Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Moλις εκανα ανανεωση Protergia στο 12μηνο σταθερο αφου καλεσα στο 21 1188 3039 και τον σηκωσαν αμεσως.

Παιρνω τηλεφωνο και λεω να γεια σας ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω δωρο με την καθε ανανεωση.

Με ρωταει σας ειπαν οτι ειστε στην λιστα?

Απανταω ναι μου ειπαν οτι ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω πριν λιγο που με καλεσαν την ανανεωση συμβολαιου και καλεσα πισω γιατι ηθελα να το σκεφτω για να προχωρησουμε στην ανανεωση.

Μου λεει οκ το καταχωρω για τα 60 ευρω και προχωραμε σε ανανεωση.

Και προχωρησαμε σε ανανεωση

Αντε του χρονου παλι με υγεια.:)

θελω προμηθεια 😀

• Haha 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, adi32 είπε

θελω προμηθεια 😀

Με 10% εισαι κομπλε?:lol:

31 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ωραια το κανονισες μια χαρα, θα στειλουν συμβολαιο; ελπιζω να μην γινει στραβη.

Τι ειχαμε τι χασαμε ετσι κι αλλιως παλι θ'ανανεωνα.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Τι ειχαμε τι χασαμε ετσι κι αλλιως παλι θ'ανανεωνα.

το αντιθετο, αφου κερδισες και 60

3 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Με 500 kwh ημερήσιες και 150 νυχτερινές ανά μήνα , που πάμε;;

σταθερο σιγουρα. ζενιθ (3 παγια κ 30ε απο  allazoreyma ή δεν ξερω που αλλου το δινουν το 30αρι), προτεργια με συσταση, ή αν εισαι απο δεη μπορεις ελπε για 100αρικο

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολουςσΔυο παροχές λήγουν από ΔΕΗ με 0,123. Προφανώς δεν συμφέρει το 0,142 οπότε ψάχνουμε για εναλλακτικό παροχο

Οι επιλογές είναι μόνο εκπεντισον για το καταστατικό Σκλαβενίτη και προτέργια για τα 50. Τείνω περισσότερο στην ελπεντισον λόγο της συνέπειας που προϋποθέτει η προυεργια.

Κάποια συμβουλή έχετε ; Αν πάω ΕΛΠΕ δύο παροχές θα δώσουν κάτι παραπάνω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Χωρις εκπτωση συνεπειας μονο ελπε τοτε, αν και θα προτεινα προτεργια (με 2 παροχες θα επερνες 150ε). οταν παρεις τηλ κανε παζαρι να παρεις κατι παραπανω.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Χωρις εκπτωση συνεπειας μονο ελπε τοτε, αν και θα προτεινα προτεργια (με 2 παροχες θα επερνες 150ε). οταν παρεις τηλ κανε παζαρι να παρεις κατι παραπανω.

Mε δύο παροχές σε elpedison θα λάβει 200 😉

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Έχω να κάνω 5 report που στέλνουν συστάσεις.

σε κοβω να εχουν στειλει καμια 20αρια συστασεις;

ΥΓ. εγω παντως δεν εστειλα οτι ειπα, το ειπα χωρις καποιο συμφερον

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλησπέρα σε ολουςσΔυο παροχές λήγουν από ΔΕΗ με 0,123. Προφανώς δεν συμφέρει το 0,142 οπότε ψάχνουμε για εναλλακτικό παροχο

Οι επιλογές είναι μόνο εκπεντισον για το καταστατικό Σκλαβενίτη και προτέργια για τα 50. Τείνω περισσότερο στην ελπεντισον λόγο της συνέπειας που προϋποθέτει η προυεργια.

Εlpedison θα λάβεις 100 ανά παροχή, τώρα αν μπορεί να παίξει τίποτα έξτρα (προσωπικά το θεωρώ δύσκολο) είναι θέμα του πωλητή.Έχε υπόψη σου ότι βάσει όρων του promo η απόδοση του δώρου στην elpedison γίνεται εντός διμήνου. Αν πάλι καταλήξεις protergia προφανώς θα πρέπει να κάνεις σύσταση στη δεύτερη παροχή σου αφού ενεργοποιηθείς για να ακρπωθείς εσύ τα 50 (εκτός από τα 2 σπαστά 50αρικα)

24 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Έχω να κάνω 5 report που στέλνουν συστάσεις.

μερικοί για 50€ σκοτώνεται και τον διπλανό σας 

Υπερβάλλεις...απλά κάποιοι ανακάλυψαν το bring a friend προσφατά 😂

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι σε ένα μικρό δίλημμα και χρειάζομαι τη γνώμη σας! Η σύμβασή μου με την Protergia στο πρόγραμμα "Οικιακό Ν - Value Secure 6Μήνες" λήγει σε μόλις 10 μέρες.

Έχω δεχτεί ήδη δύο κλήσεις από την Protergia για ανανέωση, προτείνοντάς μου το "Protergia Οικιακό Value Secure 12M". Ωστόσο, μετά από ψάξιμο, νομίζω ότι το "Protergia Οικιακό Value Swift OnTime" μου συμφέρει πολύ περισσότερο! Έχει 50% χαμηλότερο πάγιο και, απ' όσο βλέπω, και χαμηλότερη τιμή ανά kWh.

Η μέση μηνιαία κατανάλωσή μου είναι γύρω στις 400 kWh.

Εσείς τι προτείνετε; Έχετε εμπειρία με αυτά τα προγράμματα ή κάποιο άλλο που θεωρείτε καλύτερο;

Και κάτι ακόμα: Τα 50 ευρώ με σύσταση!

Έχω ακούσει ότι υπάρχει κάποια προσφορά για 50 ευρώ με σύσταση. Ξέρει κανείς πώς ακριβώς λειτουργεί; Μπορώ να κάνω σύσταση στον εαυτό μου; (Χαχα, ξέρω, ακούγεται περίεργο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!)

Όποια βοήθεια ή πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

:P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι σε ένα μικρό δίλημμα και χρειάζομαι τη γνώμη σας! Η σύμβασή μου με την Protergia στο πρόγραμμα "Οικιακό Ν - Value Secure 6Μήνες" λήγει σε μόλις 10 μέρες.

Έχω δεχτεί ήδη δύο κλήσεις από την Protergia για ανανέωση, προτείνοντάς μου το "Protergia Οικιακό Value Secure 12M". Ωστόσο, μετά από ψάξιμο, νομίζω ότι το "Protergia Οικιακό Value Swift OnTime" μου συμφέρει πολύ περισσότερο! Έχει 50% χαμηλότερο πάγιο και, απ' όσο βλέπω, και χαμηλότερη τιμή ανά kWh.

Εσείς τι προτείνετε; Έχετε εμπειρία με αυτά τα προγράμματα ή κάποιο άλλο που θεωρείτε καλύτερο;

Έχω ακούσει ότι υπάρχει κάποια προσφορά για 50 ευρώ με σύσταση. Ξέρει κανείς πώς ακριβώς λειτουργεί; Μπορώ να κάνω σύσταση στον εαυτό μου; (Χαχα, ξέρω, ακούγεται περίεργο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!)

Kαλησπερα, ειμαι ιδια περιπτωση με εσενα, αλλα επειδη και εγω δεν θελω να κοιταζω καθε μηνα ποτε θα αλλαξει το swift και θα εχω θεμα... εχθες που με καλεσαν ανανεωσα. 

Συστασεις, εφοσον εισαι ηδη προτεργια μπορεις να δινεις συστασεις μεχρι 10 ειναι αρα 10χ50. Στον εαυτο σου οχι απο οσο γνωριζω δεν μπορεις. Μεσο του app πας στο συσταση φιλων παιρνεις το λινκ σου και το δινεις σε οποιον θελει να παει προτεργια. Απο το λινκ δηλωνει το ενδοιαφερον του και τον καλουν. Αν παει παιρνει αυτος 5 χ 10 και εσυ 50 για να τα εξαργυρωσεις σε λογαριασμο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, lsk1977 είπε

Καλησπέρα παιδιά!

1. Η παροχή σου ειναι ηδη στην προτεργια και δεν μπορεις να κανεις συσταση στον εαυτό σου.

2. σιγουρα το κιτρινο εχει μισο παγιο απο το μπλε. για να πας στο μπλε σου δινουν το 60αρι που γραφτηκε παραπάνω; τι σου ειπαν στο τηλ; αν οχι μηπως κανεις αυτο που εκανε και @HERTHAN

3. Ο @stylish που εφυγε για ηρων, τον πηραν τηλ να επιστρεψει με πιστωτικο 100 ευρω για το κιτρινο.

4. Αν φυγεις π.χ. για ηρων σε κλειδωμενο κιτρινο (θα δεις τιμη 1η ιουνιου), τρως το 50αρικο 1-2 μηνες και επιστρεφεις με συσταση.

Αυτα εχω να προτεινω.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

1. Η παροχή σου ειναι ηδη στην προτεργια και δεν μπορεις να κανεις συσταση στον εαυτό σου.

2. σιγουρα το κιτρινο εχει μισο παγιο απο το μπλε. για να πας στο μπλε σου δινουν το 60αρι που γραφτηκε παραπάνω; τι σου ειπα στο τηλ; αν οχι μηπως κανεις αυτο που εκανε και @HERTHAN

3. Ο @stylish που εφυγε για ηρων, τον πηραν τηλ να επιστρεψει με πιστωτικο 100 ευρω για το κιτρινο.

4. Αν φυγεις π.χ. για ηρων σε κλειδωμενο κιτρινο (θα δεις τιμη 1η ιουνιου), τρως το 50αρικο 1-2 μηνες και επιστρεφεις με συσταση.

Αυτα εχω να προτεινω.

Ένας μήνας αρκεί για να φάει το 50αρικό σε Ήρωνα😊

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...