Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδη ψαχνομαι κι εγω για επανασυνδεση ρευματος σε εναν αριθμο παροχης αυτη τη στιγμη η λαυτερη τιμη ειναι στην προτεργια? συμφερει σταθερο η μεταβαλλόμενο? 

έχω περίπου 300kw/μήνα χωρίς νυχτερινό μετρητή.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/6/2025 στις 5:22 ΜΜ, PhoneKiller είπε

Με πήραν απο την Zenith επειδή έχω το power night με -40% να μου κάνουν προσφορά το power home save κίτρινο πάλι με -38% έκπτωση συνέπειας. Στην ουσία όπως μου είπαν εαν επιλέξω αυτό το πρόγραμμα θα έχω κάνει επέκταση χρόνου στο power night καθώς είναι σχεδόν το ίδιο. Υπάρχει βλέπω όμως και το Power Home Save 2.0 που έχει δωρεάν και 7 πάγια.
Στο power night Μπήκα 5 Νοεμβρίου 2024. Την γνώμη σας παρακαλώ.

Είναι λίγο χειρότερο το save γιατί χρησιμοποιεί τη ΜΤΑ αν και έχει χαμηλότερο συντελεστή Υ(Ζ).

Αν δεχτούν να εφαρμοστεί από 5/11/25 και μετά κάντο 😉

Στις 19/6/2025 στις 9:38 ΠΜ, villasg είπε

Καλημερα , ερωτηση για Elpedison.
Μου ηρθε ο 1ος λογαριασμος και εμπεριεχει εγγυηση 25€ .
Επειδη θα κανω παγια εντολη τα πληρωνω και θα αφαιρεθουν ή τα αφαιρω και πληρωνω το υπολοιπο ποσο ? 

Θα αφαιρεθούν μόλις κάνεις την πάγια. Το ίδιο είναι, μπορείς και το δεύτερο που είπες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ilias8513 είπε

Καλησπέρα, επειδη ψαχνομαι κι εγω για επανασυνδεση ρευματος σε εναν αριθμο παροχης αυτη τη στιγμη η λαυτερη τιμη ειναι στην προτεργια? συμφερει σταθερο η μεταβαλλόμενο? 

έχω περίπου 300kw/μήνα χωρίς νυχτερινό μετρητή.

Αν μπορεις να εχεις το νου σου καθε μηνα το κιτρινο swift ontime ειναι το πιο συμφερον, ζητα και μια συσταση εδω απο συμφορουμιτες να παρεις και το προμο 10x5=50.

Καθε μηνα να κοιταζεις τιμη ομως μηπως χρειαστει αλλαγη.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κοιτα ειναι το προμο με τις συστασεις αλλα πχ το κιτρινο εχει και τη χαμηλοτερη τιμη αυτη τη στιγμή και με διαρκεια δεν αλλαζει καθε μηνα, οπως και το σταθερο αρκετα καλη τιμη οποτε +τις συστασεις συμφερει πολυ.

Ποιο κίτρινο είναι αυτό?

Έχει κλειδωμένη τιμή?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ποιο κίτρινο είναι αυτό?

Έχει κλειδωμένη τιμή?

swift on time καθε μηνα ανακοινωνεται η τιμη απο 1η του μηνος, 5παγιο και 0,09/κβ, εδω και αρκετους μηνες ειναι ιδια τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/6/2025 στις 9:38 ΠΜ, villasg είπε

Καλημερα , ερωτηση για Elpedison.
Μου ηρθε ο 1ος λογαριασμος και εμπεριεχει εγγυηση 25€ .
Επειδη θα κανω παγια εντολη τα πληρωνω και θα αφαιρεθουν ή τα αφαιρω και πληρωνω το υπολοιπο ποσο ? 

Κι εμένα έτσι ήρθε.

Ενεργοποίησα πάγια μέσω κάρτας και έτσι μπήκε πιστωτικό 25€ στον επόμενο.

Αλλά με μπέρδεψαν...

Αρχές Ιουνίου εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός και προχθές (18/06) ενεργοποίησα την πάγια. Τα χρήματα έχουν δεσμευθεί στην κάρτα, όμως θα τα τραβήξει στην λήξη του (30/06).

Χθες έλαβα δεύτερο λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 18/06 και λήξη στις 08/07, στον οποίον ναι μεν έχει μπει πιστωτικό 25€, πλην όμως φαίνεται απλήρωτος ο πρώτος.

Και η απορία μου είναι η εξής...

Στις 08/07, που θα τραβηξει χρήματα, θα χρεωθω ξανά τον πρώτο (πληρωμένο) λογαριασμο;...

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ.

Από ό,τι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα, ο δεύτερος λογαριασμός με την επιστροφή εγγύησης είναι ο έκτακτος διορθωτικός, οπότε αυτός θα τρέξει και θα πληρωθεί ενώ ο πρώτος όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, juanjk είπε

Από ό,τι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα, ο δεύτερος λογαριασμός με την επιστροφή εγγύησης είναι ο έκτακτος διορθωτικός, οπότε αυτός θα τρέξει και θα πληρωθεί ενώ ο πρώτος όχι.

Βασικά, εάν γίνει όπως τα λες, θα πρέπει στις 30/06 να μην τραβήξει χρήματα και να τραβήξει στις 08/07 που λήγει ο δεύτερος.

Τους έστειλα ερώτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αναμένω...

Update:

Σύμφωνα με την εγγραφή απάντηση της εταιρείας, στις 30/06 θα γίνει η χρέωση του πρώτου λογαριασμού και στις 08/07 δεν θα γίνει καμία περαιτέρω χρέωση, καθώς πλέον ο λογαριασμός θα είναι πιστωτικος λόγω της επιστροφής της μισής εγγύησης (25€).

Επεξ/σία από nk9
  • Like 1
Δημοσ.

Πήγα στον Ήρων.

Γράφει ότι μου δίνει τα 50€ εγγραφής. Γιατί όμως στον ορό Ε4. Προνόμια ότι αν το έχω πάρει το τελευταίο 6μηνο δεν το δικαιούμαι 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πήγα στον Ήρων.

Γράφει ότι μου δίνει τα 50€ εγγραφής. Γιατί όμως στον ορό Ε4. Προνόμια ότι αν το έχω πάρει το τελευταίο 6μηνο δεν το δικαιούμαι 

Γιατί (θεωρητικά ακόμη όπως έχει αναφερθεί) κανονικά δεν το δικαιούσαι αν το έχεις πάρει το τελευταίο εξάμηνο.. απλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια διασταύρωση ο ΗΡΩΝ οπότε το δίνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μου στείλει κάποιος σύσταση για PROTERGIA;

Καλύφθηκα. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από sakura22
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Γιατί (θεωρητικά ακόμη όπως έχει αναφερθεί) κανονικά δεν το δικαιούσαι αν το έχεις πάρει το τελευταίο εξάμηνο.. απλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια διασταύρωση ο ΗΡΩΝ οπότε το δίνουν 

Θέλω να πω ότι αυτό ΔΕΝ ξεκαθαρίζει την στιγμή της αίτησης.

Θεωρητικά μπορούν να το πάρουν ανά πάσα στιγμή 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Θέλω να πω ότι αυτό ΔΕΝ ξεκαθαρίζει την στιγμή της αίτησης.

Θεωρητικά μπορούν να το πάρουν ανά πάσα στιγμή 

Στους στέλνουν τους όρους και συμφωνείς...οποτε είναι απόλυτα ξεκάθαρο..ασχετα αν δεν έχει αναφερθεί από κάποιον να το χάνει..Και αν το αναφέρεις εσύ πιθανότατα υπάρχει περίπτωση να μην στο δώσουν αφού στοχευμένα μπορεί να το ελέγξουν.. απλά αν το έχεις ξανα πάρει στο εξάμηνο και δεν στο δώσουν δεν μπορείς μέσω ΡΑΕ να το διεκδικήσεις.. 

Δημοσ.

Όταν πατάς εξαργύρωση στο προτεργια app πόσες μέρες κάνει να ενημερωθεί το υπόλοιπο; Μήπως πιστώνεται στον επόμενο λογ/σμο και όχι στον τρέχον;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Όταν πατάς εξαργύρωση στο προτεργια app πόσες μέρες κάνει να ενημερωθεί το υπόλοιπο; Μήπως πιστώνεται στον επόμενο λογ/σμο και όχι στον τρέχον;

Στον επόμενο θα πιστωθει, οποτε εξαργυρωνεις παντα πριν εκδοθει λογαριασμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...