Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω σε σταθερό μπλε τιμολόγιο καθώς βλέπω αέριο και ρεύμα να ανεβαίνουν τουλάχιστον τώρα το καλοκαίρι. Δε ξέρω τι θα ακολουθήσει. Ποια η γνώμη σας για nrg?

nrg fixed on time GAS και

nrg fixed on time advanced promo ?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στον επόμενο θα πιστωθει, οποτε εξαργυρωνεις παντα πριν εκδοθει λογαριασμος.

Α δεν το ξερα. Αρα ο τρέχον δεν επηρεάζεται, θα πληρωθεί με πάγια όσο είναι και ο επόμενος θα είναι -50.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 1comment είπε

Α δεν το ξερα. Αρα ο τρέχον δεν επηρεάζεται, θα πληρωθεί με πάγια όσο είναι και ο επόμενος θα είναι -50.

Ακριβως.

20 λεπτά πριν, petranthe είπε

Με την εγγύηση στην Protergia τι παίζει; Μονο πάγια εντολή απο τραπεζα;

Εκδιδεται ο πρωτος λογαριασμος τον οποιον θα πληρωσεις εμπροθεσμα με τον κλασικο τροπο και αμεσα με τον κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης κανεις παγια εντολη στην τραπεζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εκδιδεται ο πρωτος λογαριασμος τον οποιον θα πληρωσεις εμπροθεσμα με τον κλασικο τροπο και αμεσα με τον κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης κανεις παγια εντολη στην τραπεζα.

Εκδόθηκε και ειναι αρνητικός έναντι. Δεν έχει καθόλου "κωδικος πληρωμής σε τράπεζας" μονο το RF με το οποιο δε γίνεται παγια.

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
17 minutes ago, petranthe said:

Εκδόθηκε και ειναι αρνητικός έναντι. Δεν έχει καθόλου "κωδικος πληρωμής σε τράπεζας" μονο το RF με το οποιο δε γίνεται παγια.

Με το RF γίνεται η πάγια, τουλάχιστον στην Πειραιώς.

Την οποία αν θυμάμαι καλα προμοτάρει και ως ξεχωριστή επιλογή για πάγια η Προτεργια.

1 hour ago, 1comment said:

Όταν πατάς εξαργύρωση στο προτεργια app πόσες μέρες κάνει να ενημερωθεί το υπόλοιπο; Μήπως πιστώνεται στον επόμενο λογ/σμο και όχι στον τρέχον;

Μόλις δεις στο app οτι ελαβαν μετρήσεις από ΔΕΔΔΗ και είναι σε κατασταση "προς Τιμολογηση", αν πατησεις εξαργυρωση θα μπουν σε εκείνο το λογαριασμό.

Όσο το νωρίτερο φυσικά τόσο το καλύτερο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sebu είπε

Με το RF γίνεται η πάγια, τουλάχιστον στην Πειραιώς.

Την οποία αν θυμάμαι καλα προμοτάρει και ως ξεχωριστή επιλογή για πάγια η Προτεργια.

Δε μπορώ να το κανω με τπτ στη Eurobank με το RF

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, petranthe είπε

Με το Rf εννοώ θα κάνεις πάγια εντολή.

1 λεπτό πριν, petranthe είπε

Δε μπορώ να το κανω με τπτ στη Eurobank με το RF

Πως κανείς εκεί πάγια εντολή;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Με το Rf εννοώ θα κάνεις πάγια εντολή.

Πως κανείς εκεί πάγια εντολή;

Αν ζητήσουμε από την εταιρεία το RF πριν βγεί ο πρώτος λογαριασμός μπορούν να μας τον δώσουν;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Αν ζητήσουμε από την εταιρεία το RF πριν βγεί ο πρώτος λογαριασμός μπορούν να μας τον δώσουν;

Δεν νομίζω αλλά γτ να βιαστείς; 

Δημοσ.

Ειμαι elpedison αλλα μου τελειωνει η συμβαση. Τι δωρα δινουν αυτο το διαστημα; Ακουσα για τη συσταση για protergia, το 50 αρι του ηρων και 100 για elpedison; Τι ειναι αυτο; Πρεπει να φυγω αλλου και να ξαναπαω πισω; 
ευχαριστω

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν νομίζω αλλά γτ να βιαστείς; 

Για να κάνεις την πάγια πριν βγει ο πρώτος λογαριασμός (η περίπτωσή μου) και να μη χρεωθείς καθόλου εγγύηση, ώστε μετά να αφαιρεθεί στο δεύτερο λογαριασμό, αφού πλέον θα έχεις μάθει το RF και θα έχεις ενεργοποιήσει την πάγια. 

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στην εφαρμογή της Elpedison μου εμφανίζει την πάγια εντολή ως ανενεργή και δε μπορώ να κάνω κάτι 

ελπε.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Για να κάνεις την πάγια πριν βγει ο πρώτος λογαριασμός (η περίπτωσή μου) και να μη χρεωθείς καθόλου εγγύηση, ώστε μετά να αφαιρεθεί στο δεύτερο λογαριασμό, αφού πλέον θα έχεις μάθει το RF και θα έχεις ενεργοποιήσει την πάγια. 

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στην εφαρμογή της Elpedison μου εμφανίζει την πάγια εντολή ως ανενεργή και δε μπορώ να κάνω κάτι 

ελπε.png

Εμεις για προτεργια μιλουσαμε. δεν εχω ιδεα για ελπεντισον. Καθε εταιρια εχεις δικη της τακτικη. θα σου πουν πως το κανουν οσοι ειναι ελπεντισον αν και νομιζω παραπανω εχει ξανασυζητηθει αυτο.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
Μόλις τώρα, revmatopliktos είπε

Προκειμένου να μην δώσω την εγγύηση προκαταβολικά.

Προτεργια εισαι;

Η τακτικη στην προτεργια ειναι αυτη: στο συμβολαιο εχεις δηλωσει οτι θα πληρωνεις με παγια εντολη, οποτε στον πρωτο λογαριασμο δεν θα χρεωθεις εγγυηση. μολις εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος με τον RF θα κανεις παγια εντολη στην τραπεζα η οποια θα ισχυει απο τον δευτερο λογαριασμο οποτε τον πρωτο θα τον πληρωσεις εσυ με τον γνωστο τροπο εμπροθεσμα. εαν δεν εχεις κανει παγια εντολη μεχρι να εκδοθει ο δευτερος λογαριασμος εκει θα εχεις χρεωθει και την εγγυηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...