Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 minutes ago, dimviii said:

εαν αργοτερα συστησω το εξοχικο που ειναι στο ιδιο αφμ,μετραει σαν συσταση?

Τα ρολογια τους νοιαζουν, ο μετρητης μετραει ως νεος πελατης οχι το ΑΦΜ.

Αν δηλαδη εχεις τιποτα ενοικιαζομενα εξοχικα στην επαρχια οπως εχω δει διαφορους να εχουν 5-10 μικρες κατοικιες 50-60 τμ και να τις νοικιαζουν σεζον, πας ολα τα ρολογια εκει και τσιμπας ξεκουραστα τις πιστωσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Sebu είπε

Τα ρολογια τους νοιαζουν, ο μετρητης μετραει ως νεος πελατης οχι το ΑΦΜ.

Αν δηλαδη εχεις τιποτα ενοικιαζομενα εξοχικα στην επαρχια οπως εχω δει διαφορους να εχουν 5-10 μικρες κατοικιες 50-60 τμ και να τις νοικιαζουν σεζον, πας ολα τα ρολογια εκει και τσιμπας ξεκουραστα τις πιστωσεις.

οποτε εαν συστησω το εξοχικο, θα παρω εγω 50 ευρω πιστωση στο λογαριασμο του ρευματος,και 10 χ 5 το εξοχικο?

και ειναι μπλε σταθερο το προγραμμα? εαν χρειαστει να φυγεις πχ τον 7ο μηνα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimviii είπε

οποτε εαν συστησω το εξοχικο, θα παρω εγω 50 ευρω πιστωση στο λογαριασμο του ρευματος,και 10 χ 5 το εξοχικο?

στο πρωτο σκελος ναι και στα 2.στο 2 αναλογα τι προγραμμα επιλεξεις.εαν πας στο κιτρινο φευγεις οποτε θες εαν πας εχεις ρητρα.δεν θυμαμαι ποσο ειναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

στο 2 αναλογα τι προγραμμα επιλεξεις.εαν πας στο κιτρινο φευγεις οποτε θες εαν πας εχεις ρητρα.δεν θυμαμαι ποσο ειναι.

αυτο το προγραμμα της προτεργια με τα 50ρικα και τα 5 χ50 για τον συστηνωμενο  μπλε δεν ειναι?

μπορεις να φυγεις χωρις πεναλτυ πριν την ληξη του?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimviii είπε

αυτο το προγραμμα της προτεργια με τα 50ρικα και τα 5 χ50 για τον συστηνωμενο  μπλε δεν ειναι?

μπορεις να πας και στι κιτρινο value swift και στο μπλε τους το secure 12.κιτρινο φευγεις οποτε θες μπλε μενεις 12 μηνο.ιδιο ισχυει και στα 2.συσταση εσυ 50 και 5χ10 ο συστημενος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Titarasaudi είπε

Και εμένα 4 φορές με πήραν! Με την 2μηνη παράταση τελειώνει 10 Αυγούστου. Την πρώτη φορά τους είπα ότι δε θέλω να ανανεώσω ακόμη, τις επόμενες δεν το σήκωσα! 

Αλλά αν δίνουν έξτρα δώρο την επόμενη φορά, αν ξανακαλέσουν, θα το ζητήσω και εγώ! 

Τελικά σήμερα με κάλεσαν πάλι για την ανανέωση απ' το secure6M στο 12μηνο! Τους ζήτησα κάποια προσφορά για να κάνω την ανανέωση και μου λέει δεν υπάρχει τίποτα!! Τότε, του λέω, γιατί να μείνω σε σας αφού άλλες εταιρείες μου κάνουν δώρο πάγια! Γιατί είμαστε, μου λέει, καλύτεροι σε όλα! 

Του λέω δε μου αρκεί αυτό! Αν δεν υπάρξει προσφορά θα δω τι θα κάνω! Αν και δε βλέπω κάτι καλό σε μπλε στις άλλες εταιρείες! 

Επεξ/σία από Titarasaudi
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νέος στην αναζήτηση παρόχων. 

Έχω μπλε στην ελπέντισον που λήγει 17 ιουλίου. Θέλω να αλλάξω παροχο πριν ληξει το μπλε και με βάλουν ξανά σε νέα 12μηνη. Πότε κάνω αίτηση στον νέο πάροχο; Π.χ. 1-2 βδομάδες πριν τη λήξη;

Δημοσ.
1 hour ago, dimviii said:

Αν θυμαμαι καλα η Προτεργια εχει 20 ευρω πεναλτυ τον 11ο μηνα και μηδενιζει το 12ο ή κατι τετοιο. Στο μπλε παντα.

1 hour ago, dimviii said:

Οχι αυτο ειναι το γενικο προγραμμα προσελκυσης πελατων ανεξαρτητως πλανου ενεργειας που θα πας.

Αν πας μεσω συστασης απο υπαρχον πελατη εσυ παιρνεις 5 πιστωσεις των 10 ευρω δωρο (μια ανα μηνιαιο λογαριασμο) και αυτος που σε συστηνει παιρνει 50 ευρω πιστωση.

Μολις ενεργοποιηθεις και εσυ μπορεις να δωσεις μεχρι 10 συστασεις και να παρεις 50 ευρω*10=500 ευρω μεγιστο οφελος.

Ειτε διαλεξεις μπλε ειτε κιτρινο ειτε οτιδηποτε αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titarasaudi είπε

Τελικά σήμερα με κάλεσαν πάλι για την ανανέωση απ' το secure6M στο 12μηνο! Τους ζήτησα κάποια προσφορά για να κάνω την ανανέωση και μου λέει δεν υπάρχει τίποτα!! Τότε, του λέω, γιατί να μείνω σε σας αφού άλλες εταιρείες μου κάνουν δώρο πάγια! Γιατί είμαστε, μου λέει, καλύτεροι σε όλα! 

Του λέω δε μου αρκεί αυτό! Αν δεν υπάρξει προσφορά θα δω τι θα κάνω! Αν και δε βλέπω κάτι καλό σε μπλε στις άλλες εταιρείες! 

Καλά εκανες, αν και πιστευω να σε παρουν για 100ευρω, αλλα και να μη σε παρουν μη μεινεις.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα να ρωτήσω αν οι χρεώσεις στο λογαριασμό ρεύματος εκτός από την αξία του ρεύματος είναι πάνω κάτω χονδρικά το 50% της συνολικής αξίας του λογαριασμού ανεξάρτητα από την εταιρεία? ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nhn είπε

καλησπέρα να ρωτήσω αν οι χρεώσεις στο λογαριασμό ρεύματος εκτός από την αξία του ρεύματος είναι πάνω κάτω χονδρικά το 50% της συνολικής αξίας του λογαριασμού ανεξάρτητα από την εταιρεία? ευχαριστώ πολύ 

Ανάλογα με την κατανάλωση και τα τετραγωνικά του σπιτιού 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nhn είπε

Παγιο + καταναλωση ρευματος= χρεωση προμηθειας

Μονο η χρεωση προμηθειας μπορει να αλλαξει με την επιλογη εταιριας και τιμολογιου. Ολα τα υπολοιπα ρυθμιζομενες χρεωσεις, υκω, δημοτικα τελη, ερτ κλπ σε οποια εταιρια και να πας και οποιο τιμολογιο να επιλεξεις ιδια θα ειναι.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Παγιο + καταναλωση ρευματος= χρεωση προμηθειας

Μονο η χρεωση προμηθειας μπορει να αλλαξει με την επιλογη εταιριας και τιμολογιου. Ολα τα υπολοιπα ρυθμιζομενες χρεωσεις, υκω, δημοτικα τελη, ερτ κλπ σε οποια εταιρια και να πας και οποιο τιμολογιο να επιλεξεις ιδια θα ειναι.

εγώ που ρώτησα το πάροχο μου πόσο είναι η κατανάλωση και τα πάγια μου είπε 52 ευρώ σε εκκαθαριστικό που ήταν 102 ευρώ μηνιαίως λογαριασμός άρα τα υπόλοιπα 50 είναι τα ίδια σε οποιαδήποτε εταιρεία και αν πάω... πολλά είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...