Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! 

Λήγει το συμβόλαιο μου με την Protergia σε λίγες μέρες..Ποιές είναι οι καλύτερες προσφορές αυτό το καιρό,  είτε για τουρισμό είτε για μεγαλύτερη διάρκεια ;; 

Δημοσ.

Mετά τη κακιά στιγμή να ακυρώσω το smart night 40% και να δεχτώ το volton flat 0.099 για 6 μήνες και τα  6 πάγια δώρο επανήλθε η ζενιθ με προσφορά το μπλέ  secure 2.0  με τα 3 πάγια δώρο, 20 ευρώ μετρητά και άλλα 10 με πάγια εντολή.Δηλαδή 6 πάγια δώρο. Τι κάνουμε ? 6μήνες κίτρινο volton και βλέπουμε  ή 11 μήνες ζενιθ με δέσμευση ? 

Μέση κατανάλωση  530 Kwh το μήνα λόγω αντλίας.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δώρα στα κίτρινα θέλουμε ρε....καταστρέψετε τον τουρισμό καλοκαιριατικα 😂

Ούτε εγώ θέλω μπλε αλλά απ' ότι φαίνεται μας πήρανε χαμπάρι!😁

• Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Mετά τη κακιά στιγμή να ακυρώσω το smart night 40% και να δεχτώ το volton flat 0.099 για 6 μήνες και τα  6 πάγια δώρο επανήλθε η ζενιθ με προσφορά το μπλέ  secure 2.0  με τα 3 πάγια δώρο, 20 ευρώ μετρητά και άλλα 10 με πάγια εντολή.Δηλαδή 6 πάγια δώρο. Τι κάνουμε ? 6μήνες κίτρινο volton και βλέπουμε  ή 11 μήνες ζενιθ με δέσμευση ? 

Μέση κατανάλωση  530 Kwh το μήνα λόγω αντλίας.

Έτσι όπως το βλέπω...για έξι μήνες είσαι στα ίδια.. άρα μπορείς να μείνεις volton και από Δεκέμβριο το βλέπεις (συν ότι αν προκύψει κάτι καλύτερο είσαι free). βέβαια αν πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχουν αυτές οι τιμές στα σταθερά μελλοντικά πας ζενίθ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, messinia3 είπε

Αρχικά τον υπολογισμό ποιο από τα δύο προγράμματα σου βγαίνει φθηνότερο με τα νέα δεδομένα με βάση τις συνήθεις καταναλώσεις σου. Εν συνεχεία έχε υπόψη σου ότι εάν δεχτείς την προσφορά της elpedison θα πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση από τη σύμβαση της protergia. Έχεις ήδη δηλαδή μεταβεί σε protergia (ακόμα και έαν η αλλαγή δε φαίνεται ακόμα να έχει ολοκληρωθεί συστημικά)

Ναι ναι προβλέπει υπαναχώρηση. Είμαι στο σωστό διάστημα. Η κατανάλωσή μου είναι από 250-430 κιλοβατωρες. Με την έκπτωση των 100 ευρώ βγαίνει μηνιαίο πάγιο 4.5 ευρώ (12.9x12=154.8 - 100 = 54.8 / 12 = 4.56).

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
Στις 6/6/2025 στις 4:57 ΜΜ, sarakats85 είπε

Καλησπέρα!! Σημερα με καλεσαν ότι ληγει το πρόγραμμα Power Home Smart Night με - 40%..Τι κανουμε μενουμε λίγο ακομα?? Ευχαριστώ την ομαδα!! 

Σε ενοχλούν τα 0,079 χωρίς πάγιο και θέλεις να φύγεις;; Πού να πας;;

Στις 9/6/2025 στις 10:10 ΜΜ, Aos είπε

Μου βγήκε πιστωτικό στον Ηρων, που ήταν ο προηγούμενος πάροχος ,τώρα είμαι ελπεντισον, πως μπορώ να πάρω τα λεφτά ;

Υπάρχει διαδικασία με αίτηση που συμπληρώνεις και γίνεται κατάθεση στο ΙΒΑΝ σου ή πας σε κατάστημα ΗΡΩΝ

Δημοσ.
14 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Ούτε εγώ θέλω μπλε αλλά απ' ότι φαίνεται μας πήρανε χαμπάρι!😁

έπρεπε να είναι σε κλειστό group το topic 😋

Δημοσ.

Παιδιά έχει πάρει κανείς τα 100 της elpedison ? Και αν ναι σε πόσες μέρες μετά την ενεργοποίηση ; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
16 hours ago, giorgos_76 said:

Καλησπέρα ! 

Λήγει το συμβόλαιο μου με την Protergia σε λίγες μέρες..Ποιές είναι οι καλύτερες προσφορές αυτό το καιρό,  είτε για τουρισμό είτε για μεγαλύτερη διάρκεια ;; 

Αν είσαι εξάμηνο μπλε, κοίτα το λογαριασμό σου, μήπως έχεις πάρει κ εσύ παράταση :) 

Δημοσ.

Δύο τηλέφωνα από ζενίθ σήμερα για να αλλάξω το smart night σε σταθερό...μου λένε λήγει.. λέω ναι σε 2,5 μήνες όταν λήξει θα το αλλάξω...πρεμουρα μεγάλη η ζενίθ 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση αλλαγής παρόχου από ΔΕΗ προς Ζενίθ από τις 9 Μαίου. Ακόμα η μετάβαση δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί δε με έχουν καλέσει από το ΔΕΔΔΗΕ για ραντεβού για καταμέτρηση. Ο μετρητής βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο. Ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 12 Μαίου (τη μοναδική εργάσιμη που έτυχε να απουσιάζω από το σπίτι) και μου έστειλαν μήνυμα ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να κανονίσω ραντεβού. Έχω καλέσει 6-7 φορές από τότε, αλλά οι υπάλληλοι που μιλάω δε μπορούν να κλείσουν ραντεβού, απλώς προωθούν το αίτημα σε κάποιους άλλους για να με καλέσουν κάποια στιγμή.

Το πιο αστείο? Έχω μετρητή με SIM και κάθε μήνα γίνεται τηλεμέτρηση. Η παροχή μένει στο ίδιο όνομα. Δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος που πρέπει να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή παρόχου. Από το ΔΕΔΔΗΕ μου λένε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δέχονται την ένδειξη του παρόχου και γίνεται η αλλαγή άμεσα, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις (με κάποια δικά τους, μη ξεκάθαρα κριτήρια) πρέπει να έρθει κάποιος για καταμέτρηση.

Το ακόμα πιο αστείο? Σήμερα ήρθε υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση. Ήταν όμως για τη μηνιαία καταμέτρηση και όχι για την αλλαγή παρόχου. Δε μπορούσε να κάνει κάτι για να προχωρήσει η αλλαγή. Ο άνθρωπος μου είπε ότι δεν έχει ιδέα γιατί τον στέλνουν, η καταμέτρηση γίνεται ούτως ή άλλως απομακρυσμένα. Αυτός βγάζει απλώς μια φωτογραφία.

Το συμβόλαιο της ΔΕΗ έχει λήξει εδώ και 2 εβδομάδες και πλέον χρεώνομαι βάσει του κυμαινόμενου. Έχω στείλει αίτημα στη ΡΑΕ. Έχω στείλει αίτημα στο Deddie App. Τίποτα.

Δημοσ.
13 minutes ago, yannies82 said:

. Έχω καλέσει 6-7 φορές από τότε, αλλά οι υπάλληλοι που μιλάω δε μπορούν να κλείσουν ραντεβού, απλώς προωθούν το αίτημα σε κάποιους άλλους για να με καλέσουν κάποια στιγμή.

Πάρε τηλέφωνο στο τοπικό... ζήτα να γίνει η αλλαγή τώρα, με τη τελευταία ένδειξη που έλαβε ο ΔΕΔΔΗΕ. Όλα αυτά με τη προϋπόθεση να είναι ακόμα ενεργό το αίτημα της Ζενίθ και να μην έχει ακυρωθεί, αλλιώς πρέπει να ξαναυποβληθεί απ'τη Ζενίθ.

Αν δε βγάζεις άκρη, άνοιξε αίτημα στο myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ... αλλά άμα υπάρχει περίφραξη όπως λες και θέλουν ντε και καλά να πάρουν ένδειξη, θα φας απίστευτη ταλαιπωρία... με τα ραντεβού δε βγάζεις άκρη.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dogtor21 said:

Δύο τηλέφωνα από ζενίθ σήμερα για να αλλάξω το smart night σε σταθερό...μου λένε λήγει.. λέω ναι σε 2,5 μήνες όταν λήξει θα το αλλάξω...πρεμουρα μεγάλη η ζενίθ 

και μενα το ιδιο, μαλιστα προσπαθουσε να με πεισει οτι πληρωνα ακριβα την κιλοβατωρα αναφεροντας μου την τιμη χωρις την εκπτωση, ευτυχως ληγει τελη σεπτεμβρη το smart night -40% οποτε θα βγαλουμε καλοκαιρι και βλεπουμε ..

Επεξ/σία από morgoth_gr
  • Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...