Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη αλλα η σύσταση για protergia είναι 50€? Θα ήθελα μια και εγώ.. 

Ευχαριστώ παίδες με καλυψατε!! 

Επεξ/σία από sarakats85
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sarakats85 είπε

Συγγνώμη αλλα η σύσταση για protergia είναι 50€? Θα ήθελα μια και εγώ.. 

5x10€ (10€ σε καθε λογαριασμό δηλαδή για 5 μηνες) παίρνεις εσύ και 50€ αυτός που σε προσκάλεσε.

Δημοσ.
Στις 11/6/2025 στις 1:36 ΜΜ, yannies82 είπε

Έχω κάνει αίτηση αλλαγής παρόχου από ΔΕΗ προς Ζενίθ από τις 9 Μαίου. Ακόμα η μετάβαση δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί δε με έχουν καλέσει από το ΔΕΔΔΗΕ για ραντεβού για καταμέτρηση. Ο μετρητής βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο. Ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 12 Μαίου (τη μοναδική εργάσιμη που έτυχε να απουσιάζω από το σπίτι) και μου έστειλαν μήνυμα ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να κανονίσω ραντεβού. Έχω καλέσει 6-7 φορές από τότε, αλλά οι υπάλληλοι που μιλάω δε μπορούν να κλείσουν ραντεβού, απλώς προωθούν το αίτημα σε κάποιους άλλους για να με καλέσουν κάποια στιγμή.

Το πιο αστείο? Έχω μετρητή με SIM και κάθε μήνα γίνεται τηλεμέτρηση. Η παροχή μένει στο ίδιο όνομα. Δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος που πρέπει να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή παρόχου. Από το ΔΕΔΔΗΕ μου λένε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δέχονται την ένδειξη του παρόχου και γίνεται η αλλαγή άμεσα, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις (με κάποια δικά τους, μη ξεκάθαρα κριτήρια) πρέπει να έρθει κάποιος για καταμέτρηση.

Το ακόμα πιο αστείο? Σήμερα ήρθε υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση. Ήταν όμως για τη μηνιαία καταμέτρηση και όχι για την αλλαγή παρόχου. Δε μπορούσε να κάνει κάτι για να προχωρήσει η αλλαγή. Ο άνθρωπος μου είπε ότι δεν έχει ιδέα γιατί τον στέλνουν, η καταμέτρηση γίνεται ούτως ή άλλως απομακρυσμένα. Αυτός βγάζει απλώς μια φωτογραφία.

Το συμβόλαιο της ΔΕΗ έχει λήξει εδώ και 2 εβδομάδες και πλέον χρεώνομαι βάσει του κυμαινόμενου. Έχω στείλει αίτημα στη ΡΑΕ. Έχω στείλει αίτημα στο Deddie App. Τίποτα.

Ύστερα από 15 μέρες πήρα απάντηση στο αίτημα στη ΡΑΕ η οποία είναι η εξής:

"Σας γνωρίζουμε ότι η νέα εκπροσώπηση του προμηθευτή σας είχε ημερομηνία 9-5-2025, η αλλαγή προμηθευτή πραγματοποιήθηκε με τις ενδείξεις της τακτικής καταμέτρησης 9-5-2025, για να μην υπάρχει καμία απώλεια από τη σύμβασή σας με το νέο σας προμηθευτή.
Με εκτίμηση"

Μίλησα με το ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι από 19/6 είμαι στη Ζενίθ. Λέει ότι η Ζενίθ έστειλε μετρήσεις στις 19/6 και ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε την αλλαγή. Ο ΔΕΔΔΗΕ λέει δεν ανακατεύεται στην αλλαγή παρόχου, οι πάροχοι στέλνουν τις μετρήσεις ο ένας στον άλλο.

Καλύτερα να μην τα σχολιάσω όλα αυτά, εγώ καταλαβαίνω ότι περίμενα 1,5 μήνα περίπου για να κάνει τελικά ο ΔΕΔΔΗΕ το αυτονόητο που έπρεπε να έχει κάνει εξαρχής: Να χρησιμοποιήσει τις ενδείξεις από το μετρητή (που έχει τηλεμετρία) για να προχωρήσει η αλλαγή παρόχου. Όταν είπα στην υπάλληλο ότι ο ΔΕΔΔΗΕ σαφώς και ανακατεύεται και ότι περίμενα 1,5 μήνα για να έρθουν να δουν τις μετρήσεις, απλώς με έκλεισε.

Το θέμα τώρα για μένα είναι το εξής: Τι μετρήσεις έχει βάλει ο ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή παρόχου? Της 9/5 ή της 19/6? Ότι μετρήσεις και να έχει βάλει, υποθέτω ότι στον τελικό εκκαθαριστικό του προηγούμενου παρόχου θα συμψηφιστεί το ποσό, σωστά? Υποθέτω ότι αν η αλλαγή παρόχου έγινε στις 19/6 με μετρήσεις 9/5, θα πρέπει να μου βγει εκκαθαριστικός από τη ΔΕΗ με αρκετά μεγάλη επιστροφή και ο πρώτος λογαριασμός στη Ζενίθ θα είναι φουσκωμένος.

Δημοσ.
13 minutes ago, yannies82 said:

Το θέμα τώρα για μένα είναι το εξής: Τι μετρήσεις έχει βάλει ο ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή παρόχου? Της 9/5 ή της 19/6? 

mydeddie app --μετρησεις -- στατιστικά καταναλώσεων --- ενδείξεις παροχης

• Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yannies82 είπε

Ύστερα από 15 μέρες πήρα απάντηση στο αίτημα στη ΡΑΕ η οποία είναι η εξής:

"Σας γνωρίζουμε ότι η νέα εκπροσώπηση του προμηθευτή σας είχε ημερομηνία 9-5-2025, η αλλαγή προμηθευτή πραγματοποιήθηκε με τις ενδείξεις της τακτικής καταμέτρησης 9-5-2025, για να μην υπάρχει καμία απώλεια από τη σύμβασή σας με το νέο σας προμηθευτή.
Με εκτίμηση"

Μίλησα με το ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι από 19/6 είμαι στη Ζενίθ. Λέει ότι η Ζενίθ έστειλε μετρήσεις στις 19/6 και ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε την αλλαγή. Ο ΔΕΔΔΗΕ λέει δεν ανακατεύεται στην αλλαγή παρόχου, οι πάροχοι στέλνουν τις μετρήσεις ο ένας στον άλλο.

Καλύτερα να μην τα σχολιάσω όλα αυτά, εγώ καταλαβαίνω ότι περίμενα 1,5 μήνα περίπου για να κάνει τελικά ο ΔΕΔΔΗΕ το αυτονόητο που έπρεπε να έχει κάνει εξαρχής: Να χρησιμοποιήσει τις ενδείξεις από το μετρητή (που έχει τηλεμετρία) για να προχωρήσει η αλλαγή παρόχου. Όταν είπα στην υπάλληλο ότι ο ΔΕΔΔΗΕ σαφώς και ανακατεύεται και ότι περίμενα 1,5 μήνα για να έρθουν να δουν τις μετρήσεις, απλώς με έκλεισε.

Το θέμα τώρα για μένα είναι το εξής: Τι μετρήσεις έχει βάλει ο ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή παρόχου? Της 9/5 ή της 19/6? Ότι μετρήσεις και να έχει βάλει, υποθέτω ότι στον τελικό εκκαθαριστικό του προηγούμενου παρόχου θα συμψηφιστεί το ποσό, σωστά? Υποθέτω ότι αν η αλλαγή παρόχου έγινε στις 19/6 με μετρήσεις 9/5, θα πρέπει να μου βγει εκκαθαριστικός από τη ΔΕΗ με αρκετά μεγάλη επιστροφή και ο πρώτος λογαριασμός στη Ζενίθ θα είναι φουσκωμένος.

Ότι σου είπε και ο ekrepali,εκεί θα δεις και ημερομηνία και ένδειξη ,μαυτήν θα βγάλει  τελικό η ΔΕΗ μαυτην ξεκινάει η ζενίθ.

mydeddie app --μετρήσεις -- στατιστικά καταναλώσεων --- ενδείξεις παροχής  

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά σε ότι έχει να κάνει με το promo της ELPEDISON σε συνεργασία με την EUROBANK..τα 40€ αφορούν 2 χρόνια ανεξάρτητα αν η σύμβαση αφορά λιγότερο.. άρα πρακτικά δεν αξίζει καθόλου 1,5€ το μήνα βγαίνει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, favou2000 είπε

Ότι σου είπε και ο ekrepali,εκεί θα δεις και ημερομηνία και ένδειξη ,μαυτήν θα βγάλει  τελικό η ΔΕΗ μαυτην ξεκινάει η ζενίθ.

mydeddie app --μετρήσεις -- στατιστικά καταναλώσεων --- ενδείξεις παροχής  

Σας ευχαριστώ, μάλλον όμως δεν ισχύει αυτό. Στο Δεδδηε app η τελευταία ένδειξη που φαίνεται είναι από 9/5. Πήρα στο Δεδδηε και μου είπαν τις κιλοβατώρες με τις οποίες περάστηκε η αλλαγή, οι οποίες αντιστοιχούν στην ημερομηνία μετάβασης 19/6. Καταλαβαίνω ότι με αυτές τις ενδείξεις ξεκινάει η Ζενίθ και όχι με την τελευταία ένδειξη που φαίνεται στο app. Εκτός κι αν το app δεν είναι ακόμα ενημερωμένο.

• Confused 1
Δημοσ.

Ερωτηση για Elpedison .
Οσοι πηγατε με την προσφορα που εδινε επιταγη 100€ απο σκλαβενιτη πως / ποτε την λαβατε ?
Χρειαζεται καποια ενεργεια ή σε ειδοποιουν αυτοι ?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, yannies82 είπε

Σας ευχαριστώ, μάλλον όμως δεν ισχύει αυτό. Στο Δεδδηε app η τελευταία ένδειξη που φαίνεται είναι από 9/5. Πήρα στο Δεδδηε και μου είπαν τις κιλοβατώρες με τις οποίες περάστηκε η αλλαγή, οι οποίες αντιστοιχούν στην ημερομηνία μετάβασης 19/6. Καταλαβαίνω ότι με αυτές τις ενδείξεις ξεκινάει η Ζενίθ και όχι με την τελευταία ένδειξη που φαίνεται στο app. Εκτός κι αν το app δεν είναι ακόμα ενημερωμένο.

Ναι ίσως θέλει λίγο χρόνο ακόμη το app να ενημερωθεί.Αν δεν βαριέσαι πάρε κι ένα τηλέφωνο στην ΔΕΗ που είναι κάπως πιο γρήγοροι και σοβαροί και ρώτα για τον τελικό και την μέτρηση να δεις τι έχουν πάρει κι αυτοί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα ήθελα μία σύσταση για protergia παρακαλώ.

Επιβεβαιώνεται ότι αν έχω πάνω από μία παροχές στο ίδιο ΑΦΜ μπορώ μετά να κάνω σύσταση στον εαυτό μου?

Ευχαριστώ, την έλαβα!

Επεξ/σία από gmik
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gmik είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα μία σύσταση για protergia παρακαλώ.

Επιβεβαιώνεται ότι αν έχω πάνω από μία παροχές στο ίδιο ΑΦΜ μπορώ μετά να κάνω σύσταση στον εαυτό μου?

Ναι γίνεται. 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gmik είπε

Ναι και με ιδιο ΑΦΜ γινεται. Αρκει βεβαια να ηταν σε αλλο παροχο πριν.

Screenshot_2025-04-15-07-06-47-227_gr.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα Δευτέρα υποτίθεται ότι θα έπαιρνε ενδείξεις ο δεδδηε.

Ακόμα δεν εμφανίστηκαν στην εφαρμογή. Πόσες μέρες παίρνει να εμφανιστούν;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, perelevas είπε

Σήμερα Δευτέρα υποτίθεται ότι θα έπαιρνε ενδείξεις ο δεδδηε.

Ακόμα δεν εμφανίστηκαν στην εφαρμογή. Πόσες μέρες παίρνει να εμφανιστούν;

3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...