Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Free Bird είπε

Για να κάνεις την πάγια πριν βγει ο πρώτος λογαριασμός (η περίπτωσή μου) και να μη χρεωθείς καθόλου εγγύηση, ώστε μετά να αφαιρεθεί στο δεύτερο λογαριασμό, αφού πλέον θα έχεις μάθει το RF και θα έχεις ενεργοποιήσει την πάγια. 

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στην εφαρμογή της Elpedison μου εμφανίζει την πάγια εντολή ως ανενεργή και δε μπορώ να κάνω κάτι 

ελπε.png

Η ELPEDISON βάζει στον πρώτο λογαριασμό την εγγύηση (συνήθως 50€ πέρσι το έσπαγε σε δύο 25€)..δεν υπάρχει τρόπος να μην μπει..θα παραθέσω τι εφαρμόζω εγώ..με το που βγαίνει ο πρώτος λογαριασμός κάνω πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο, μετά από 3-5 ημέρες έχει ενεργοποιηθεί.. μετά μέσω chat (από υπολογιστή καλύτερα) ζητάς αντίγραφο λογιστικής καρτελας και εκεί φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί η εγγύηση.. οπότε μετά πληρώνω το υπόλοιπο του λογαριασμού με άλλο τρόπο και ούτε γάτα ούτε ζημιά 

Το έχω απαντήσει παραπάνω...το ξανά ποσταρω 

47 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Προκειμένου να μην δώσω την εγγύηση προκαταβολικά.

Δες την απάντηση μου 

• Like 2
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα αιτηση στο φυσικο αεριο και επειδη εχω τον καινουργιο διζωνικο ηλεκτρονικο μετρητη μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να τους στειλω τιμες μετρητη επειδη θα τις παρουν απευθειας απο τον ΔΕΔΗΕ. Ισχυει ,επειδη δεν εδωσα τιμες.

Αυτο ειναι το προγραμμα

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reva-home-fixed-super-plus/?product-category=household&product-commodity=electric-power

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Aias είπε

εκανα αιτηση στο φυσικο αεριο και επειδη εχω τον καινουργιο διζωνικο ηλεκτρονικο μετρητη μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να τους στειλω τιμες μετρητη επειδη θα τις παρουν απευθειας απο τον ΔΕΔΗΕ. Ισχυει ,επειδη δεν εδωσα τιμες.

Αυτο ειναι το προγραμμα

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reva-home-fixed-super-plus/?product-category=household&product-commodity=electric-power

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια, απλως ηθελα να ρωτησω σε συμφερει αυτο το προγραμμα; εχει 14,90 πάγιο.

τι καταναλωση εχεις;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια, απλως ηθελα να ρωτησω σε συμφερει αυτο το προγραμμα; εχει 14,90 πάγιο.

τι καταναλωση εχεις;

περιπου 500 kw τον μηνα .Δηλαδη αν ειναι 10 ευρω στην προτεργια και 15 στο φυσικο αεριο θα κανει διαφορα? Επισης με τις επιταγες απο τον ΑΒ παιρνεις επιστροφη 72 ευρω εναντι των 50 στην προτεργια και εχει και χαμηλοτερη τιμη κιλοβατορας.

Με την προτεργια ετοιμασου να περνεις 150 φορες τηλεφωνο και να στο κλεινουν στην μουρη  κτλ. Εγω ειχα και γνωστο που μου εκανε συσταση και δεν με πηραν ποτε και επαιρνα 100 φορες και μου το εκλειναν στην μουρη. Δες κριτικες στο google να καταλαβεις. Απο εκει πηγα αλλου  επειδη αν γινει κατι θα πρεπει να κανεις ταμα.

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aias είπε

περιπου 500 kw τον μηνα .Δηλαδη αν ειναι 10 ευρω στην προτεργια και 15 στο φυσικο αεριο θα κανει διαφορα? Επισης με τις επιταγες απο τον ΑΒ παιρνεις επιστροφη 72 ευρω εναντι των 50 στην προτεργια και εχει και χαμηλοτερη τιμη κιλοβατορας.

Ενταξει με τοση καταναλωση ειναι μικρη διαφορα εκτος αν ειχες τη δυνατοτητα να δωσεις και συστασεις, μονο τοτε θα αλλαζε το θεμα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Aias είπε

Με την προτεργια ετοιμασου να περνεις 150 φορες τηλεφωνο και να στο κλεινουν στην μουρη  κτλ. Εγω ειχα και γνωστο που μου εκανε συσταση και δεν με πηραν ποτε και επαιρνα 100 φορες και μου το εκλειναν στην μουρη. Δες κριτικες στο google να καταλαβεις. Απο εκει πηγα αλλου  επειδη αν γινει κατι θα πρεπει να κανεις ταμα.

Υπάρχει τηλ που μια χαρά το σηκώνουν και εξυπηρετούν ειδικά για νέες αιτήσεις μέσω ιντερνετ. Είναι το 2160020517.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι στην protergia από τέλη Μαΐου. Τι είναι καλύτερο; Να δίνω τις μετρήσεις σε αυτούς ή στο deddie.app ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aias είπε

σε μενα δεν ετυχε ετσι, μια που πηρα συσταση, την αλλη μερα με πηραν τηλ, εστειλα αν αθυμηερον στο συμβολαιο, υπεγραψα και σε 3 μερες ειχε γινει η αλλαγη.

1 ώρα πριν, Merenda7 είπε

Καλησπέρα. Είμαι στην protergia από τέλη Μαΐου. Τι είναι καλύτερο; Να δίνω τις μετρήσεις σε αυτούς ή στο deddie.app ;

Μονο σ αυτους μην παιδευεσαι με ΔΕΔΔΗΕ, δεν θα βγαλεις ακρη.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Και να τις δίνω την ίδια ημέρα που γράφει ότι θα γίνει η καταμέτρηση από δεδδηε ή 1-2 ημέρες πριν;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ΩΧ αλήθεια; σε όσους παρόχους κι αν ήμουν έδινα στο ΔΕΔΔΗΕ app χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Σε δύο μέρες είναι να δώσω ένδειξη για πρώτη φορά για protergia. Να μην δώσω στο ΔΕΔΔΗΕ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Και να τις δίνω την ίδια ημέρα που γράφει ότι θα γίνει η καταμέτρηση από δεδδηε ή 1-2 ημέρες πριν;

Εχεις μηνιαια καταμετρηση; δωσε την ιδια μερα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aias είπε

Εγώ και όταν πήγα , και 2-3 συστάσεις που έκανα και τις διεκπεραίωσα , έχω εντελώς αντίθετη γνώμη . Δεν έχω συγγενείς ούτε μετοχές στην εταιρία 😄.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1J4t είπε

ΩΧ αλήθεια; σε όσους παρόχους κι αν ήμουν έδινα στο ΔΕΔΔΗΕ app χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Σε δύο μέρες είναι να δώσω ένδειξη για πρώτη φορά για protergia. Να μην δώσω στο ΔΕΔΔΗΕ;

Αν σου βγαινει ενταξει δωσε. εγω εχω 4μηνη καταμετρηση ακομα, και 1-2 φορες που εδωσα ΔΕΔΔΗΕ δεν μ τις περασαν, αλλα αυτο εξαρταται απο τον τοπικο ΔΕΔΔΗΕ μπορει εσενα να ειναι οκ, αν μεχρι τωρα λες δεν ειχες προβλημα γτ να αλλαξεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Εχεις μηνιαια καταμετρηση; δωσε την ιδια μερα.

Ναι μηνιαία έχω.

Σε ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, alekout είπε

Εγώ και όταν πήγα , και 2-3 συστάσεις που έκανα και τις διεκπεραίωσα , έχω εντελώς αντίθετη γνώμη . Δεν έχω συγγενείς ούτε μετοχές στην εταιρία 😄.

Δεν αντιλεγω, απλως μπορει σε μενα να ετυχε ομως δεν ειχα κανενα προβλημα, ουτε εγω εχω μετοχες παντως, ουτε συγγενεις.

edit... λαθος νομιζα οτι ελεγες το αντιθετο, κι εγω δεν ειχα προβλημα παντως, οπως ειπα σε εξαιρετικα συντομο χρονο εγινε αμεσα η αλλαγη.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...