Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Το protergia value swift είναι ακόμη σε τιμή 0.090;

Για Ιούνιο ναι 

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Rebirth είπε

Ευχαριστώ messinia! Λέω τότε να μην περιμένω, θα αριβάρω για Elpedison με τα 0,088, 13άρι πάγιο και 100 ευρώ δώρο. 

Αυτο παιζει σαν ανοιχτη προσφορα, η ηταν ατομικη/μεσω τηλ?

Δημοσ.

Παιδιά το πρόγραμμα picassa της protergia εκεί που λέει πχ θα πληρώνεις ένα σταθερό ποσό το μήνα ,πάλι δεν είναι σταθερό, εφόσον τα δημοτικά τέλη ΦΠΑ ΕΡΤ κλπ ,τα επιβαρύνομαι εγώ,οπότε χρεώνεται ανάλογα με το τι καταναλώσεις τον μήνα.οποτε έχουμε πχ 29.99 συν δημοτικά τέλη,όλα μαζί περίπου ένα 10 ευρώ επιπλέον,πάει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς τι συμβαίνει με αυτήν την 3μηνη παράταση της Protergia στα 6μηνα προγράμματα ; Εμένα εκτός ότι έληγε Ιούνιο βλέπω στο τελευταίο λογαριασμό να λέει Αύγουστο . Θα έχει όμως την ίδια τιμή η παράταση ή να σηκωθώ να φύγω ; Λόγω αλλαγή ρολογιού και εφαρμογής διζωνικού ρεύματος έχω να πάρω λογαριασμό από τον Απρίλιο με τελευταίο λογαριασμό έναν τελικό εκκαθαριστικό . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TeoTheDoctor είπε

Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς τι συμβαίνει με αυτήν την 3μηνη παράταση της Protergia στα 6μηνα προγράμματα ; Εμένα εκτός ότι έληγε Ιούνιο βλέπω στο τελευταίο λογαριασμό να λέει Αύγουστο . Θα έχει όμως την ίδια τιμή η παράταση ή να σηκωθώ να φύγω ; Λόγω αλλαγή ρολογιού και εφαρμογής διζωνικού ρεύματος έχω να πάρω λογαριασμό από τον Απρίλιο με τελευταίο λογαριασμό έναν τελικό εκκαθαριστικό . 

Το ιδιο εκαναν κ σε μενα ενω τελιωνα Ιουνιο με πηγαν Αυγουστο κατι αποσκοπουν με αυτο θα τους παρω τηλ να το δω εντομεταξη ανανεωσα μεσω τηλεφωνου και μου εδωσαν 6 παγια δωρο και καλα και ο τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε καπου 2.56 και με 0,099 για 1 χρονο στο μπλε τιμολογιο....

Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 6:34 ΜΜ, Dogtor21 είπε

Μπορείς να πας έναν ΉΡΩΝ για το 50€ και μετά βλέπεις τι παίζει πχ μήπως ξανά πας Προτεργια με σύσταση (αν γίνεται δεν ξέρω).. αλλιώς κοιτάς ένα σταθερό και ξενοιαζεις για ένα χρόνο..η κάνεις μια αλλαγή για να δεις τι προσφορά θα σου δώσει η Προτεργια για να γυρίσεις 

Τέλεια και στην Ήρων τι προτείνετε ; Κίτρινο ; Και για την έκπτωση όπως γράφει στο σάιτ κάνω ηλεκτρονικά αίτηση να πάω εκεί και στον πρώτο λογαριασμό μπαίνει -50? Δλδ μπορώ να πάω και για 2 μήνες στο πράσινο να δω τι παίζει να λάβω το -50€ και μετά να κοιτάξω άλλες εναλλακτικές;

Δημοσ.
Στις 14/6/2025 στις 7:09 ΜΜ, Rebirth είπε

Ευχαριστώ messinia! Λέω τότε να μην περιμένω, θα αριβάρω για Elpedison με τα 0,088, 13άρι πάγιο και 100 ευρώ δώρο. 

τα 100 ευρώ με ποιόν τρόπο τα παίρνουμε ?

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/6/2025 στις 11:54 ΠΜ, souzerman2001 είπε

Καλημέρα κι από μένα. Πριν από 6 μήνες επειδή με έγδερνε ο Ήρων με τις χρεώσεις του είπα να κάνω αλλαγή. Όταν του πήγε η αίτηση φορητότητας με πήραν και μου έκαναν μια προσφορά αντίστοιχη με τον άλλον πάροχο και τελικά έμεινα και με πήγαν στο BLUE GENEROUS BUSINESS. Επειδή όμως δε μπορώ κάθε μήνα να ψάχνω ρε παιδιά που να πάω ποια είναι η καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή για Γ21; Η κατανάλωσή μου είναι 300kwh το μήνα περίπου και πληρώνω με πάγια εντολή για να έχω και έκπτωση συνέπειας. Θέλω κάποιο πρόγραμμα με σταθερή τιμή για εξάμηνο ή χρόνο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Καλημέρα,

έχετε κάτι να προτείνετε γιατί θα με καλέσουν πάλι από Ήρων σήμερα και θέλω να ξέρω τι με συμφέρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, johnkzr1999 είπε

Τέλεια και στην Ήρων τι προτείνετε ; Κίτρινο ; Και για την έκπτωση όπως γράφει στο σάιτ κάνω ηλεκτρονικά αίτηση να πάω εκεί και στον πρώτο λογαριασμό μπαίνει -50? Δλδ μπορώ να πάω και για 2 μήνες στο πράσινο να δω τι παίζει να λάβω το -50€ και μετά να κοιτάξω άλλες εναλλακτικές;

Το yellow one για Ιούνιο τουλάχιστον είναι φθηνότερο από το πράσινο άρα το θεωρώ καλύτερη λύση.. σημείωση η έκπτωση συνέπειας μπαίνει στον επόμενο λογαριασμό.. επίσης αν αφορά κλειστό σπίτι ή με πολύ μικρή κατανάλωση ίσως συμφέρει ένα πρόγραμμα χωρίς πάγιο αλλά με μεγαλύτερη τιμή 

Απλά αρχές κάθε μήνα κοιτάς τιμή ώστε αν ανέβει να πας σε ένα άλλο!!!

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα
λόγω εργασίας υπάρχει συνεργασία με την elpedison . έχω από 280kw το μήνα χωρίς ac και θερμοσίφωνα, μέχρι 650 μήνα με ac και θερμοσίφωνα. συμφέρει να πάω  στο reward maximum για έναν χρόνο ή στο bright home; δεν είναι πολύ τα 13 ευρώ πάγιο; ετήσια κατανάλωση έχω 4600 kwh. η πληρωμή θα είναι με πάγια εντολή
σαν πακέτο μου δίνει 

• 0,088€/Kwh σταθερή τιμή για 12 μήνες (τελική τιμή με την έκπτωση συνέπειας, αρχική τιμή του προγράμματος 0,2200€/kwh)
  • 12,90€ πάγιο /μήνα
  • Χωρίς κλιμάκωση
  • Μηδενική εγγύηση με ενεργοποίηση πάγιας εντολής
  • ΔΩΡΟ 80€ Επιβράβευση σε πόντους Go For More
  • 7% επιβράβευση σε go4more πόντους σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα Εθνικής Τράπεζας
  • Ρήτρα πρόωρης λύσης της σύμβασης
  • Home Repair by Elpedison, Επείγουσα Τεχνική βοήθεια 24/7 για όλες τις βλάβες, όλες τις μέρες, όλες τις ώρες
  • 40€ Δωροεπιταγή Σκλαβενίτη
Επεξ/σία από marksk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, marksk είπε

συμφέρει να πάω  στο reward maximum για έναν χρόνο ή στο bright home; δεν είναι πολύ τα 13 ευρώ πάγιο; ετήσια κατανάλωση έχω 4600 kwh.

To reward maximum σε συμφέρει.

Το Bright home με 0,129 είναι εκτός συζήτησης.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, marksk είπε

καλησπέρα
λόγω εργασίας υπάρχει συνεργασία με την elpedison . έχω από 280kw το μήνα χωρίς ac και θερμοσίφωνα, μέχρι 650 μήνα με ac και θερμοσίφωνα. συμφέρει να πάω  στο reward maximum για έναν χρόνο ή στο bright home; δεν είναι πολύ τα 13 ευρώ πάγιο; ετήσια κατανάλωση έχω 4600 kwh. η πληρωμή θα είναι με πάγια εντολή
σαν πακέτο μου δίνει 

• 0,088€/Kwh σταθερή τιμή για 12 μήνες (τελική τιμή με την έκπτωση συνέπειας, αρχική τιμή του προγράμματος 0,2200€/kwh)
  • 12,90€ πάγιο /μήνα
  • Χωρίς κλιμάκωση
  • Μηδενική εγγύηση με ενεργοποίηση πάγιας εντολής
  • ΔΩΡΟ 80€ Επιβράβευση σε πόντους Go For More
  • 7% επιβράβευση σε go4more πόντους σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα Εθνικής Τράπεζας
  • Ρήτρα πρόωρης λύσης της σύμβασης
  • Home Repair by Elpedison, Επείγουσα Τεχνική βοήθεια 24/7 για όλες τις βλάβες, όλες τις μέρες, όλες τις ώρες
  • 40€ Δωροεπιταγή Σκλαβενίτη

Με όλα αυτά που λες πας δαγκώτο στο reward .. είναι πολλά τα 12,9 αλλά εσένα δεν σε απασχολεί..πρακτικά σου δίνουν 120€ δώρο σχεδόν 10 πάγια που με το 7% επιστροφή θα τα γλιτώσεις τα άλλα δύο πάγια... και παραπάνω.. 

ΥΓ: εννοείται ότι θεωρώ ότι έχεις πιστωτική κάρτα Εθνικής go4more για να έχεις τα προνόμια 

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ 

Είμαι στον heron για ένα μήνα και δεν μου έχει βγει λόγαριασμός, τι θα στείλω στην elpedison ;

Επεξ/σία από marksk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, marksk είπε

Ευχαριστώ πολύ 

Είμαι στον heron για ένα μήνα και δεν μου έχει βγει λόγαριασμός, τι θα στείλω στην elpedison ;

Είτε βεβαίωση εκπροσώπησης είτε λογαριασμό από τον προηγούμενο πάροχο (καλύτερα)...πριν τον ΉΡΩΝ 

Επεξ/σία από Dogtor21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...