Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βεβαιωση εκπροσώπησης πως θα παρώ; την ζητάω απο heron; Λογαριασμό προηγούμενου παρόχου, μπορώ να στείλω αλλά είναι από την elpedison που επιστρέφω μετά από έναν μήνα. 

Επεξ/σία από marksk
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marksk είπε

βεβαιωση εκπροσώπησης πως θα παρώ; την ζητάω απο heron; Λογαριασμό προηγούμενου παρόχου, μπορώ να στείλω αλλά είναι από την elpedison που επιστρέφω μετά από έναν μήνα. 

Μέσω του myheron στα αιτήματα .. βεβαιώσεις... έρχεται αυτόματα pdf..αν ήσουν ELPE πριν κοίταξε ότι έχει γίνει ανενεργή η παροχή σου και έχει βγει τελικός γιατί αλλιώς μπορεί να μην προχωρήσει η αίτηση (μου έχει συμβεί)

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, TeoTheDoctor είπε

Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς τι συμβαίνει με αυτήν την 3μηνη παράταση της Protergia στα 6μηνα προγράμματα ; Εμένα εκτός ότι έληγε Ιούνιο βλέπω στο τελευταίο λογαριασμό να λέει Αύγουστο . Θα έχει όμως την ίδια τιμή η παράταση ή να σηκωθώ να φύγω ; Λόγω αλλαγή ρολογιού και εφαρμογής διζωνικού ρεύματος έχω να πάρω λογαριασμό από τον Απρίλιο με τελευταίο λογαριασμό έναν τελικό εκκαθαριστικό . 

Είχα κάνει έγγραφο ερώτημα και με πήραν σήμερα τηλ. Η τιμή θα μείνει ίδια στη διάρκεια της παράτασης. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Γιατί με χρέωσε η προτέργια 0,14€/kwh ενώ είναι 0,09€/kwh ; 

Εχεις απο οτι φαινεται προηγουμενο ανεξοφλητο ποσο στο λογαριασμο σου αρα δεν ειχες εξοφλήσει εμπροθεσμα τον προηγουμενο λογαριασμο και εχασες την εκπτωση συνεπειας και στον προηγουμενο και σ αυτον.

Επισης δεν ενεργοποιησες την παγια εντολη ή δεν ειχες χρηματα για να πληρωθει και σε χρεωνουν και εγγυηση.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Με πήραν από προτέργια για το πατρικό που λήγει το συμβόλαιο Ιούλιο.
0.099 με 10 πάγια δώρο (100 ευρώ). Νομίζω κομπλέ μου φαίνεται.

Δημοσ.

Εχω ρευμα καο αεριο στην ΔΕΗ. Λεω το ρευμα να το αλλαξω προς nrg αλλα δινει τιμη εως τελος ιουνιου,μετα τι; Και αν οχι nrg,που;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.
εκανα αιτηση για αλλαγη σε δυο παροχες (δικη μου και της μητερας μου) στις 3 Ιουνιου.
Η δικη μου παροχη αλλαξε στις 9 Ιουνιου αλλα της μητερας μου ακομη τιποτα. Σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι περιμενουμε δεδδηε.
Εχει κανεις παρομοια εμπειρια τελευταια ;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

καλησπερα παιδια.
εκανα αιτηση για αλλαγη σε δυο παροχες (δικη μου και της μητερας μου) στις 3 Ιουνιου.
Η δικη μου παροχη αλλαξε στις 9 Ιουνιου αλλα της μητερας μου ακομη τιποτα. Σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι περιμενουμε δεδδηε.
Εχει κανεις παρομοια εμπειρια τελευταια ;

Τηλέφωνο Δεδδηε να δεις τι γίνεται 

Δημοσ.

Πριν 25 μέρες περίπου πήγα σε σταθερό της Elpedison.

Τηλεφωνικά με είχαν ενημερώσει πως εφόσον ενεργοποιήσω πάγια εντολή κατά την πληρωμή του πρώτου λογαριασμού, μπορώ να μην πληρώσω την (μισή) εγγύηση που αυτός θα περιλαμβάνει. 

Τις προηγούμενες ημέρες που είχα επικοινωνία μαζί τους μέσω mail για κάποιο άλλο ζήτημα, τους ρώτησα και για το θέμα της εγγύησης και μου απάντησαν πως θα πρέπει να την πληρώσω κανονικά και στον επόμενο λογαριασμό θα μου πιστωθεί το αντίστοιχο ποσό. 

Γνωρίζει κάποιος ποια τακτική τελικά εφαρμόζει η εταιρεία;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nk9 είπε

Πριν 25 μέρες περίπου πήγα σε σταθερό της Elpedison.

Τηλεφωνικά με είχαν ενημερώσει πως εφόσον ενεργοποιήσω πάγια εντολή κατά την πληρωμή του πρώτου λογαριασμού, μπορώ να μην πληρώσω την (μισή) εγγύηση που αυτός θα περιλαμβάνει. 

Τις προηγούμενες ημέρες που είχα επικοινωνία μαζί τους μέσω mail για κάποιο άλλο ζήτημα, τους ρώτησα και για το θέμα της εγγύησης και μου απάντησαν πως θα πρέπει να την πληρώσω κανονικά και στον επόμενο λογαριασμό θα μου πιστωθεί το αντίστοιχο ποσό. 

Γνωρίζει κάποιος ποια τακτική τελικά εφαρμόζει η εταιρεία;

Αυτό μου είπαν και μένα. Δε μου έχει έρθει ακόμα ο πρώτος λογαριασμός. 
Από την εφαρμογή, η πάγια εντολή είναι ανενεργή. Μου είπαν ότι θα 'ανοίξει' μόλις εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. 

• Thanks 1
Δημοσ.
22 minutes ago, favou2000 said:

Τηλέφωνο Δεδδηε να δεις τι γίνεται 

μου το ειπαν και αυτοι αλλα το θεωρησα δικαιολογια.
Πηρα και μου ειπαν οτι επειδη εκρεμει μια αιτηση αυξησης τασης δεν εχει γινει η αλλαγη παροχου. Το εδωσαν χειροκινητα μου ειπαν στο τοπικο γραφειο. 
Εντωμεταξυ η αιτηση και η πληρωμη για την αυξηση τασης(αλλαγη μετρητη) εγινε περσι τον ιουλιο και ξεραμε οτι θα παρει πανω απο 18 μηνες. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο παγωνει την αλλαγη παροχου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά στην protergia το έντυπο υπαναχώρησης το στέλνουμε στα sales ([email protected] / [email protected]) ή στην εξυπηρέτηση πελατών ([email protected]); Ξέρει κάποιος κάποιο άλλο μέιλ; 

Ευχαριστώ!

7 ώρες πριν, marksk είπε

καλησπέρα
λόγω εργασίας υπάρχει συνεργασία με την elpedison . έχω από 280kw το μήνα χωρίς ac και θερμοσίφωνα, μέχρι 650 μήνα με ac και θερμοσίφωνα. συμφέρει να πάω  στο reward maximum για έναν χρόνο ή στο bright home; δεν είναι πολύ τα 13 ευρώ πάγιο; ετήσια κατανάλωση έχω 4600 kwh. η πληρωμή θα είναι με πάγια εντολή
σαν πακέτο μου δίνει 

• 0,088€/Kwh σταθερή τιμή για 12 μήνες (τελική τιμή με την έκπτωση συνέπειας, αρχική τιμή του προγράμματος 0,2200€/kwh)
  • 12,90€ πάγιο /μήνα
  • Χωρίς κλιμάκωση
  • Μηδενική εγγύηση με ενεργοποίηση πάγιας εντολής
  • ΔΩΡΟ 80€ Επιβράβευση σε πόντους Go For More
  • 7% επιβράβευση σε go4more πόντους σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα Εθνικής Τράπεζας
  • Ρήτρα πρόωρης λύσης της σύμβασης
  • Home Repair by Elpedison, Επείγουσα Τεχνική βοήθεια 24/7 για όλες τις βλάβες, όλες τις μέρες, όλες τις ώρες
  • 40€ Δωροεπιταγή Σκλαβενίτη

Εμένα μου δίνουν 100 ευρώ... σκέτα, που θα πιστώνονται σταδιακά σε λογαριασμούς. Μόλις υπέγραψα την υπαναχώρηση από protergia για να παραμείνω Elpedison με μετάβαση στο μπλε (0,088 / 12,90 πάγιο). Με τα 100 ευρώ δώρο βγαίνει 4,5 ευρώ το μέσο πάγιο των 12 μηνών. 

Επεξ/σία από Rebirth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...