Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vaggy είπε

Παιδιά καλημέρα κι από εμένα τη βοήθειά σας παρακαλώ, μέσα Ιουλίου λήγει το 6μηνο μου με Elpedison. Απ'ότι βλέπω το καλύτερο deal είναι η protergia με τα 0,0999 και 5x10 δώρο από σύσταση + όσες συστάσεις κάνεις από εκεί και πέρα.

Σωστά ή έχω χάσει κάτι ? (π.χ κάποια άλλα εξτρα δωράκια που δίνουν άλλοι πάροχοι με παρόμοιες τιμές)

Εαν υπαρχει η δυνατοτητα και συστασης θεωρω πως ειναι το καλυτερο.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/6/2025 στις 1:19 ΜΜ, yannies82 είπε

Σας ευχαριστώ, μάλλον όμως δεν ισχύει αυτό. Στο Δεδδηε app η τελευταία ένδειξη που φαίνεται είναι από 9/5. Πήρα στο Δεδδηε και μου είπαν τις κιλοβατώρες με τις οποίες περάστηκε η αλλαγή, οι οποίες αντιστοιχούν στην ημερομηνία μετάβασης 19/6. Καταλαβαίνω ότι με αυτές τις ενδείξεις ξεκινάει η Ζενίθ και όχι με την τελευταία ένδειξη που φαίνεται στο app. Εκτός κι αν το app δεν είναι ακόμα ενημερωμένο.

Τελικά μίλησα και με τη Ζενίθ, οι μετρήσεις που έστειλε ο Δεδδηε είναι από 9/5, αυτές που φαίνονται και στο app. Απλώς οι τηλεφωνητές του Δεδδηε είναι παντελώς ανίδεοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggy είπε

Παιδιά καλημέρα κι από εμένα τη βοήθειά σας παρακαλώ, μέσα Ιουλίου λήγει το 6μηνο μου με Elpedison. Απ'ότι βλέπω το καλύτερο deal είναι η protergia με τα 0,0999 και 5x10 δώρο από σύσταση + όσες συστάσεις κάνεις από εκεί και πέρα.

Σωστά ή έχω χάσει κάτι ? (π.χ κάποια άλλα εξτρα δωράκια που δίνουν άλλοι πάροχοι με παρόμοιες τιμές)

49 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Εαν υπαρχει η δυνατοτητα και συστασης θεωρω πως ειναι το καλυτερο.

Τα 0,099 είναι με έκπτωση συνέπειας, δηλαδή αν ξεχαστούμε μια φορά την κάτσαμε? Άρα μόνο πάγια εντολή?

Πόσε μέρες κάνει η μετάφορά στην protergia για να το προγραμματίσω αν είναι μέχρι να λήξει το υπάρχον συμβόλαιο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggy είπε

Τα 0,099 είναι με έκπτωση συνέπειας, δηλαδή αν ξεχαστούμε μια φορά την κάτσαμε? Άρα μόνο πάγια εντολή?

Σιγουρα παγια εντολη να μην χρεωνεσαι και εγγυηση,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, vaggy said:

Πόσε μέρες κάνει η μετάφορά στην protergia για να το προγραμματίσω αν είναι μέχρι να λήξει το υπάρχον συμβόλαιο?

Η μεταφορά σε εμένα έκανε 4 ημέρες (εργάσιμες). Αν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστείς ναι. Πάγια εντολή. Αλλά δεν σε υποχρεώνει. Αν δεν πληρώσεις όντως χάνεις την έκπτωση συνέπειας. Εμένα δε μου ζήτησαν εγγύηση. Μου είπαν είναι 0 (και το έγραψαν και στη σύμβαση)

Επεξ/σία από panseit
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vaggy είπε

Σχετικο ειναι αυτο, νομιζω εξαρταται απο τον ΔΕΔΔΗΕ εμενα σε 3 μερες ειχε γινει η αλλαγη, αλλοι αναφερουν καθυστερησεις.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να μου στείλει κάποιος σύσταση για PROTERGIA;
Ευχαριστώ.

Edit:

Πήρα σε PM, 

Ευχαριστώ !

Επεξ/σία από Kostas7GTR
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vaggy είπε

Ναι ανεβαίνει μετά η τιμη. Μπορείς πάγια και πχ αμα θες τα πληρώνεις νωρίτερα. Εμένα έγινε σε 2-3 μέρες με μετρήσεις που βάλαμε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Χαμος γινεται για προτεργια παντως, πανε οι συστασεις συννεφο, κριμα που εχουν οριο στις 10!!! 🤣

Αφου οι αλλες εταιρειες κοιμουνται ορθιες 

Αν εβγαινε αυριο μια και εδινε εστω την ιδια προσφορα καπακι ολοι οι πελατες της προτεργια θα πηγαιναν εκει 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Χαμος γινεται για προτεργια παντως, πανε οι συστασεις συννεφο, κριμα που εχουν οριο στις 10!!! 🤣

Να δούμε πόσο θα κρατήσει γιατί αν πιάσει το μερίδιο της αγοράς που θέλει, προφανώς δεν θα κάτσει να χαρίζει 50αρικα και κάποιοι πελάτες να τους βγαίνει τζάμπα. Προφανώς οι περισσότεροι δεν είναι σε φορουμ ώστε να κάνουν συστάσεις φουλ. Η πλειοψηφία θα κάνει 1-2 το πολύ. Αλλά και πάλι είναι χαμένα λεφτά για την εταιρία.

Επεξ/σία από 1comment

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...