Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios91 είπε

Αν έκαψες κάτω από 50 kwh σε διάστημα ενός μήνα τότε δεν παίρνεις την έκπτωση.

Εδώ για λεπτομέρειες τιμολόγησης ΚΟΤ.

https://deddie.gr/el/upiresies/eidika-timologia/koinwniko-oikiako-timologio/timologisi/

"Το Κ.Ο.Τ. εφαρμόζεται για το τμήμα της τετραμηνιαίας κατανάλωσης μέχρι το όριο κατανάλωσης εφόσον:

β. η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη ή ίση με 200kWh ανά τετράμηνο"

Σε ευχαριστώ πολύ! Η κατανάλωση είναι 54kwh για 15 ημέρες. Θα επικοινωνήσω με τη προτεργια. 

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΟ πρόγραμμα της zenith με 0.08 το νυκτερινό έχει σταματήσει;

Για το άλλο μπλέ με τα 0.09ευρώ/kwh και τα 10 ευρώ πάγιο (με 3 πάγια δώρο) έχει κανείς κανένα κονέ για περαιτέρω έκπτωση (με είχαν καλέσει και μου έδιναν 50 ευρώ ακόμα σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά δε θυμάμαι από που με κάλεσαν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/6/2025 στις 3:59 ΜΜ, Rebirth είπε

Έλαβε σήμερα η Elpedison την ενημέρωση ότι πάω Protergeia και μου πρότειναν το μπλε με 0,88 με έκπτωση συνέπειας και 12,90 πάγιο με 100 ευρώ δώρο (βγαίνει 8 πάγια δώρο δηλαδή). Τι να κάνω;; 

Έχει μήπως κάποιος κάποια πρόταση; Η μέση κατανάλωσή μου είναι 350 κιλοβατωρες. Η εναλλακτική της Protergia είναι τα 0.90 με 5 ευρώ πάγιο και δέκα ευρώ στους πέντε πρώτους λογαριασμούς. Ωστόσο η εγγυημένη τιμή των 0.90 είναι μέχρι τον Ιούλιο νομίζω. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Έχει μήπως κάποιος κάποια πρόταση; Η μέση κατανάλωσή μου είναι 350 κιλοβατωρες. Η εναλλακτική της Protergia είναι τα 0.90 με 5 ευρώ πάγιο και δέκα ευρώ στους πέντε πρώτους λογαριασμούς. Ωστόσο η εγγυημένη τιμή των 0.90 είναι μέχρι τον Ιούλιο νομίζω. 

Συγκρίνεις δύο διαφορετικά πράγματα.. σταθερό και κυμαινόμενο..το κυμαινόμενο μπορεί να μείνει έτσι για κάποιους μήνες (ήδη έχει μείνει) αλλά μπορεί η τιμή να ανέβει και τα 10€ στον λογαριασμό να τα εξανεμιζει η ακριβότερη κιλοβατώρα .το άλλο δεν κοιτάς κάτι για ένα χρόνο.. τώρα αν συγκρίνουμε τα σταθερά της ELPE και της Προτεργια με τα μειον 100€ σε συμφέρει ΕΛΠΕ 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

για παροχή Γ21 σε εποχιακής λειτουργίας επιχείρηση η οποία θα κάνει κατανάλωση περίπου 2000 kwh για ένα μήνα μόνο, (και μετά καθόλου) έχετε κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Τον Δεκέμβριο είχα πάει στην προτεργια με το 6μηνο μπλε της που υπήρχε τότε. 0,085 η κιλοβατώρα και είχα πάρει και τις εκπτώσεις από το bring a friend. Τώρα τέλη του μήνα λήγει το συμβόλαιο. Τι προτείνετε ; Προτεργια σε κάποιο πρόγραμμα ; η να ψάξω άλλου ; Καμιά καλή προσφορά είτε πίστωσης κάποιου ποσού η καμίας δωροεπιταγης υπάρχει ; Οι καταναλώσεις είναι χειμώνα καλοκαίρι 250 περίπου λόγω κλιματισμού και τους λοιπούς μήνες 150. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilham είπε

Η Ζενίθ ανακοίνωσε νέο ετήσιο σταθερό, το Power Home Secure 3.0 με τιμή μετά από έκπτωση συνέπειας 0,106 και πάγιο 9,90€
Δώρα πάγια δεν έχουν ακόμα αναφερθεί...

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-secure-3-0/

Προφανώς τα νέα καλοκαιρινά σταθερά δε συμφέρουν ιδιαίτερα.Θελω να πιστεύω ότι θα αποκλιμακωθουν και αυτά μετά το καλοκαίρι και μέχρι τότε κάπως θα τη σκαπουλαρουμε οι hardcore τουρίστες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnkzr1999 είπε

Καλησπέρα σας. Τον Δεκέμβριο είχα πάει στην προτεργια με το 6μηνο μπλε της που υπήρχε τότε. 0,085 η κιλοβατώρα και είχα πάρει και τις εκπτώσεις από το bring a friend. Τώρα τέλη του μήνα λήγει το συμβόλαιο. Τι προτείνετε ; Προτεργια σε κάποιο πρόγραμμα ; η να ψάξω άλλου ; Καμιά καλή προσφορά είτε πίστωσης κάποιου ποσού η καμίας δωροεπιταγης υπάρχει ; Οι καταναλώσεις είναι χειμώνα καλοκαίρι 250 περίπου λόγω κλιματισμού και τους λοιπούς μήνες 150. 

Μπορείς να πας έναν ΉΡΩΝ για το 50€ και μετά βλέπεις τι παίζει πχ μήπως ξανά πας Προτεργια με σύσταση (αν γίνεται δεν ξέρω).. αλλιώς κοιτάς ένα σταθερό και ξενοιαζεις για ένα χρόνο..η κάνεις μια αλλαγή για να δεις τι προσφορά θα σου δώσει η Προτεργια για να γυρίσεις 

Δημοσ.

Φίλος μου έχει προτεργια και θέλω να μου κάνει σύσταση.

Τι στοιχείο πρέπει να του δώσω?

ΑΦΜ η αριθμό παροχής?

Δημοσ.

Τίποτα.

Θα μπει στην εφαρμογή, κάτω κάτω έχει ένα κουμπί στείλε πρόσκληση. Θα το πατήσει θα δημιουργηθεί ένα link και θα στο στείλει. Θα συμπληρώσεις εσύ τα στοιχεία σου στη σελίδα που θα σου ανοίξει το link.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Τίποτα.

Θα μπει στην εφαρμογή, κάτω κάτω έχει ένα κουμπί στείλε πρόσκληση. Θα το πατήσει θα δημιουργηθεί ένα link και θα στο στείλει. Θα συμπληρώσεις εσύ τα στοιχεία σου στη σελίδα που θα σου ανοίξει το link.

Πού θα το στείλει?

Στο email μου η μπορεί και στο Viber?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πού θα το στείλει?

Στο email μου η μπορεί και στο Viber?

και με τα δυο μπορει να σου το στειλει. αφου πατησει αυτος στο app αποστολη προσκλησης, θα ερθει στο δικο του μαιλ ενα λινκ, αυτο το λινκ στο στελνει εσενα με οποιον τροπο μπορει, βαιμπερ, μαιλ κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...