Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akis_skrl είπε

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι για καλοκαίρι να πάω σε κίτρινη τιμολόγιο από μπλε σταθερό που ήμουν (ΗΡΩΝ).

ποιο μου προτείνετε;

Αν εμένα ΗΡΩΝ ποιο να επέλεγα; 

Εννοείται χρησιμοποιώ πάγια εντολή για εκτύπωση συνέπειας.

Για ηρων δες 1η ιουνιου τι τιμη θα εχει το yellow one, απο προτεργια εχει ηδη ανακοινωθει το swift ontime ιδια τιμη και ιουνιο, με συσταση για να παρεις και 10χ5=50

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, akis_skrl είπε

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι για καλοκαίρι να πάω σε κίτρινη τιμολόγιο από μπλε σταθερό που ήμουν (ΗΡΩΝ).

ποιο μου προτείνετε;

Αν εμένα ΗΡΩΝ ποιο να επέλεγα; 

Εννοείται χρησιμοποιώ πάγια εντολή για εκτύπωση συνέπειας.

Aν θες κίτρινο το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime με συσταση για να παρεις 50 ευρώ και σταθερή κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Ιουνίου.

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, petranthe είπε

Aν θες κίτρινο το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime με συσταση για να παρεις 50 ευρώ και σταθερή κλειδωμένη τιμή.

H σταθερή κλειδωμένη τιμή στο value swift on time ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου....καλό είναι να το επισημαίνουμε ώστε να μην την πατήσει κανείς συμφορουμίτης.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

H σταθερή κλειδωμένη τιμή στο value swift on time ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου....καλό είναι να το επισημαίνουμε ώστε να μην την πατήσει κανείς συμφορουμίτης.

Σωστά, πρακτικά όμως είναι εδώ και καιρό κλειδωμένη. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, petranthe είπε

Σωστά, πρακτικά όμως είναι εδώ και καιρό κλειδωμένη. 

Ναι αλλά παλαιότερα το φθηνό της κίτρινο λεγόταν value easy (και όσοι είχαν κάνει το λάθος να ξεμείνουν στο simple έτσουξε)Η ουσία ...κάθε τέλος του μήνα τσεκάρουμε ότι παραμένει η ίδια τιμή του προγράμματος.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα.

Με μ.ο. 1.000 κβω/μ λόγω και αντλίας ετοιμάζομαι να φύγω από ΔΕΗ...

Η elpe ή η protergia είναι πιο σοβαρή/αξιόπιστη; Κοιτάζω τα σταθερά τους

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joe22 είπε

προτεργια με συσταση και με προοπτικη να δωσεις κι εσυ συστασεις.

2 λεπτά πριν, Joe22 είπε

ετοιμάζομαι να φύγω από ΔΕΗ...

φυγε και μην κοιτας πισω.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Καλημέρα.

Με μ.ο. 1.000 κβω/μ λόγω και αντλίας ετοιμάζομαι να φύγω από ΔΕΗ...

Γνωρίζετε αν για τις παραπάνω αλλάζουν τα πράγματα (ως προς τις προτάσεις σας) αν μιλούμε για σταθερό και τριφασικό ρεύμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Είδα το thread ότι είναι και πάλι hot και είπα να ρίξω μια ματιά τι λέτε. Επειδή εχθές πλήρωσα τον λογαριασμό της ΔΕΗ μου και από τότε που κόπηκε το ΚΟΤ μου έρχεται αρκετά ψηλά είπα να δω τι πληρώνω σε kWh. Είδα ότι το 1/3 της κατανάλωσης μου είναι στα ~0.11€/kWh και και τα 2/3 είναι στα ~0.137€/kWh. Είμαι στο πράσινο από τότε που εμφανίστηκαν τα χρώματα στα τιμολόγια. Δεν άλλαζα γιατί το πράσινο μαζί με το ΚΟΤ ήταν κομπλέ. Αλλά από τότε που κόπηκε έχει ανέβει αισθητά το τιμολόγιο που βγαίνει.

Μετά από μια ματιά που έριξα, χωρίς να θέλω να αλλάζω συνέχεια πάροχο γιατί δεν έχω χρόνο να ψάχνω συνέχεια τις τιμές, τα μπλε φαίνονται τα ιδανικότερα.

Εσείς ποια εταιρεία θα μου προτείνατε για μπλε? Ζενίθ Home Go Electric Plus, Ζενίθ Home Secure 2, Bolton Blue 12M και Elpedison Bright 12M μου φαίνονται τα ιδανικότερα για την περίπτωση μου. 

ΥΓ. Δεν ξεφεύγουμε πάνω από 500 kWh κάθε μήνα.

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elpedison Bright 12M  παιρνοντας και τα 100€ του Σκλαβενίτη επειδη πας απο δεη , 

Επεξ/σία από villasg
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, villasg είπε

Elpedison Bright 12M  παιρνοντας και τα 100€ του Σκλαβενίτη επειδη πας απο δεη , 

Κ εγώ για εκεί σκεφτόμουν να πω την αλήθεια. Αυτό με τα 100€ πως γίνεται? Θέλει να κάνω κάτι συγκεκριμένο ή απλά εάν πάω σε ένα κατάστημα και πω ότι θέλω να αλλάξω από ΔΕΗ σε αυτό το πρόγραμμα θα μου τα δώσουν χωρίς να κάνω τίποτ άλλο?

Επίσης, άλλη μια ερώτηση. Στο τέλος του 12μηνου πρέπει να κάνω ανανέωση ή αλλαγή παρόχου? Εάν το αφήσω θα πάω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα ή θα συνεχίσω στο ίδιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Κ εγώ για εκεί σκεφτόμουν να πω την αλήθεια. Αυτό με τα 100€ πως γίνεται? Θέλει να κάνω κάτι συγκεκριμένο ή απλά εάν πάω σε ένα κατάστημα και πω ότι θέλω να αλλάξω από ΔΕΗ σε αυτό το πρόγραμμα θα μου τα δώσουν χωρίς να κάνω τίποτ άλλο?

παρε τηλ να ρωτησεις, δεν ξερω ακριβως.

2 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Επίσης, άλλη μια ερώτηση. Στο τέλος του 12μηνου πρέπει να κάνω ανανέωση ή αλλαγή παρόχου? Εάν το αφήσω θα πάω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα ή θα συνεχίσω στο ίδιο?

σιγουρα θα κανεις αλλαγη προγραμματος ή αλλαγη παροχου. αναλογως τι θα παιζει εκεινη την εποχη.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Στις 22/5/2025 στις 12:26 ΜΜ, villasg είπε

Συμπληρωσα την φορμα στο site τους και με καλεσαν μετα απο μερικα λεπτα και μου το εδωσαν .
Αυτη που καλεσε ηταν απο [email protected] και με πηρα απο το 218810100 

Δημοσ.

Moλις εκανα ανανεωση Protergia στο 12μηνο σταθερο αφου καλεσα στο 21 1188 3039 και τον σηκωσαν αμεσως.

Παιρνω τηλεφωνο και λεω να γεια σας ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω δωρο με την καθε ανανεωση.

Με ρωταει σας ειπαν οτι ειστε στην λιστα?

Απανταω ναι μου ειπαν οτι ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω πριν λιγο που με καλεσαν την ανανεωση συμβολαιου και καλεσα πισω γιατι ηθελα να το σκεφτω για να προχωρησουμε στην ανανεωση.

Μου λεει οκ το καταχωρω για τα 60 ευρω και προχωραμε σε ανανεωση.

Και προχωρησαμε σε ανανεωση

Αντε του χρονου παλι με υγεια.:)

• Like 3
  • Haha 11
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Παιρνω τηλεφωνο και λεω να γεια σας ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω δωρο με την καθε ανανεωση.

ωραια το κανονισες μια χαρα, θα στειλουν συμβολαιο; ελπιζω να μην γινει στραβη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...