Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

1. Το εχω δοκιμασει και δεν πιανει τουλαχιστον στον τοπικο ΔΕΔΔΗΕ, για να καταλαβεις εδωσα προτεργια μετρηση και δεδδηε, η προτεργια εξεδωσε λογαριασμο με βαση τη δικη μ μετρηση ενω ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κατεγραψε ποτε τη μετρηση μου, οποτε δεν το προτεινω.

2. Με την παραπανω μετρηση δεν εχεις προβλημα, με την παρακατω θα εχεις. Απλως το προτεινω για προγραμματα που τρωνε την εκπτωση συνεπειας στον τελικο.

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pickle Rick είπε

Μίλησα με Protergia και μου ανέφεραν ότι η προωθητική ενέργεια με τα 5*10 ευρώ μέσω σύστασης δεν ισχύει πλέον και ίσχυε μέχρι την περασμένη εβδομάδα αληθεύει αυτό?

Δεν το λες και απίθανο να καταργηθεί κάποια στιγμή. Δηλαδή για κάθε νέο πελάτη η εταιρία χάνει μέχρι και 500 ευρω αν ο άλλος στείλει 10 προσκλήσεις. Εκτός αν κάτι μου διαφεύγει στα νούμερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Δεν το λες και απίθανο να καταργηθεί κάποια στιγμή. Δηλαδή για κάθε νέο πελάτη η εταιρία χάνει μέχρι και 500 ευρω αν ο άλλος στείλει 10 προσκλήσεις. Εκτός αν κάτι μου διαφεύγει στα νούμερα.

Θα "χάσει" 500 ευρώ αλλά θα πάρει και 10 πελάτες που δεν είχε.
Λέγονται προωθητικές ενέργειες για κάποιο λόγο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, flikifloki είπε

Θα "χάσει" 500 ευρώ αλλά θα πάρει και 10 πελάτες που δεν είχε.
Λέγονται προωθητικές ενέργειες για κάποιο λόγο.

Βασικά 550 χάνει γιατί έχεις και το πρώτο 50αρικο από όποιον σε σύστησε. Ναι κι αν κάτσεις μόνο μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο και φύγεις; Η εταιρία μπορεί να μην έβγαλε και τίποτα από σενα. Δεδομένης και της φτηνής κιλοβατώρας... Ίσως να πατάνε ότι οι περισσότεροι δεν είναι σε φορουμ, έχουν μικρό κύκλο και άντε να κάνουν 2-3 συστάσεις. Εμείς εδώ τους κάνουμε ζημιά στανταρ!

Δημοσ.
Στις 16/6/2025 στις 10:13 ΜΜ, Rebirth είπε

Δεν ξέρω αν είναι ανοιχτή προσφορά. Ξέρω ότι είναι για πελάτες ΔΕΗ και protergia τα 100. Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω αριθμό τηλεφωνικό από τον οποίο με κάλεσαν (ας πουν οι mods/admins αν επιτρέπεται κάτι τέτοιο, ουδεμία σχέση έχω με elpedison). Από Befon είναι πάντως αυτή η προσφορά. 

Μιλάμε για «πόλεμο» protergia-elpedison.

Πήρε την αίτηση υπαναχώρησης η protergia (για να παραμείνω elpedison, στο σταθερό με το πάγιο 12,90 και 0,088 και τα 100 ευρώ) και μου προτείνει το δικό της μπλε (value secure 12m) με 0,099, πάγιο 9,9 ευρώ και δώρο 100 ευρώ. 😁

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Pickle Rick said:

Μίλησα με Protergia και μου ανέφεραν ότι η προωθητική ενέργεια με τα 5*10 ευρώ μέσω σύστασης δεν ισχύει πλέον και ίσχυε μέχρι την περασμένη εβδομάδα αληθεύει αυτό?

Προχτές υπέγραψα σύμβαση με bring a friend.

Και τα links πρόσκλησης στη καρτέλα πελατών είναι ακόμα ενεργά... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Άρα ισχύει ακόμα η σύσταση στην προτέργια.

δεν ειχε ανακοινωθει κατι οποτε ισχυει, το παιδι που ανεφερε την συγκεκριμενη πληροφορια πηρε καποιον πωλητη τηλ και εκεινος για να μη χασει το συμβολαιο (λογω συστασης που δεν θα το εκανε μεσω του πωλητη) του ειπε αυτο που του ειπε για να μη χασει το συμβολαιο.

Οσο για το αν χανει η εταιρια, φυσικα και δεν χανει, αν του φερεις ενα πελατη σου δινει 50ευρω και 50 σε εκεινον, οπως ειπαν και παραπανω προωθητικη ενεργεια ειναι και πολυ εξυπνη μαλιστα, διοτι με αυτο τον τροπο ειναι σαν κανει πωλητες ολους τους πελατες της.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
45 minutes ago, Seldon40 said:

δεν ειχε ανακοινωθει κατι οποτε ισχυει, το παιδι που ανεφερε την συγκεκριμενη πληροφορια πηρε καποιον πωλητη τηλ και εκεινος για να μη χασει το συμβολαιο (λογω συστασης που δεν θα το εκανε μεσω του πωλητη) του ειπε αυτο που του ειπε για να μη χασει το συμβολαιο.

Οσο για το αν χανει η εταιρια, φυσικα και δεν χανει, αν του φερεις ενα πελατη σου δινει 50ευρω και 50 σε εκεινον, οπως ειπαν και παραπανω προωθητικη ενεργεια ειναι και πολυ εξυπνη μαλιστα, διοτι με αυτο τον τροπο ειναι σαν κανει πωλητες ολους τους πελατες της.

Δεν είχα αμφιβολία ποτέ ότι ισχύει. Απλώς για κάποιους οι οποίοι να είχαν αμφιβολίες   είπα να τον αναφέρω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος μπορεί μια σύσταση  θα ήθελα για το σταθερό της protergia.

Ευχαριστώ έχω καλυφθεί.

Επεξ/σία από moure
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και ο ίδιος που ανέφερα το ζήτημα περί μη ισχύουσας προωθητικής ενέργειας απο προτέργια, ότι ισχύει εν τέλει κανονικά αφού επικοινώνησαν μαζί μου.

Δημοσ.

Μάγκες μια ερώτηση.

Καινούργιος πελάτης στη ζενίθ πρόλαβα το secure 2.

Αυτή τη δωροεπιταγη πλαίσιο που δίνει το revma.gr που την έχει σχεδόν σε όλα τα προγράμματα της την έχει πάρει κανείς?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Βλέπω μια κινητικότητα προς προτεργια; Γιατί;

έχει καλές τιμές και φυσικά το πρόμο με τα 50€ ανά σύσταση που κάνεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Βλέπω μια κινητικότητα προς προτεργια; Γιατί;

Κοιτα ειναι το προμο με τις συστασεις αλλα πχ το κιτρινο εχει και τη χαμηλοτερη τιμη αυτη τη στιγμή και με διαρκεια δεν αλλαζει καθε μηνα, οπως και το σταθερο αρκετα καλη τιμη οποτε +τις συστασεις συμφερει πολυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...