Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Strategos είπε

αναρωτιεμαι ποσο καταχρηστικο ειναι τα πάγια απο 0.70 να έχουν φτάσει σε 3 χρόνια τα 20 ευρώ. μονο στην Ελλάδα αυτά...

Ακόμη πιο καταχρηστικό είναι να έχουν αρχική τιμή κιλοβατώρας 0,19 λεπτά, με έκπτωση συνέπειας να πηγαίνει στα 0,09 ΑΛΛΑ στον τελικό λογαριασμό χρεώνεσαι με 0,19 έστω κι αν ήσουν συνεπής. Κι αν έχεις μεγάλη κατανάλωση εκείνο το μήνα θα σου βγει ο κούκος αηδόνι!

• Like 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!! Σημερα με καλεσαν ότι ληγει το πρόγραμμα Power Home Smart Night με - 40%..Τι κανουμε μενουμε λίγο ακομα?? Ευχαριστώ την ομαδα!! 

Επεξ/σία από sarakats85
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Strategos είπε

αναρωτιεμαι ποσο καταχρηστικο ειναι τα πάγια απο 0.70 να έχουν φτάσει σε 3 χρόνια τα 20 ευρώ. μονο στην Ελλάδα αυτά...

Υπάρχουν και με 0€ πάγιο...

1 ώρα πριν, giorgosvet είπε

Ακόμη πιο καταχρηστικό είναι να έχουν αρχική τιμή κιλοβατώρας 0,19 λεπτά, με έκπτωση συνέπειας να πηγαίνει στα 0,09 ΑΛΛΑ στον τελικό λογαριασμό χρεώνεσαι με 0,19 έστω κι αν ήσουν συνεπής. Κι αν έχεις μεγάλη κατανάλωση εκείνο το μήνα θα σου βγει ο κούκος αηδόνι!

Για αυτό πάς ΔΕΗ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Καλησπέρα!! Σημερα με καλεσαν ότι ληγει το πρόγραμμα Power Home Smart Night με - 40%..Τι κανουμε μενουμε λίγο ακομα?? Ευχαριστώ την ομαδα!! 

Δεν σου πρότειναν κάτι να παραμείνεις κάποια προσφορά πάγια δωρο κλπ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Δεν σου πρότειναν κάτι να παραμείνεις κάποια προσφορά πάγια δωρο κλπ;

1 χρονο δεσμευση, 9 λεπτα σταθερη τιμή χωρις ρητρα αναπροσαρμογης και 3 μήνες δωρεάν παγιο...

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

1 χρονο δεσμευση, 9 λεπτα σταθερη τιμή χωρις ρητρα αναπροσαρμογης και 3 μήνες δωρεάν παγιο...

Αααα τα γνωστά δλδ ληγει κι εμένα το Σεπτέμβριο το ίδιο -40 και σιγά σιγά κοιτάζω αν και νωρίς ακόμα.

Εσύ έχεις πως το παρόν 3 επιλογες να πας για κανα μήνα στον ήρων για να πάρεις το πενηντάρι μετά στο flat της volton αν υπάρχει ακόμα να μην πληρώσεις καθόλου τον πρωτο μήνα ρεύμα και ίσως και  πιο μετά με σύσταση πρωτεργια  με -10€ τους πρώτους 5 μήνες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sarakats85 είπε

Όχι κάτι ιδιαίτερο... εγώ επειδή κατά τον Αύγουστο θα τελειώσει έχω σκοπό να το εξαντλήσω και μετά ΉΡΩΝ για κανά μήνα ενάμιση και μετά Προτεργια με σύσταση η κάτι άλλο αν παίζει 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Όχι κάτι ιδιαίτερο... εγώ επειδή κατά τον Αύγουστο θα τελειώσει έχω σκοπό να το εξαντλήσω και μετά ΉΡΩΝ για κανά μήνα ενάμιση και μετά Προτεργια με σύσταση η κάτι άλλο αν παίζει 

Τη διάρκεια του συμβολαίου μπορώ να τη δω κάπου απο την εφαρμογή? 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Νομίζω είναι η ημερομηνία εκπροσώπησης...αν πας στον πρώτο λογαριασμό την πρώτη ημέρα που ήσουν 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Πήγαινε στο ιστορικό λογαριασμών στο περισσότερα και πήγαινε στον πρώτο λογαριασμό και άνοιξε τον εκεί γράφει ημερομηνία της πρώτης μέρας που καταμετρείται αυτή είναι και ημερομηνία που ξεκινάει το συμβόλαιο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Για 8.5 συν ΦΠΑ με αξία ρεύματος 68 ευρώ πλήρωσα 136 ευρώ άρα 20 λεπτά με ΦΠΑ σχεδόν 

Δημοσ.

Η Elpedison με ποια τράπεζα συνεργάζεται για την μη χρέωση προμήθειας σε περίπτωση επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου ; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Η Elpedison με ποια τράπεζα συνεργάζεται για την μη χρέωση προμήθειας σε περίπτωση επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου ; 

Σίγουρα με Eurobank 

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον να κανω και εγω μερικες ερωτησεις. ειμαι σε δεη blue με 12λεπτα και βλεπω το νεο blue παει στα 14-15 ληγει σε 20 μερες το συμβολαιο και κοιταζω το εχψελ και λεει για ζενιθ power home secure2 στα 9 λεπτα.

η ζενιθ αξιζει ;

γενικα αν την επιλεξω ποτε να κανω την αιτηση μεταφορας μπορω να την κανω απο τωρα και να τους πω οτι ληγει ή θα την κανω την μερα που ληγει;

αν με παρουν απο την δεη παιζει να μου κανουν καμμια αντιπροσφορα αν τους πω οτι θα φυγω;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, imblish είπε

λοιπον να κανω και εγω μερικες ερωτησεις. ειμαι σε δεη blue με 12λεπτα και βλεπω το νεο blue παει στα 14-15 ληγει σε 20 μερες το συμβολαιο και κοιταζω το εχψελ και λεει για ζενιθ power home secure2 στα 9 λεπτα.

η ζενιθ αξιζει ;

γενικα αν την επιλεξω ποτε να κανω την αιτηση μεταφορας μπορω να την κανω απο τωρα και να τους πω οτι ληγει ή θα την κανω την μερα που ληγει;

αν με παρουν απο την δεη παιζει να μου κανουν καμμια αντιπροσφορα αν τους πω οτι θα φυγω;

Καλησπέρα.. Να περιμένεις λίγο.. Σε είκοσι μέρες υπομονή.. Και βλέπεις τις τιμές.. Δυο τρεις μέρες νωρίτερα θα το ζητήσεις περίπου.. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...