Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω οτι ισχυει ακομα το 100αρικο της Elpe μεχρι σημερα. Με καλεσαν πριν λιγο και το ελαβα μετα την καταθεση δικαιολογητικων προς μεταφορα απο δεη. Μια 50ευρη με το αιτημα και αλλη μια τον αλλο μηνα.

ευχαριστω

• Like 2
  • Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 minutes ago, npduke said:

Επιβεβαιωνω οτι ισχυει ακομα το 100αρικο της Elpe μεχρι σημερα. Με καλεσαν πριν λιγο και το ελαβα μετα την καταθεση δικαιολογητικων προς μεταφορα απο δεη. Μια 50ευρη με το αιτημα και αλλη μια τον αλλο μηνα.

ευχαριστω

100 ευρω εννοειται τη προσφορα για το σκλαβενιτη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chefakis είπε

Σε λίγο τελειώνει σε όλους το smart night,οπότε όλοι θα ψάχνουμε για νέο πρόγραμμα 

Το "σε λιγο" ειναι σχετικο...  καποιοι εχουμε breathing room να βγαλουμε ιουνιο/ιουλιο με τη προγραμματαρα 😎, αλλα ναι ερχεται ο καιρος της αλλαγης σιγα σιγα....

• Like 2
Δημοσ.

εμενα μου ειπανε μεσα στους επομενους μηνες 20 ευρω καθε μηνα για 5 μηνες. αλλη προσφορα ηταν η δικια μου?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Τελευταία ημέρα σήμερα για καταχωρήσεις αιτήσεων σε σταθερό της elpediosn για το 100αρι.

Μολις με πηρανε για το 100ρι σκλαβενιτης ολη μαζι λεει ειναι η επιταγη οχι 20 20 και 0.104 κιλωβατορα μπλε τιμ....Το θεμα ειναι οτι εχω κανει τηλεφωνικα σε προτεργεια με το 60ρι 6 παγια δωρο και 0.099 πριν απο καιρο αλλα τωρα λιγει το προηγουμενο συμβολαιο μου αρχες Ιουνιου....Μαλλον θα μεινω ως εχω προτεγια κιαν κατσει κ καμια συσταση εχε καλως....

2 λεπτά πριν, dopermann είπε

Μολις με πηρανε για το 100ρι σκλαβενιτης ολη μαζι λεει ειναι η επιταγη οχι 20 20 και 0.104 κιλωβατορα μπλε τιμ....Το θεμα ειναι οτι εχω κανει τηλεφωνικα σε προτεργεια με το 60ρι 6 παγια δωρο και 0.099 πριν απο καιρο αλλα τωρα λιγει το προηγουμενο συμβολαιο μου αρχες Ιουνιου....Μαλλον θα μεινω ως εχω προτεγια κιαν κατσει κ καμια συσταση εχε καλως....

Προτεργια 9.90 παγιο Ελπεντισον 7.90...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, yannies82 είπε

Ήμουν στο μπλε της ΔΕΗ το οποίο έληγε και έχω συμφωνήσει από τις 8/5 με τη Ζενίθ για να πάω στο μπλε της πρόγραμμα (Power Home Secure 2.0). Η μετάβαση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πήρα SMS από το ΔΕΔΔΗΕ ότι ήρθαν στις 12/5 και δε βρήκαν κάποιον να τους ανοίξει για να δουν την παροχή. Έχω πάρει αρκετές φορές στο ΔΕΔΔΗΕ από τότε για να κλείσω ραντεβού αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει (λένε ότι θα με καλέσει κάποιος για το ραντεβού, δεν καλεί ποτέ). Από τη Ζενίθ λένε ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία? Υπάρχει κάποια σελίδα που μπορώ να δω την πορεία της αίτησης?

Να κάτσει κάποιος εκεί το πρωί να υπάρχει πρόσβαση στο μετρητή 

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πφφφ, 23/6 λήγει το secure 6M της προτέργια. Πόσο βαριέμαι που πρέπει να ξαναρχίσω να διαβάζω τι έχει παιχτεί... Έχουμε κανά σοσάκι; Κανά sticky; Κανά excel; Thanks

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, liakjim είπε

πφφφ, 23/6 λήγει το secure 6M της προτέργια. Πόσο βαριέμαι που πρέπει να ξαναρχίσω να διαβάζω τι έχει παιχτεί... Έχουμε κανά σοσάκι; Κανά sticky; Κανά excel; Thanks

Σε γνωστό μου που έφυγε για αλλού του έκαναν αντιπρόταση νέο 12μηνο με δώρο όλα τα πάγια του έτους.

Επεξ/σία από kotsonatos04
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kotsonatos04 είπε

Σε γνωστό μου που έφυγε για αλλού του έκαναν αντιπρόταση νέο 12μηνο με δώρο όλα τα πάγια του έτους.

Με ίδια τιμή kwh; 0.085 έχω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Με ίδια τιμή kwh; 0.085 έχω

Όχι, με 0,099 ή κάπου τόσο. Το νέο 12μηνο τους συμβόλαιο προσέφεραν με τα πάγια δώρο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, npduke είπε

ευχαριστω

Από "αλλάζω ρεύμα" σε πήραν? Σε μένα είπε η υπάλληλος ότι είναι 5 20ρικα & σε δύο μήνες παράδοση από κουριερ. Το σκέφτομαι να βάλω και τήν δεύτερη γραμμή. Είναι το εξοχικό πού πάω μία φορά το χρόνο για περίπου δύο εβδομάδες! Να μπω σε πρόγραμμα με μηνιαίο πάγιο δεν μού αρέσει!.. Πότε λήγουν τα κουπόνια τού Σκλαβενίτη? 

Επεξ/σία από astrolavosg
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, astrolavosg είπε

Από "αλλάζω ρεύμα" σε πήραν? Σε μένα είπε η υπάλληλος ότι είναι 5 20ρικα & σε δύο μήνες παράδοση από κουριερ. Το σκέφτομαι να βάλω και τήν δεύτερη γραμμή. Είναι το εξοχικό πού πάω μία φορά το χρόνο για περίπου δύο εβδομάδες! Να μπω σε πρόγραμμα με μηνιαίο πάγιο δεν μού αρέσει!.. Πότε λήγουν τα κουπόνια τού Σκλαβενίτη? 

Για εξοχικό να πας σε μπλε δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα λόγω του παγίου. Καλύτερα κάποιο υβριδικο κίτρινο ώστε μετά να γίνεται αλλαγή σε μηδενικού παγίου, τους μήνες που θα είναι κλειστό και δεν θες να κάνεις διακοπή ηλεκτροδότησης. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια,

Δυο γρηγορες ερωτησεις αν μπορει καποιος να απαντησει...

Υπεγραψα ηλεκτρονικα για αλλαγη παροχου απο Protergia σε Zenith. Λογικα οταν παει το αιτημα θα παρει η Protergia για αντιπροσφορα.

1) Απο τη μερα υπογραφης ισχυει δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων, σωστα?

2) Αν αποφασισω να δεχτω την αντιπροσφορα, πρεπει να στειλω καποιο εντυπο στην Zenith? Ποια ειναι η διαδικασια?

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από Soulis_Maritsas
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε

Καλησπερα παιδια,

Δυο γρηγορες ερωτησεις αν μπορει καποιος να απαντησει...

Υπεγραψα ηλεκτρονικα για αλλαγη παροχου απο Protergia σε Zenith. Λογικα οταν παει το αιτημα θα παρει η Protergia για αντιπροσφορα.

1) Απο τη μερα υπογραφης ισχυει δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων, σωστα?

2) Αν αποφασισω να δεχτω την αντιπροσφορα, πρεπει να στειλω καποιο εντυπο στην Zenith? Ποια ειναι η διαδικασια?

Ευχαριστω!

1) Ναι

2) Τίποτα. Τα αναλαμβάνουν οι πάροχοι μεταξύ τους. Αν δεν έχεις προλάβει να γίνεις πελάτης ζενίθ, απλά ακυρώνεται το αίτημα σου. Αν έχεις προλάβει να γίνεις πελάτης ζενίθ πάλι για εσένα δεν αλλάζει κάτι απλά θα βγει λογαριασμός από τη ζενίθ έστω και για 1 ημέρα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...