Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο smart night της zenith 45% μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Από τη volton πήρα προσφορά για 6 μήνες 0.099 χωρίς πάγιο.Επειδη μετάνιωσα (Λέω να πάω Σεπτεμβρίο για να το εχω το  Χειμώνα)αν κάνω υπαναχώρηση (εχω αλλες 10 μέρες) θα παραμείνω στο smart ή το εχασα;

Η παροχή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη στη volton βρίσκεται στο στάδιο επιτυχης καταχώρηση.

Επεξ/σία από giorgosvet
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Η παροχή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη στη volton βρίσκεται στο στάδιο επιτυχης καταχώρηση.

οπως και να χει, μεσα σε 14 μερες μπορεις να κανεις υπαναχωρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

οπως και να χει, μεσα σε 14 μερες μπορεις να κανεις υπαναχωρηση.

Η υπαναχωρηση γισ εξ αποστασεως συμβασεις στην ενέργεια το έχουμε ξαναπεί έχει να κάνει με το ότι ως καταναλωτής δε θα επιβαρυνθεί  με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης (αν π.χ. έχει επιλέξει σταθερό πρόγραμμα).Εφόσον το αίτημα για αλλαγή εκπροσώπησης έχει καταχωρηθεί στον αρμόδιο διαχειριστή δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) από το νέο πάροχο (στην προκειμένη volton) στην ουσια εχει μεταβει σε αυτον.(αυτο θα συμβει οταν ολοκληρωθει και συστημικά) Ακόμα κι αν επιστρέψει πλέον στη ζενιθ,αυτό θα συμβεί ως νέος πελάτης σε κάποιο από τα τρέχοντα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα της....κοινώς το 45% εκπτωση του παλιού ορθοδοξου smart nighr πέταξε.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

ακόμα κι αν επιστρέψει πλέον στη ζενιθ,αυτό θα συμβεί ως νέος πελάτης σε κάποιο από τα τρέχοντα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα της

Δεν επιστρεφεις εκει που ησουν δηλαδη; συγνωμη δεν το ηξερα αυτο πρωτη φορα το ακουω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν επιστρεφεις εκει που ησουν δηλαδη; συγνωμη δεν το ηξερα αυτο πρωτη φορα το ακουω.

Από τη στιγμή που κατατίθεται επιτυχώς αίτημα από το νέο παροχο στο ΔΕΔΔΗΕ παυεις να είσαι πελάτης του παλιού. Όταν μας καλούν από το 'τμήμα διακράτησης 'πελατών οποιουδήποτε παροχου επί της ουσίας έχουμε ήδη αποχωρήσει και απλά μας τραβάνε εκ νέου πίσω.

Αναγκαστικά μετά δε μπορεί κάποιος να επιστρέψει με μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 3
Δημοσ.

Ήμουν στο μπλε της ΔΕΗ το οποίο έληγε και έχω συμφωνήσει από τις 8/5 με τη Ζενίθ για να πάω στο μπλε της πρόγραμμα (Power Home Secure 2.0). Η μετάβαση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πήρα SMS από το ΔΕΔΔΗΕ ότι ήρθαν στις 12/5 και δε βρήκαν κάποιον να τους ανοίξει για να δουν την παροχή. Έχω πάρει αρκετές φορές στο ΔΕΔΔΗΕ από τότε για να κλείσω ραντεβού αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει (λένε ότι θα με καλέσει κάποιος για το ραντεβού, δεν καλεί ποτέ). Από τη Ζενίθ λένε ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία? Υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να δω την πορεία της αίτησης?

Δημοσ.
34 minutes ago, yannies82 said:

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία? Υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να δω την πορεία της αίτησης?

1) Παράπονο στο myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ για καθυστέρηση αλλαγής παρόχου.

2) Αν η παροχή παραμένει στο ίδιο όνομα, κανονικά θα έπρεπε να δεχτούν την ένδειξη που είχες δώσει στη Ζενίθ. Αν επρόκειτο για αλλαγή ονόματος παροχής, τότε πρέπει η εξώπορτα να μείνει ανοιχτή, πώς αλλιώς θα μετρήσουν;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Μια σύντομη ερώτηση:

Με δεδομένο πως έχω και νυχτερινό (προς το παρόν είμαι στο κίτρινο της ΔΕΗ ως ευεργέτης που είμαι), χαλβάδιαζα από τα όσα παίζουν αυτό το διάστημα το Power Home Secure Night της Zenith που νομίζω πως είναι μια τίμια επιλογή.

Το θέμα είναι πως λογικά μέσα στον Ιούλιο πρόκειται να μπει αντλία θερμότητας (για ζέστη μόνο) μέσω του Εξοικονομώ, κι αναρωτιόμουν αν αυτή η συνθήκη μπορεί/πρέπει να μου αλλάξει τις επιλογές. Επηρεάζει σε οτιδήποτε η αντλία; Συνεχίζω με θάρρος και παρρησία;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yannies82 είπε

Ήμουν στο μπλε της ΔΕΗ το οποίο έληγε και έχω συμφωνήσει από τις 8/5 με τη Ζενίθ για να πάω στο μπλε της πρόγραμμα (Power Home Secure 2.0). Η μετάβαση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πήρα SMS από το ΔΕΔΔΗΕ ότι ήρθαν στις 12/5 και δε βρήκαν κάποιον να τους ανοίξει για να δουν την παροχή. Έχω πάρει αρκετές φορές στο ΔΕΔΔΗΕ από τότε για να κλείσω ραντεβού αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει (λένε ότι θα με καλέσει κάποιος για το ραντεβού, δεν καλεί ποτέ). Από τη Ζενίθ λένε ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία? Υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να δω την πορεία της αίτησης?

Καλημερα.. Ηρθαν απο τον Δεδδηε και βρηκαν κλειστα... Θα κανεις ενα αιτημα στον Δεδδηε να βγει εκ νεου η εντολη για την αλλαγη.. Και να φροντισεις ο χωρος με τους μετρητες  να ειναι ανοικτος..  Θα περιμενεις  να γινει αλλιως δεν θα γινει η αλλαγη.. Σε ποια περιοχη εγινε αυτο;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, μιας και αυτό το μήνα τελειώνει το θρυλικό πρόγραμμα της zenith home smart night. Θα ήθελα την πρόταση σας για νοικοκυριό με πολύ χαμηλή κατανάλωση περίπου 200kw.

Τι θα προτείνατε? 

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, JohnAdv είπε

Καλημέρα σε όλους, μιας και αυτό το μήνα τελειώνει το θρυλικό πρόγραμμα της zenith home smart night. Θα ήθελα την πρόταση σας για νοικοκυριό με πολύ χαμηλή κατανάλωση περίπου 200kw.

Τι θα προτείνατε? 

Ευχαριστώ πολυ

Επειδή και εγώ θα βρεθώ σε αυτή την φάση τον Αύγουστο (έχω δλδ ακόμη) θα πήγαινα μία ΗΡΩΝ για ένα 50€ και μετά ανάλογα τι θα έπαιζε η Protergia (προς κυμαινόμενο) με σύσταση η κάτι άλλο που θα υπήρχε εκείνη την περίοδο 

• Like 4
Δημοσ.

Καλημερα, προς ενημερωση το 100αρικο της elpe για το μπλε bright12m  δεν ισχυει πια, οπως με ενημερωσαν πριν λιγο απο τα κεντρικα τους. Αν καποιος ξερει κατι αλλο για καποιο δωρο elpe  η τροπο να το παρουμε τον ευχαριστω προκαταβολικα.

Αλλιως νομιζω οτι μοναδικη επιλογη για τωρα ειναι μεσω μεσαζοντα με το γνωστο 30αρι δωρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, npduke είπε

Καλημερα, προς ενημερωση το 100αρικο της elpe για το μπλε bright12m  δεν ισχυει πια, οπως με ενημερωσαν πριν λιγο απο τα κεντρικα τους. Αν καποιος ξερει κατι αλλο για καποιο δωρο elpe  η τροπο να το παρουμε τον ευχαριστω προκαταβολικα.

Αλλιως νομιζω οτι μοναδικη επιλογη για τωρα ειναι μεσω μεσαζοντα με το γνωστο 30αρι δωρο.

Τελευταία ημέρα σήμερα για καταχωρήσεις αιτήσεων σε σταθερό της elpediosn για το 100αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...