Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί να μήν τα εξαργύρωσεις με την μία?

Υπάρχει κάποιος λόγος?

Αν και εχεις δικιο δεν υπαρχει λογος αλλα κι εγω τα εξαργυρωνω λιγα-λιγα με εξυπηρετει να εχω ενα λογαριασμο γυρω στα 10ευρω και να το παω πισω-πισω να περασω περρισοτερο καιρο με ενα συμβολικο λογαριασμο.

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να μπω και εγώ λίγο στο χορό μιας και τόσο καιρό είχα ΔΕΗ λόγω συνήθειας και "εμπιστοσύνης" στην ταχεία επίλυση θεμάτων. Τουλάχιστον στην Αθήνα.

Ψάχνω να μεταβώ και είμαι μεταξύ:

ELPEDISON Reward Maximum 12M

Protergia Οικιακό Value Swift OnTime - ex-ante

nrg fixed on time advanced promo 12M

Δεδομένου οτι τα δύο είναι σταθερά αγχώνομαι για το εαν είναι μακροπρόθεσμα καλό deal (που έτσι φαίνεται ιστορικά) και το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime που φαίνεται ένα πρόγραμμα που είναι καλό αν εποχιακά αλλάζεις.

Με ενδιαφέρει ο πάροχος να είναι καλός με την έννοια επίλυσης θεμάτων, να μην κάνει διάφορα όπως κρυφές χρεώσει κλπ και ίσως κάποια quality of life features που να έχει στο app του  

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Torroan είπε

Παιδιά να μπω και εγώ λίγο στο χορό μιας και τόσο καιρό είχα ΔΕΗ λόγω συνήθειας και "εμπιστοσύνης" στην ταχεία επίλυση θεμάτων. Τουλάχιστον στην Αθήνα.

Ψάχνω να μεταβώ και είμαι μεταξύ:

ELPEDISON Reward Maximum 12M

Protergia Οικιακό Value Swift OnTime - ex-ante

nrg fixed on time advanced promo 12M

Δεδομένου οτι τα δύο είναι σταθερά αγχώνομαι για το εαν είναι μακροπρόθεσμα καλό deal (που έτσι φαίνεται ιστορικά) και το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime που φαίνεται ένα πρόγραμμα που είναι καλό αν εποχιακά αλλάζεις.

Με ενδιαφέρει ο πάροχος να είναι καλός με την έννοια επίλυσης θεμάτων, να μην κάνει διάφορα όπως κρυφές χρεώσει κλπ και ίσως κάποια quality of life features που να έχει στο app του  

Αδερφε φυγε απο ΔΕΗ και θα δεις μεγαλη διαφορα, ολοι ετσι ξεκινησαμε.

Να σου πω εγω προσωπικα ειμαι προτεργια στο κιτρινο απο Απριλιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν εχει τυχει κατι στραβο μεχρι στιγμης, και γενικα φαινεται οτι το συγκεκριμενο εχει πολυ καιρο στην ιδια τιμη και μαλλον ετσι θα συνεχισει παντως καθε 1η του μηνα πρεπει να ελεγχεις τιμη μηπως χρειαστει να αλλαξεις προγραμμα, παντως την συγκεκριμενη στιγμη ειναι το φθηνοτερο.

Αν το επιλεξεις ζητα απο εδω συσταση για να παρεις και το προμο 10χ5=50ε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PhoneKiller είπε

Με πήραν απο την Zenith επειδή έχω το power night με -40% να μου κάνουν προσφορά το power home save κίτρινο πάλι με -38% έκπτωση συνέπειας. Στην ουσία όπως μου είπαν εαν επιλέξω αυτό το πρόγραμμα θα έχω κάνει επέκταση χρόνου στο power night καθώς είναι σχεδόν το ίδιο. Υπάρχει βλέπω όμως και το Power Home Save 2.0 που έχει δωρεάν και 7 πάγια.
Στο power night Μπήκα 5 Νοεμβρίου 2024. Την γνώμη σας παρακαλώ.

Γιατί να πας σε κάτι που θα είναι σαν το smart night 40% ενώ αυτό λήγει σε 5 μήνες σχεδόν... άρα πρακτικά και καλή να ήταν η προσφορά για 5 μήνες είσαι σε καλύτερο πρόγραμμα (συν ότι δεν έχει πάγια)..εμένα λήγει τέλη Αυγούστου και δεν το αλλάζω..

Αρχές Νοεμβρίου βλέπεις τι κυκλοφορεί και πας...

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Γιατί να πας σε κάτι που θα είναι σαν το smart night 40% ενώ αυτό λήγει σε 5 μήνες σχεδόν... άρα πρακτικά και καλή να ήταν η προσφορά για 5 μήνες είσαι σε καλύτερο πρόγραμμα (συν ότι δεν έχει πάγια)..εμένα λήγει τέλη Αυγούστου και δεν το αλλάζω..

και εγω είμαι στην ιδια φαση, εχω smart night 40% απο 26/8/2024 
Επειδή δεν βρίσκω την σύμβαση  άυτή ηταν για ένα χρόνο?
Μετά τι ισχύει?
Πότε πρεπει  να ψαξουμε για άλλη εταιρία /πρόγραμμα
Εχετε κατι να προτεινετε που να συμφερει σημερα να κανω αλαγη παρόχου

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα στην ομάδα, λόγο μετακόμισης ψάχνω και εγώ για καινούριο πάροχο (μεταφορά απο ΔΕΗ myhome4all) η κατανάλωση μου είναι μικρή (130 κιλοβατόρες απο 02/05/2025 - 28/05/2025) και είμαι και δικαιούχος ΚΟΤ Β. και είχα και έκπτωση συνεπειας μιας και πάντα το πλήρωνα με πάγια εντολή..  Να πάω σε Protergia Value Lite, Protergia Οικιακό Value Swift OnTime η κάτι άλλο; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, madnifestah είπε

καλησπέρα στην ομάδα, λόγο μετακόμισης ψάχνω και εγώ για καινούριο πάροχο (μεταφορά απο ΔΕΗ myhome4all) η κατανάλωση μου είναι μικρή (130 κιλοβατόρες απο 02/05/2025 - 28/05/2025) και είμαι και δικαιούχος ΚΟΤ Β. και είχα και έκπτωση συνεπειας μιας και πάντα το πλήρωνα με πάγια εντολή..  Να πάω σε Protergia Value Lite, Protergia Οικιακό Value Swift OnTime η κάτι άλλο; 

Protergia Οικιακό Value Swift OnTime με συσταση, αλλα καθε 1η του μηνος θα κοιτας τιμη, μηπως χρειαστει αλλαγη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Seldon40 said:

Protergia Οικιακό Value Swift OnTime με συσταση, αλλα καθε 1η του μηνος θα κοιτας τιμη, μηπως χρειαστει αλλαγη.

Αλλαγη προγράμματος φαντάζομαι. Μπορεί να έχει τόσο μεγάλη διαφορά δηλαδή που θα πρέπει να αλλαζω;  

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.
2 ώρες πριν, antykaps είπε

Μετά τι ισχύει?

Ευχαριστώ

Εγώ σκέφτομαι επειδή βγαίνουν τέλος του μήνα περίπου 26-27-28 οι λογαριασμοί να περιμένω να βγεί και ο τελευταίος τον Αύγουστο..και μετά αίτηση σε καινούργιο (στην χειρότερη 1 Σεπτεμβρίου για να δούμε τι παίζει.. αν και μάλλον για ένα πέρασμα ΗΡΩΝ με βλέπω για αρχή και ανάλογα μετά)

Γενικά αρκετοί συμφορουμιτες πιο έμπειροι κοιτάνε και πότε θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ μετρήσεις κτλ ώστε να βγει ο τελικός με τις λιγότερες kwh καθώς δεν θα έχει συνέπεια.. μπορούν να βοηθήσουν 

Screenshot_2025-06-18-21-59-31-199_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, madnifestah είπε

Αλλαγη προγράμματος φαντάζομαι. Μπορεί να έχει τόσο μεγάλη διαφορά δηλαδή που θα πρέπει να αλλαζω;  επίσης αν κάποιος έχει διαθέσιμη συσταση και θέλει να κάνει τον κόπο ας μου στείλει inbox 😀

Φανταζομαι θα σου εχουν στειλει συμφορουμιτες καμια 20αρια συστασεις. Κοιτα αν ξεκλειδωσει η τιμη ναι μπορει να ανεβει πολυ, αυτο που κανει συνηθως η προτεργια (2-3 φορες απο περυσι νομιζω) ειναι να ξεκλειδωσει καποια στιγμη αυτο και να παει π.χ. 0,17/κβ και να παρουσιασει ενα αλλο κιτρινο με διαφορετικη ονομασια και ιδια τιμη με αυτο, οποτε κανεις εσωτερικη αλλαγη. γιαυτο κοιτας καθε μηνα τιμη γτ αν αλλαξει και ξεχαστεις θα ερθει ο λογαριασμος και θα τραβας τα μαλλια σου. Συνηθισμενη τακτικη ειναι πριν τελειωσει ο μηνας να ανακοινωνει τα τιμολογια του αλλου μηνα. Επειδη βεβαια προσπαθει να πιασει το 30% της αγορας μαλλον λιγο χλωμο για να κανει αλλαγες και αυξησεις, γτ αν δεις διαφημιζει σταθεροτητα στις τιμες για πανω απο ενα χρονο αλλα ποτε δεν ξερεις.

ΥΓ. Συμπληρωσε τη συσταση που σου εστειλαν και πιθανον αυριο θα σε παρουν τηλ. αν δεις καθυστερηση παρε μονος σου στο 2160020517.

ΥΓ.2. Αν εισαι συχνος στο φορουμ μετα την ενεργοποιηση της παροχης σου φροντισε να δωσεις κι εσυ καμια συσταση, να κανεις καιι αποσβεση στους λογαριασμους σου.

ΥΓ.3. Χαιρομαι αφανταστα που φευγεις απο ΔΕΗ, δεν ξερεις πως προσπαθω να πεισω φιλους και γνωστους αλλα πεφτω πανω στο τοιχος "αυτην ξερω, αυτην εμπιστευομαι"

10 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Εγώ σκέφτομαι επειδή βγαίνουν τέλος του μήνα περίπου 26-27-28 οι λογαριασμοί να περιμένω να βγεί και ο τελευταίος τον Αύγουστο..και μετά αίτηση σε καινούργιο (στην χειρότερη 1 Σεπτεμβρίου για να δούμε τι παίζει.. αν και μάλλον για ένα πέρασμα ΗΡΩΝ με βλέπω για αρχή και ανάλογα μετά)

Γενικά αρκετοί συμφορουμιτες πιο έμπειροι κοιτάνε και πότε θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ μετρήσεις κτλ ώστε να βγει ο τελικός με τις λιγότερες kwh καθώς δεν θα έχει συνέπεια.. μπορούν να βοηθήσουν 

Το ποτε θα βγει λογαριασμος μην σε απασχολει, εγω εφυγα απο ηρων και μετα βγηκαν ακομα 2 λογαριασμοι γτ ως γνωστον ο ηρων παει 2 μηνες πισω.

Τωρα για το αλλο που λες θα σου πω εγω τι εκανα και επιασε: 2 Απριλιου περασε ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση και εβγαλα αμεσως φωτογραφια με τις ενδειξεις που κατεγραψε, στις 7 Απριλιου που μπορουσα να φυγω αζημιως απο τον ΗΡΩΝ, εστειλα στην προτεργια αυτη την φωτογραφια και ετσι εκδοθηκε τελικος απο τον ΗΡΩΝ με μηδενικη καταναλωση (μπηκε η εκπτωση συνεπειας του προηγουμενου και ρυθμιζομενες παγιο κλπ για 5 ημερες).

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Βρίσκομαι στο ΔΕΗ Γ1Ν.

Πριν 10 ημέρες είχα κάνει αίτηση για το Ήρων secure 2.0.

Μου τηλεφώνησαν την επομένη της αίτησης για να μου πουν ότι θα μου στείλουν ένα email στο οποίο πρέπει να απαντήσω για να ξεκινήσει η σύμβαση.

Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εννοείται έχω δει τα spam.

Είναι φυσιολογικό; Περιμένουν να ξεκινήσει ο νέος μήνας για να το ενεργοποιήσουν;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Peugeot208 είπε

Ήρων secure 2.0.

Ανυπαρκτο αυτο π λες, ειτε Ηρων ΥΕLLOW HOME 2, ειτε ζενιθ secure 2 (το οποιο καταργηθηκε), ειτε protergia value secure 12M 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το ποτε θα βγει λογαριασμος μην σε απασχολει, εγω εφυγα απο ηρων και μετα βγηκαν ακομα 2 λογαριασμοι γτ ως γνωστον ο ηρων παει 2 μηνες πισω.

Τωρα για το αλλο που λες θα σου πω εγω τι εκανα και επιασε: 2 Απριλιου περασε ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση και εβγαλα αμεσως φωτογραφια με τις ενδειξεις που κατεγραψε, στις 7 Απριλιου που μπορουσα να φυγω αζημιως απο τον ΗΡΩΝ, εστειλα στην προτεργια αυτη την φωτογραφια και ετσι εκδοθηκε τελικος απο τον ΗΡΩΝ με μηδενικη καταναλωση (μπηκε η εκπτωση συνεπειας του προηγουμενου και ρυθμιζομενες παγιο κλπ για 5 ημερες).

Όπως τα υπολογίζω θα βγει τέλος Αυγούστου για το διάστημα μέσα Ιουλίου μέσα Αυγούστου χοντρικά... Πέφτουν και διακοπές τότε οπότε λέω να ασχοληθώ μετά..

Θα το κοιτάξω αυτό που αναφέρεις να το δω μήπως κάνω κάτι αντίστοιχο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Θα το κοιτάξω αυτό που αναφέρεις να το δω μήπως κάνω κάτι αντίστοιχο 

Οτι μπορεις κανε, παντως αν ειναι εκεινες τις μερες και περιμενεις ΔΕΔΔΗΕ μην στειλεις πριν την καταμετρηση, γτ αν παει μετα η αιτηση σου με μικροτερες ενδειξεις απο αυτες που πηρε ο ΔΕΔΔΗΕ, θα κολλησει για καιρο η αλλαγη παροχου. προσεξε κι αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, antykaps είπε

Μετά τι ισχύει?

Ευχαριστώ

Ναι για 1 χρόνο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...