Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Και συνδυαστικό αέριο με 0.012€ για 2 χρόνια. Με 4.9€ πάγιο

0,012€ ???????

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sap00 είπε

0,012€ ???????

Είναι εξαιρετικά χαμηλή άρα και ύποπτη.. στο site υπάρχει αυτό το volton gas home αλλά δεν ξέρω αν είναι εμπορικά διαθέσιμο..

4,00 πάγιο και Τιμή TTF + 0,0121€/kWh
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω πως όπως ανέφερα και παραπάνω αποδέχθηκα το συμβόλαιο άσχετα με το ότι δεν θα μου δώσουν 100€, αλλά κάτι λιγότερο. Όταν είδα τα νέα πακέτα της Elpedison, και τις νέες τους τιμές, λέω αφού μου έχουν δώσει το 12Μ, έστω και σήμερα και με λιγότερα χρήματα από τα 100€, θα το αρπάξω γιατί δεν ξέρω που θα πάνε οι τιμές.

Συμφωνώ εν μέρει με αυτά που λες, αλλά θα μπορούσε να σου πει, τα 100€ ήταν μέχρι τέλος Μαίου. Έχουμε 4 Ιουνίου. Την Δευτέρα που μιλήσαμε, υπήρχαν. Εσύ μου έστειλες τα δικαιολογητικά την Τρίτη, το πλήρες συμβόλαιο σου ήρθε την Τετάρτη 4 Ιουνίου. Εκεί τι λες?

Edit: Εάν πίεζα ίσως να κέρδιζα κάτι παραπάνω, αλλά ίσως και όχι. Θα μου έλεγαν ή το αποδέχεστε, ή πηγαίνετε στα 0,1299€/kWh και όλα καλά. Εκεί θα είχα χάσει.

Δεν νομίζω ότι "παίζει" να σού λέγανε το οτιδήποτε για τα δικαιολογητικά αφού τα έστειλες μετά από μερικές ώρες κι άρα άμεσα! Οπότε όφειλαν να τα δεσμεύσουν τήν Δευτέρα πού υπήρχαν εφόσον υπήρχε αμοιβαία συμφωνία & απέμειναν μόνο, ως εκκρεμότητα, τα τυπικά εντός τού προσεχούς 24ωρου όπως και εγένετο! Ο μεγαλύτερος & πλέον ρεαλιστικός φόβος ήταν να μήν σού έλεγαν το οτιδήποτε & εφόσον δεν προσυπεγραφες τήν μείωση να σε οδηγούσαν & να "έπεφτες" στα δυσμενέστερα νέα προγράμματα! Εκεί βασίστηκαν & τούς βγήκε! Η επιλογή όμως να δεχθείς έχει βάση και είναι σώφρων! Δεν είχα τσεκάρει αναλυτικά το πόσο δυσμενέστερα είναι τα καινούργια τους προγράμματα οπότε τώρα θα συμφωνήσω ότι το ρίσκο τού να επιμένει κάποιος στα συμφωνηθέντα τού 100% ίσως και να αγγίζει τήν (αυτό)καταστροφική ακρότητα!

Καλορίζικο το Bright! 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pantelikas είπε

Μου πρότεινε η volton κίτρινο 9.9c χωρις πάγια για 6 μήνες 

Μου φάνηκε καλό. Το έχετε ακούσει; Έχει καμία παγίδα; Περιμένω επικοινωνία το απόγευμα γιατί δουλεύω. Θα σας ενημερώσω. 

για ρευμα ναι το χαν κανει και σε εμενα ειναι χωρις παγιο για παλιους πελατες μου χε πει εμενα εως Αυγουστο.Αυτο μου το χαν πει αρχες Απριλιου

3 ώρες πριν, pantelikas είπε

Μου φάνηκε καλό. Το έχετε ακούσει; Έχει καμία παγίδα; Περιμένω επικοινωνία το απόγευμα γιατί δουλεύω. Θα σας ενημερώσω. 

για ρευμα ναι το χαν κανει και σε εμενα ειναι χωρις παγιο για παλιους πελατες μου χε πει εμενα εως Αυγουστο.Αυτο μου το χαν πει αρχες Απριλιου.

Δημοσ.

Είδα τα νέα μπλε προγράμματα της elpedison. 

Μιλάμε για καθαρή ληστεία. Απορώ τι θα πληρώνουμε σε 2 χρόνια. 

Ντροπη, ντροπή, ντροπή!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Το ELPEDISON Reward Zero fee, για κλειστά σπίτια δεν είναι κακό πάντως. Αν ξηγηθεί και δωράκι η φανταστική Elpedison, θα είναι λουκούμι για εξοχικό :).

• Like 2
Δημοσ.

Θυμάμαι πριν λίγες εβδομάδες η τιμή του ρεύματος είχε πέσει 49% κι οι εδώ πάροχοι όχι μόνο δεν μείωσαν αλλά ανακοίνωσαν και αυξήσεις! Η επίσημη απάντηση τους ήταν ότι αυτό οφείλεται σε αστοχία τού αλγόριθμου υπολογισμού τής τιμής! Βαθιά διαφθορά & αισχροκέρδεια με κατάπτυστη ειρωνεία! 

9 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Το ELPEDISON Reward Zero fee, για κλειστά σπίτια δεν είναι κακό πάντως. Αν ξηγηθεί και δωράκι η φανταστική Elpedison, θα είναι λουκούμι για εξοχικό :).

Μέχρι στιγμής "παίζει" μόνο 20 ευρώ κουπόνι Σκλαβενίτη αν έχεις ήδη τουλάχιστον μια γραμμή ήδη στήν Elpedison. Αν σού πούνε κάτι διαφορετικό ή/και επιπλέον ενημέρωσε! 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, astrolavosg είπε

Μέχρι στιγμής "παίζει" μόνο 20 ευρώ κουπόνι Σκλαβενίτη αν έχεις ήδη τουλάχιστον μια γραμμή ήδη στήν Elpedison. Αν σού πούνε κάτι διαφορετικό ή/και επιπλέον ενημέρωσε! 

Και χωρίς να έχεις ήδη σύνδεση στην elpedison παίζει το 20αρικο.

Δημοσ.
12 minutes ago, astrolavosg said:

...

Για δεύτερη σύνδεση Elpedison παίζουν τα:

+Το 20 ευρώ κουπόνι Σκλαβενίτη

+ το ασφαλιστήριο HOMEREPAIR
(ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ)

(+ κωδικός 40€ απο Eurobank για όσους έχουν πακέτο «My Advantage Banking». Το αναφέρω γιατί δεν το έχω δει μέχρι τώρα κάπου στο νήμα) .

Όντως τα μηδενικού παγίου προγράμματα Elpedison είναι συμφέροντα για μικρές καταναλώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messacc είπε

κωδικός 40€ απο Eurobank για όσους έχουν πακέτο «My Advantage Banking».

Απλά το 40€ είναι για όλο το χρόνο άρα βγαίνει περίπου 3,3€ το μήνα (μειώνει το πάγιο όμως)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pantelikas είπε

Το ίδιο κι εμένα σήμερα. Είναι το https://volton.gr/services/volton-yellow-flat/ χωρίς πάγιο και σταθερή τιμή για 6 μήνες, χωρίς δέσμευση και ρήτρες αναπροσαρμογής κλπ.

Είμαι στο Value Swift on Time της Protergia, με τιμή €0,09093 και €5 πάγιο ΑΛΛΑ είμαι στον 3ο λογαριασμό με Bring A Friend και έχω έκπτωση €10 το μήνα για άλλους 2 μήνες.

Θα κάνω τη μετάβαση, γιατί μπορεί να χάσω €5 το το μήνα (€10 δώρο - €5 πάγιο) για τους επόμενους 2 μήνες, αλλά με ελάχιστη αύξηση της τιμής της KWh (€0,099 αντί για  €0,0909) θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο για άλλους 6 μήνες.

Σκέφτομαι κάτι λάθος; Κατανάλωση περίπου 400 KWh/μήνα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε

Είδα τα νέα μπλε προγράμματα της elpedison. 

Μιλάμε για καθαρή ληστεία. Απορώ τι θα πληρώνουμε σε 2 χρόνια. 

Ντροπη, ντροπή, ντροπή!

Έχεις κλειδώσει κάποιο μπλε?

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Σε αίτηση προσφοράς προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας απο Protergia που είναι για υπογραφή απο μέρους μου στο πεδίο Τελευταία ένδειξη μετρητή ,θα έπρεπε να είναι συμπληρωμένο με τις ενδείξεις από τον μετρητή που είχα στείλει φωτογραφία ;  Γιατί στην δική μου αίτηση προσφοράς το έχουν αφήσει κενό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...