωρεάν πάγια. Μου τηλεφώνησαν σήμερα από ΗΡΩΝ και μου δίνουν μπλε τιμολόγιο με δέσμευση 12 μηνών με 10 μήνες δωρεάν πάγια συνεπώς θα παραμείνω στην ίδια εταιρεία. Πρόκειται να υπογράψω αίτηση υπαναχώρησης σε protergia. Το συμφωνητικό με protergia το υπέγραψα πριν δύο ημέρες. 
Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να πληρώσω κάποια ρήτρα?

Εννοείται ότι περιμένω από ΗΡΩΝ email που θα αναφέρει τα 10 δωρεάν πάγια.

Οπωσδηποτε αιτηση υπαναχωρησης στην προτεργια αλλιως δεν υπογραφεις αλλο συμβολαιο. Δεν θα πληρωσεις ρητρα.

Γνωμη μου: το σταθερο ηρων εχει 45% εκπτωση συνεπειας που πιστωνεται καθε φορα στον επομενο λογαριασμο, οποτε πρωτος λογαριασμος θα χρεωθεις με καπου 0,18/κβ επισης στον τελικο θα σου φανε την εκπτωση. Στην προτεργια η εκπτωση μπαινει προκαταβολικα και δεν σου τρωνε του τελικου, και με τη συσταση που πηρες και με εστω με μια συσταση να δωσεις νομιζω ειναι πιο συμφερον. Σκεψου το.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από protergia για ανανέωση του επαγγελματικού με μέσο όρο κατανάλωσης 1500kwh το μήνα και πρότειναν 0,119€/kwh από 0,115€/kwh που ήταν, πάγιο στα 9,9€ και χωρίς δώρο κάποια πάγια!!! Τους είπα γνωρίζω ότι με χαμηλότερη κατανάλωση δίνετε δώρο έξι πάγια και απάντησαν αυτή είναι η προσφορά σας και δεν αλλάζει😂😂

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ΔΕΗ σταθερό που ληγει και σκεφτομαι να παω ζενιθ. Επειδη δεν εχω εμπειριες με εναλλακτικους παρόχους,  υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? απο μετρήσεις, εκδοση λογαριασμών κτλ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jordaninio είπε

Επειδη δεν εχω εμπειριες με εναλλακτικους παρόχους, 

Θελεις σταθερο; 

2 λεπτά πριν, jordaninio είπε

απο μετρήσεις, εκδοση λογαριασμών κτλ?

Μετρησεις θα δινεις μονος σου καθε μηνα για να πληρωνεις οτι καταναλωνεις.

Δημοσ.
Just now, Seldon40 said:

Να προσεξεις λιγο το θεμα εγγυησης για να μην πληρωσεις θα βαλεις παγια. Το θεμα της εκπτωσεις συνεπειας.

ναι θα μπει παγια απευθειας, περισσοτερο ρωταω αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα καθως η τιμή ειναι αρκετά χαμηλή

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jordaninio είπε

το Power Home Secure Night μου φαινεται καλο ως σταθερο.

Να βαλεις παγια εντολη για να μην πληρωσεις εγγυηση. Αν επελεξες αυτο προτεινω να κανεις συμβολαιο απο το allazoreyma ουτως ωστε εκτος απο τα 3 παγια δωρο να παρεις και 30ευρω δωρο

ναι θα μπει παγια απευθειας, περισσοτερο ρωταω αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα καθως η τιμή ειναι αρκετά χαμηλή

το μονο οτι στον τελικο θα σου φανε την εκπτωση.

Δημοσ.
2 minutes ago, Seldon40 said:

Να βαλεις παγια εντολη για να μην πληρωσεις εγγυηση. Αν επελεξες αυτο προτεινω να κανεις συμβολαιο απο το allazoreyma ουτως ωστε εκτος απο τα 3 παγια δωρο να παρεις και 30ευρω δωρο

το μονο οτι στον τελικο θα σου φανε την εκπτωση.

ο τελικος θα ειναι οτι περισσευει απο τον τελευταιο λογαριασμο έως την αλλαγη? μετρησεις δινω εγω στη ζενιθ καθε μηνα?

Δημοσ.

ο τελικος θα ειναι οτι περισσευει απο τον τελευταιο λογαριασμο έως την αλλαγη? μετρησεις δινω εγω στη ζενιθ καθε μηνα?

Ναι ακριβως, καλυτερα να δινεις μετρησεις για να πληρωνεις οτι καταναλωνεις, δεν κερω πως μετραει στην περιοχη σου δεδδηε, εμενα μετραει καθε τετραμηνο και προτιμω να δινω εγω,

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

φυγε και μετα θα σε παρουν να στα δωσουν.

Μέχρι 30/6 μένω protergia που ισχύει το συμβόλαιο και μετά κάνω αίτηση Ηρων για το 50αρικο... πρέπει να πάω σε κίτρινο για να μπορέσω να επιστρέψω protergia όταν μου κάνουν αντιπροσφορά; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mikepaltri είπε

Μέχρι 30/6 μένω protergia που ισχύει το συμβόλαιο και μετά κάνω αίτηση Ηρων για το 50αρικο... πρέπει να πάω σε κίτρινο για να μπορέσω να επιστρέψω protergia όταν μου κάνουν αντιπροσφορά; 

αν πας κιτρινο γυρνας χωρις υπαναχωρηση και θα αφησεις και πιστωτικο στον ηρων για μελλοντικη χρηση, αν πας σε σταθερο θα πρεπει να κανεις αιτηση υπαναχωρησης και χανεις το 50αρικο, εσυ αποφασιζεις τι σε βολευει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι για καλοκαίρι να πάω σε κίτρινη τιμολόγιο από μπλε σταθερό που ήμουν (ΗΡΩΝ).

ποιο μου προτείνετε;

Αν εμένα ΗΡΩΝ ποιο να επέλεγα; 

Εννοείται χρησιμοποιώ πάγια εντολή για εκτύπωση συνέπειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...