Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilham είπε

Είσαι σίγουρος ότι λήγει 23/6; Δες στον τελευταίο λογαριασμό μήπως αυτό έχει αλλάξει...

34 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Προφανώς το λέει γιατί θεωρητικά τα 6μηνα της Protergia έχουν πάρει παράταση 2 μήνες (εκτός αν πέρασε κ' αυτό το 2μηνο). 

Το δικό μου secure6M λήγει 10 Ιουνίου αλλά στο λογαριασμό μου γράφει λήξη 10 Αυγούστου! 

Παιδιά έχετε δίκιο, λέει 27/9 λήξη!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Με πήραν χθες για ανανέωση, την ρώτησα και μου είπε 23/6. Δεν έχει έρθει ακόμη ο λογαριασμός που να λέει κάτι. Γιατί το λες όμως;

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Παιδιά έχετε δίκιο, λέει 27/9 λήξη!

Για αυτό το λέω. Ανεπίσημα έχει δώσει 2 μήνες παράταση στους περισσότερους

3 μήνες @liakjim δεν το είχα ξαναδεί 😅

Τώρα μένει να σιγουρευτείς ότι θα έχει τις ίδιες χρεώσεις. Κάποιοι που πήραν τηλέφωνο είπαν ότι θα κρατήσουν ίδια την τιμή 0,085. Σε άλλους που τους πήρε η PROTERGIA τηλέφωνο τους είπαν ότι την παράταση την δίνουν μέχρι να ενημερωθεί κάποιος για τις επιλογές ανανέωσης της PROTERGIA και από τη στιγμή που τους ενημέρωσαν για την ανανέωση δεν θα μείνει ίδια η τιμή 🤪😗😶

Ό,τι να 'ναι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psaras33 είπε

Ποια είναι η δική σας εμπειρία; 

Καλησπέρα.

Εμένα έγινε σε 3 ημέρες αφότου υπέγραψα με προτεργια.

Έχω τηλεμετρουμενο μετρητή.

Μάλιστα μίλησα με δεδδηε δύο μέρες αφού υπέγραψα και με βεβαίωσαν πως δεν χρειάζεται να περάσει υπάλληλος για καταμέτρηση.

Έχεις το δεδδηε app;

Ώστε να βλέπεις τις μετρήσεις κ.α.

Ή να δώσεις εσύ την μέτρηση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psaras33 είπε

Ρε παιδιά δε ξέρω πόσο εύκολα έγινε σε εσάς η αλλαγή παρόχουν αλλα εγώ παλεύω εδώ και 3 εβδομάδες να αλλάξω και επειδή ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έρχεται για καταμέτρηση δεν έχει γίνει η αλλαγή.

Η protergia έκανε αίτημα εκπροσώπησης 23/5 στον ΔΕΔΔΗΕ και έκτοτε το τίποτα. Ακόμα και τηλεμετρούμενο μετρητή που έχω, βγήκε έναντι λογαριασμός και λένε δεν ξέρουν γιατί.

Ποια είναι η δική σας εμπειρία; 

17 φορές έχω αλλάξει πάροχο κάθε φορά δινω φωτογραφία του μετρητή ποτέ δεν έχει προκύψει πρόβλημα.Μην αναφέρετε ποτέ τι μετρητή έχετε κλπ κλπ.Φωτο και τέλος 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2025 στις 10:42 ΠΜ, laxanoulis είπε

Μόλις μίλησα με Elpedison και με ενημέρωσαν πως τα 100€ ήταν μέχρι εχθές. Παρόλ' αυτά έδωσα ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο για να με κάλέσουν την Δευτέρα για να μου πούνε εάν θα πάρει κάποια παράταση ή όχι αυτή η προωθητική ενέργεια. 

Θα επανέλθω την Δευτέρα όταν μάθω τι ισχύει.

Δευτέρα μου είπαν ότι ισχύουν τα 100€, Τρίτη τους στέλνω τα στοιχεία που ήθελαν, Τετάρτη με ενημερώνουν ότι δεν ισχύουν τα 100€ και θα μου δώσουν στην ζούλα ένα μικρότερο ποσό κατ εξαίρεση. Μου είπαν ότι τελείωσαν τα 100€... Μου έχουν στείλει συμπληρωμένη την αίτηση και περιμένουν να τους δώσω επιβεβαίωση.

Στις 30/5/2025 στις 10:19 ΜΜ, ekrepali είπε

Θα σου την επιστρέψουν και θα φαίνεσαι πιστωτικός... οπότε στους επόμενους λογαριασμούς θα γίνεται συμψηφισμός της κατανάλωσης με το πιστωτικό υπόλοιπο.

Κάνε αυτό που σου είπανε παραπάνω... πλήρωσε το ποσό του λογαριασμού μείον την εγγύηση. Μετά ενεργοποιείς πάγια εντολή, επιστρέφεται η εγγύηση και το χρωστούμενο ποσό μηδενίζει.

Και δεν είναι ανάγκη να ενεργοποιήσεις τη πάγια εντολή σε λογαριασμό που έχεις λεφτά... δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώνεις με πάγια εντολή. Αρκεί να την έχεις ενεργή. Εγώ δηλαδή ενεργοποιώ πάγια εντολή σε μηδενικό λογαριασμό στη τράπεζα... και πληρώνω με κάρτα το πολύ έως 4-5 εργάσιμες πριν την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού. Οπότε μηδενίζει το υπόλοιπο στη καρτέλα και η πάγια εντολή δεν εκτελείται. Αλλά εφόσον παραμένει ενεργή, παραμένει μηδενική η εγγύηση. 😛

Help. Στο συμπληρωμένο συμβόλαιο, που περιμένουν επιβεβαίωση από εμένα για να προχωρήσουν, την πάγια εντολή την έχουν ενεργοποιημένη. Να τους πω να την βγάλουν και την ενεργοποίηση εγώ μετά ή όχι?

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Παιδιά στην παράταση 2 μηνών της προτεργια είμαστε "ελεύθεροι" να φύγουμε ;

Ποια εταιρία και πρόγραμμα σταθερό προτείνετε για περίπου 500 kw κατανάλωση και με ποιον τρόπο να πάρω κάτι σε πάγια η δώροεπιταγές σε περίπτωση που δεν με καλέσει κάποια εταιρία η συνεργάτης από μόνη της ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DrAndreas είπε

Παιδιά στην παράταση 2 μηνών της προτεργια είμαστε "ελεύθεροι" να φύγουμε ;

Ποια εταιρία και πρόγραμμα σταθερό προτείνετε για περίπου 500 kw κατανάλωση και με ποιον τρόπο να πάρω κάτι σε πάγια η δώροεπιταγές σε περίπτωση που δεν με καλέσει κάποια εταιρία η συνεργάτης από μόνη της ;

Ναι ελευθερα μπορεις να φυγεις, οτι λεει το συμβολαιο. Προτεινω να πας ηρων σε κιτρινο και θα σε παρουν για αντιπροταση,

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Δευτέρα μου είπαν ότι ισχύουν τα 100€, Τρίτη τους στέλνω τα στοιχεία που ήθελαν, Τετάρτη με ενημερώνουν ότι δεν ισχύουν τα 100€ και θα μου δώσουν στην ζούλα ένα μικρότερο ποσό κατ εξαίρεση. Μου είπαν ότι τελείωσαν τα 100€... Μου έχουν στείλει συμπληρωμένη την αίτηση και περιμένουν να τους δώσω επιβεβαίωση.

Help. Στο συμπληρωμένο συμβόλαιο, που περιμένουν επιβεβαίωση από εμένα για να προχωρήσουν, την πάγια εντολή την έχουν ενεργοποιημένη. Να τους πω να την βγάλουν και την ενεργοποίηση εγώ μετά ή όχι?

Να σε ρωτήσω κάτι? Με τη σύμβαση σου έστειλαν το επισυναπτόμενο promo? Εάν ναι δε μπορούν να το αναιρέσουν.Από περιέργεια ποιο είναι το κατ' εξαιρεση ποσο που σου δίνουν?

Με την πάγια αν είναι ενεργοποιημένη δε βλέπω το λόγο να ζητήσεις κάτι διαφορετικό. Απλά δε θα χρεωθείς εγγύηση εξ αρχής.

100-ΕΧΤΡΑ PROMO 2 ΜΑΙΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΑΛΒΕΝΙΤΗΣ 100€_e4d70095-ce9b-4944-b943-24ed7d4ed78c.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Να σε ρωτήσω κάτι? Με τη σύμβαση σου έστειλαν το επισυναπτόμενο promo? Εάν ναι δε μπορούν να το αναιρέσουν.Από περιέργεια ποιο είναι το κατ' εξαιρεση ποσο που σου δίνουν?

Με την πάγια αν είναι ενεργοποιημένη δε βλέπω το λόγο να ζητήσεις κάτι διαφορετικό. Απλά δε θα χρεωθείς εγγύηση εξ αρχής.

100-ΕΧΤΡΑ PROMO 2 ΜΑΙΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΑΛΒΕΝΙΤΗΣ 100€_e4d70095-ce9b-4944-b943-24ed7d4ed78c.pdf 125.06 kB · 2 downloads

Μου έστειλαν αυτό ακριβώς το αρχείο. Απλά δεν μου το έστειλαν με την σύμβαση συμπληρωμένη και φυσικά ούτε αυτό είχε τα στοιχεία μου πάνω. Μου είχαν στείλει την σύμβαση μαζί με αυτο απλά για να τα δω, χωρίς τα στοιχεία μου, και για να δω για τι μιλάμε.

Εγώ, αφού μίλησα με την σύζυγο, την Τρίτη έστειλα ταυτότητα, παλιό λογαριασμό και φωτογραφία του μετρητή. Και σήμερα με ενημέρωσαν πως δεν ισχύουν πλέον τα 100€ γιατί τελείωσαν οι επιταγές.

Δεν θα ήθελα να αναφέρω ποσό αλλά είναι και πάλι για Σκλαβενίτη και είναι κάτω από το μισό των 100€.

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω επειδη δεν ειμαι σε ΚΟΤ και δεν εχω ιδεα, ειναι καλυτερα ελπε για να μην υπαρχουν θεματα που εχουν ειπωθει οτι τρωνε εκπτωση συνεπειας εξαιτιας του οτι οι λογαριασμοι ληγουν στις 40 ημερες; η δεν ισχύει; οποιοι εχουν ΚΟΤ μπορουν να μου πουν.

edit: αν και βλεπω νεα σταθερα στην ελπε, καταργηθηκε το παλιο.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-zero-fee_134062/

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-bright-home_134064/

Και 2 καινουργια κιτρινα.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-night-saver_134066/

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-saver_134068/

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Να ρωτησω επειδη δεν ειμαι σε ΚΟΤ και δεν εχω ιδεα, ειναι καλυτερα ελπε για να μην υπαρχουν θεματα που εχουν ειπωθει οτι τρωνε εκπτωση συνεπειας εξαιτιας του οτι οι λογαριασμοι ληγουν στις 40 ημερες; η δεν ισχύει; οποιοι εχουν ΚΟΤ μπορουν να μου πουν.

edit: αν και βλεπω νεα σταθερα στην ελπε, καταργηθηκε το παλιο.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-zero-fee_134062/

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-bright-home_134064/

Ωχ... Πάει το Bright 12M? Ήταν 0.1049 και τώρα πήγε 0.1299? Απίστευτο.

Εγώ μόλις έκανα αποδοχή για το 12Μ με 0.1049 όταν είδα το post σου και το πόσο πήγε η kWh...

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος τα προγράμματα της Elpedison χωρίς συνέπεια, μπήκε και αυτή στο χορό...

Παρόμοιο δράμα και στα επαγγελματικά... 😬

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, laxanoulis είπε

Προσωπικά δεν θα δεχόμουν! Η απάντηση "μάς τέλειωσαν" δεν είναι αποδεκτή! Όταν επέλεξα πρίν δύο εβδομάδες το bright με 12μηνη δέσμευση υπολόγισα τα 100 ευρώ ως 11μηνη απαλλαγή από το πάγιο. Ουσιαστικά αλλάζουν τούς κανόνες τού παιχνιδιού στήν λήξη του και περιμένουν να το αποδεχτείς! Ίσως μία ευγενής άρνηση (π.χ "τα είχα υπολογίσει ως απόσβεση τού παγίου") να εμφανίσει τα υπόλοιπα 50 ως δια μαγείας. Είναι ένα ρίσκο το οποίο εγώ θα έπαιρνα για λόγους αρχής. Με ενοχλεί όταν συμφωνώ σε κάτι να μού αλλάζουν τούς όρους τήν τελευταία στιγμή. 

Δημοσ.
2 hours ago, bilham said:

Για αυτό το λέω. Ανεπίσημα έχει δώσει 2 μήνες παράταση στους περισσότερους

3 μήνες @liakjim δεν το είχα ξαναδεί 😅

Τώρα μένει να σιγουρευτείς ότι θα έχει τις ίδιες χρεώσεις. Κάποιοι που πήραν τηλέφωνο είπαν ότι θα κρατήσουν ίδια την τιμή 0,085. Σε άλλους που τους πήρε η PROTERGIA τηλέφωνο τους είπαν ότι την παράταση την δίνουν μέχρι να ενημερωθεί κάποιος για τις επιλογές ανανέωσης της PROTERGIA και από τη στιγμή που τους ενημέρωσαν για την ανανέωση δεν θα μείνει ίδια η τιμή 🤪😗😶

Ό,τι να 'ναι!

Eγω είχα κάνει ερώτημα μέσω πλατφόρμας και ζήτησα γραπτή απάντηση. Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε (στη προσκοπική τους τιμή) ότι θα διατηρήσουν τη τιμή αλλά δεν το δίνουν γραπτώς.

Επειδή δε γουστάρω να έχω εκπλήξεις καλοκαιριατικα... άνοιξα αίτημα στο myrae. Εκεί θα είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν γραπτώς ότι ισχύει... αλλιώς τίθεται θέμα παραπλάνησης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...