Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Για υπαναχωρηση για αιτήσεις μέσω mail/τηλεφώνου πόσο χρόνο έχουμε;  👽

μετα την υπογραφη, 14 μερες.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Seldon40 είπε

το αντιθετο, αφου κερδισες και 60

σταθερο σιγουρα. ζενιθ (3 παγια κ 30ε απο  allazoreyma ή δεν ξερω που αλλου το δινουν το 30αρι), προτεργια με συσταση, ή αν εισαι απο δεη μπορεις ελπε για 100αρικο

είμαι ελπεδισον κίτρινο και θέλω να πάω σε σταθερό. Θα μου δώσουν τη κατοστάευρη η θα πρέπει να πάω αλλού πρωτα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε

είμαι ελπεδισον κίτρινο και θέλω να πάω σε σταθερό. Θα μου δώσουν τη κατοστάευρη η θα πρέπει να πάω αλλού πρωτα?

Οχι μονο σε οσους ερχονται απο ΔΕΗ την δινουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλησπέρα σε ολουςσΔυο παροχές λήγουν από ΔΕΗ με 0,123. Προφανώς δεν συμφέρει το 0,142 οπότε ψάχνουμε για εναλλακτικό παροχο

Οι επιλογές είναι μόνο εκπεντισον για το καταστατικό Σκλαβενίτη και προτέργια για τα 50. Τείνω περισσότερο στην ελπεντισον λόγο της συνέπειας που προϋποθέτει η προυεργια.

Κάποια συμβουλή έχετε ; Αν πάω ΕΛΠΕ δύο παροχές θα δώσουν κάτι παραπάνω ;

Σήμερα μίλησα & μού είπαν πώς για την δεύτερη γραμμή δίνουν 20 ευρώ κουπόνι για τόν Σκλαβενίτη.

Επεξ/σία από astrolavosg
  • Haha 1
Δημοσ.
11 minutes ago, astrolavosg said:

Σήμερα μίλησα & μού είπαν πώς για την δεύτερη γραμμή δίνουν 20 ευρώ κουπόνι για τόν Σκλαβενίτη.

αρα συνολογ 220 σκλαβενιτη ;

Δημοσ.
Στις 22/5/2025 στις 12:26 ΜΜ, villasg είπε

Συμπληρωσα την φορμα στο site τους και με καλεσαν μετα απο μερικα λεπτα και μου το εδωσαν .
Αυτη που καλεσε ηταν απο [email protected] και με πηρα απο το 218810100 

Στο site της elpedison εννοείς οτι συμπλήρωσες την φόρμα ή έχει κάποια φόρμα στην σελίδα της Befon? Είμαι από επαρχία. Θα πάιξει ρόλο εάν επικοινωνήσω απευθείας μαζί τους(Befon)?

2 ώρες πριν, Rebirth είπε

Παίδες καλησπέρα. Ας απαντήσει κάποιος, αν γίνεται λίγο γρήγορα -γιατί την κάνω από Elpedison. Μου ήρθαν κολλητά δυο εκκαθαριστικοί στους 180 ευρώ για τους δυο τελευταίους μήνες και έχουν χρεώσει 50 ευρώ εγγύηση (ενώ είχα ζητήσει να ενεργοποιηθεί πάγια). Μίλησα μαζί τους από τηλεφώνου και μου είπαν ότι θα τραβηχτεί το ποσό όλο (με την εγγύηση) και πως αυτό πιστώνεται στις επόμενες μέρες, όταν εγώ ενεργποιήσω την πάγια από την εφαρμογή ή το σάιτ... Όταν ρώτησα πόσες μέρες μου λένε «ε ή 7 ή 10 μέρες». Τι θα λέγατε να κάνω; Να τους δώσω όλο το ποσό και να την κάνω για Protergeia (όπως έχω προγραμματίσει) ή υπάρχει κάτι άλλο; Αν φύγω εν ολίγοις θα μου επιστρέψουν την εγγύηση; Ευχαριστώ. 

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω στο τι έγινε? Επειδή είμαι για να φύγω από ΔΕΗ και να πάω Elpedison και αυτό που έγραψες με άγχωσε. Για να καταλάβω, τα 180€ σου ήρθαν για τους 2 τελευταίους μήνες? Σε τι χρώμα τιμολόγιο είσαι?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Στο site της elpedison εννοείς οτι συμπλήρωσες την φόρμα

Ακριβως αυτο  ειχα ζητησει επικοινωνια μεσω της φορμας στην σελιδα τους 

image.png.5c05065c5af308901925bab7b5116c22.png

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Στο site της elpedison εννοείς οτι συμπλήρωσες την φόρμα ή έχει κάποια φόρμα στην σελίδα της Befon? Είμαι από επαρχία. Θα πάιξει ρόλο εάν επικοινωνήσω απευθείας μαζί τους(Befon)?

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω στο τι έγινε? Επειδή είμαι για να φύγω από ΔΕΗ και να πάω Elpedison και αυτό που έγραψες με άγχωσε. Για να καταλάβω, τα 180€ σου ήρθαν για τους 2 τελευταίους μήνες? Σε τι χρώμα τιμολόγιο είσαι?

Elpedison αν βάλεις πάγια εντολή μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού εκδίδουν γρήγορα πιστωτικό που σου αφαιρεί την εγγύηση.Εγω συνήθως πληρώνω απλά το ποσό του λογαριασμού (αφαιρώντας την εγγύηση και βάζω πάγια εντολή ώστε να ξεμπερδέυω)

Όποιος πωλητής σου δώσει αυτό που θέλεις γραπτά σου αρκεί. Είτε befon,είτε teleraise είτε cqs το θέμα είναι να πάρεις τουλάχιστον τα 100 ανά παροχή. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Elpedison αν βάλεις πάγια εντολή μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού εκδίδουν γρήγορα πιστωτικό που σου αφαιρεί την εγγύηση.Εγω συνήθως πληρώνω απλά το ποσό του λογαριασμού (αφαιρώντας την εγγύηση και βάζω πάγια εντολή ώστε να ξεμπερδέυω)

Όποιος πωλητής σου δώσει αυτό που θέλεις γραπτά σου αρκεί. Είτε befon,είτε teleraise είτε cqs το θέμα είναι να πάρεις τουλάχιστον τα 100 ανά παροχή. 

Εάν την βάλω την πάγια εντολή από την πρώτη ημέρα? Δεν θα γίνει αυτό που είπες με την επιστροφή της εγγύησης?

Όσο για αυτό που είπες ότι απλά πληρώνεις το ποσό του λογαριασμού αφαιρώντας την εγγύηση, εννοείς ότι βάζει λιγότερα χρήματα απλά βλέποντας πόσο είναι η εγγύηση στον λογαριασμό σου? 

Είμαι εντελώς άσχετος με την όλη φάση. Πάντα είχα ΔΕΗ και απλά πλήρωνα τον λογαριασμό. Όλα αυτά με τις εγγυήσεις κτλ κτλ δεν τα ξέρω...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Εάν την βάλω την πάγια εντολή από την πρώτη ημέρα? Δεν θα γίνει αυτό που είπες με την επιστροφή της εγγύησης?

Όσο για αυτό που είπες ότι απλά πληρώνεις το ποσό του λογαριασμού αφαιρώντας την εγγύηση, εννοείς ότι βάζει λιγότερα χρήματα απλά βλέποντας πόσο είναι η εγγύηση στον λογαριασμό σου? 

Είμαι εντελώς άσχετος με την όλη φάση. Πάντα είχα ΔΕΗ και απλά πλήρωνα τον λογαριασμό. Όλα αυτά με τις εγγυήσεις κτλ κτλ δεν τα ξέρω...

Πρέπει να εκδοθεί λογαριασμός για να βάλεις πάγια εντολή.Οπως τα έγραψες κατά τα άλλα...πληρώνω το συνολικό ποσό οφειλής αφαιρώντας το ποσό τηε εγγύησης. 

Και στη ΔΕΗ παλαιότερα ίσως είχες πληρώσει εγγύηση.Μη σε αγχώνει κάτι, elepdison  είναι μια χαρά σε αυτά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πρέπει να εκδοθεί λογαριασμός για να βάλεις πάγια εντολή.Οπως τα έγραψες κατά τα άλλα...πληρώνω το συνολικό ποσό οφειλής αφαιρώντας το ποσό τηε εγγύησης. 

Και στη ΔΕΗ παλαιότερα ίσως είχες πληρώσει εγγύηση.Μη σε αγχώνει κάτι, elepdison  είναι μια χαρά σε αυτά.

Άρα εσύ έχεις πάγια εντολή ή όχι? Αυτό δεν κατάλαβα. Γιατί με την πάγια εντολή δεν πληρώνεις ό,τι θέλεις, αλλά αυτό που βγαίνει ως πληρωτέο πόσο. 

Δημοσ.

Με πήραν και εμένα από Ζενίθ,για να αλλάξω σε σταθερό με 9.90€ πάγιο κτλ κτλ,για το καλό μου,γιατί θα αυξηθεί το καλοκαίρι κτλ κτλ.Το θέμα είναι ότι με τις καταναλώσεις που έχω, πληρώνω γύρω στο 40αρι τον μήνα,μιας και έχω την έκπτωση 45%.Χωρίς πάγια και φεύγω και όποτε θέλω.Οπότε έφαγαν άκυρο,γιατί δε θέλω ούτε δεσμεύσεις,αλλά ούτε να κάνω και τον τουρίστα κάθε δίμηνο,το βαρέθηκα.....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Κι εγώ μόλις μπήκα Elpedison από ΔΕΗ και παίζει να τούς πάω καί δεύτερη γραμμή! Αναμένουμε με ενδιαφέρον το πώς προέκυψαν τα δύο κολλητά 180άρια! Αυτό ήταν το ποσό πού μού χρέωσε στόν τελευταίο λογαριασμό κι αποφάσισα να φύγω! 

Επεξ/σία από astrolavosg
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Άρα εσύ έχεις πάγια εντολή ή όχι? Αυτό δεν κατάλαβα. Γιατί με την πάγια εντολή δεν πληρώνεις ό,τι θέλεις, αλλά αυτό που βγαίνει ως πληρωτέο πόσο. 

Πληρώνεις τον πρωτο λογαριασμό μόλις εκδοθεί (αφαιρώντας το ποσό τηε εγγύησης).Ακολούθως βάζεις πάγια εντολή εξόφλησης. Σε μια βδομάδα max σου εκδίδουν νέο λογαριασμό πουαφαιρει το ποσό τηε εγγύησης και είσαι κομπλέ...μη σε αγχώνει η εγγύηση όπως και να έχει αφού πας για σταθερό πρόγραμμα κιόλας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πληρώνεις τον πρωτο λογαριασμό μόλις εκδοθεί (αφαιρώντας το ποσό τηε εγγύησης).Ακολούθως βάζεις πάγια εντολή εξόφλησης. Σε μια βδομάδα max σου εκδίδουν νέο λογαριασμό πουαφαιρει το ποσό τηε εγγύησης και είσαι κομπλέ...μη σε αγχώνει η εγγύηση όπως και να έχει αφού πας για σταθερό πρόγραμμα κιόλας.

Η εγγύηση τι κόστος έχει? Εάν στον πρώτο λογαριασμό πληρώσω την εγγύηση κανονικά(δηλαδή όλο το ποσό που θα βγει) και μετά βάλω πάγια εντολή, θα χάσω την εγγύηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...