Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Krusty είπε

Ηλεκτρονική καταμέτρηση είναι οι έξυπνοι μετρητές που συνδέονται στο διαδίκτυο;

Ναι, Έχουν κάρτα sim και γίνεται τηλεμετρηση.

Τα 600€ που πλήρωσες μήπως περιελάμβαναν και το ποσό του προστίμου της ρευματοκλοπης;

Γιατί μάλλον είχε γίνει αφαίρεση του μετρητή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Τα 600€ που πλήρωσες μήπως περιελάμβαναν και το ποσό του προστίμου της ρευματοκλοπης;

Όχι. Τυπικά επειδή ο ΔΕΔΔΗΕ, δεν είναι δικαστήριο ούτε διοίκηση για να μοιράζει πρόστιμα, έκαναν εκτίμηση και μερικές χιλιάδες ευρώ για εκτιμώμενη κατανάλωση... Κανένας δικαστής δεν αθωώνει τον πολίτη που σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ πείραξε τον μετρητή. Αθώος βγαίνει κανείς σε μερικές περπτώσεις, μόνο αφού έχει πληρώσει όσα θέλει ο ΔΕΔΔΗΕ πριν το δικαστήριο που γίνεται αυτεπάγγελτα.

Ζήτησα από τον ΔΕΔΔΗΕ αφού είμαι ο κλέφτης να περαστεί και σε άλλο διαμέρισμα 'μου' ο ψηφιακός μετρητής, που παραβιάζεται πιο δύσκολα και αρνήθηκαν χωρίς την ίδια χρέωση, πριν αρκετά χρόνια.

Η ΔΕΗ με άφησε κανονικά τώρα να πάρω το σταθερό πακέτο με την διζωνική χρέωση και μετά έμαθα ότι έπρεπε από πριν να έχω ελέγξει στον ΔΕΔΔΗΕ αν ο ψηφιακός μετρητής είναι στο συστημα διζωνικής χρέωσης...

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Μάλλον για εγγύηση είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Προτεργια με συσταση. Για 5 μηνες επιλεγεις το κιτρινο value swift on time και τους υπολοιπους 7 μηνες το γυρνας στο value lite που εχει μηδενικο παγιο. Αυτα ομως με την προυποθεση να παρακολουθεις την τιμη καθε μηνα μηπως και χρειαστει εσωτερικη αλλαγη.

Επίσης αυτό με τις συστάσεις πως λειτουργεί? Κάνω λογαριασμό στην εφαρμογή και επιλέγω πρόγραμμα και μου έχει κάποιο πεδίο για σύσταση; 

Επεξ/σία από makis225
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, makis225 είπε

Τέλεια μπορώ να έχω μια σύσταση? Επίσης αυτό με τις συστάσεις πως λειτουργεί? Κάνω λογαριασμό στην εφαρμογή και επιλέγω πρόγραμμα και μου έχει κάποιο πεδίο για σύσταση; 

συμπληρωνεις το link με τα στοιχεια σου και οταν σε καλεσουν επιλεγεις το προγραμμα που θες η κιτρινο η μπλε.Οταν γινει η μεταφορα σου στην πρωτεργια κανεις εγγραφη στο app τους και μπορεις να στειλεις και εσυ συστασεις κλπ.

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απόσο είδα πλέον ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να χρεώνει τις εκτιμήσεις σαν διοικητικά πρόστιμα. Ίσως γιαυτόν τον λόγο μου υπερχρέωσαν την αλλαγή μετρητή τότε.

https://www.energygame.gr/ilektrismos/462461/revmatoklopi-triplasio-to-kostos-apo-to-ofelos-ta-prostima-apo-1i-iouniou/

Oρίστε η χρέωση νέου μετρητή χωρίς ΦΠΑ....

https://deddie.gr/Documents2/REUMATOKLOPES/Διαχειριστικό κόστος ΔΕΔΔΗΕ new.pdf

Επεξ/σία από Krusty
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Γι'αυτό επειδή τα 50 θα τα πληρώσεις ότι και να γίνει, θα φροντίσεις να περιορίσεις τα 52. Αλλά γτ ρώτησες τον πάροχο; Δεν τα βλέπεις και μόνος σου στο λογαριασμό; 102 με πόση κατανάλωση και σε ποιο τιμολόγιο και πάροχο;

https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-100

Μόλις τώρα, nhn είπε

αυτό έχω και προβληματίζομαι αν πρέπει να πάω σε σταθερό μπλέ τιμολόγιο και αν θα δω μεγάλη μείωση ή όχι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, nhn είπε

Δεν ειναι και απο τα ποιο οικονομικα παντως. 

22 λεπτά πριν, nhn είπε

αυτό έχω και προβληματίζομαι αν πρέπει να πάω σε σταθερό μπλέ τιμολόγιο και αν θα δω μεγάλη μείωση ή όχι? 

Αν ειχες οπως λες 50 ευρω χρεωση προμηθειας, αρα να υποθεσω καπου 300kw +;

Δεν ξερω αν εχεις διαθεση για κιτρινο ωστε να παρακολουθεις καθε μηνα τιμες μηπως αλλαξει κατι, αλλα επειδη εγω ειμαι στο κιτρινο protergia swiftontime, θα στο προτεινα. Για 300kw θα ειχες χρεωση προμηθεια μαζι δηλ με το παγιο 32,28 ευρω και αν επερνες συσταση θα ειχες -10 για 5μηνες δηλ. 22,28.

Εαν παλι πηγαινες στο σταθερο της προτεργια value secure 12m θα πληρωνες για χρεωση προμηθειας μαζι με το παγιο 39,60 ευρω και με συσταση τους 5 απο τους 12 μηνες θα πληρωνες 29,60.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μια σύσταση για προτεργια να μπω στο club γτ δεν βλέπω κατι άλλο αξιόλογο σε σταθερά πριν ειναι αργά.

Update: Ευχαριστώ έλαβα 

Επεξ/σία από Vilain20
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vilain20 είπε

Καλησπέρα μια σύσταση για προτεργια να μπω στο club γτ δεν βλέπω κατι άλλο αξιόλογο σε σταθερά πριν ειναι αργά 

Sent

• Confused 1
Δημοσ.

Καλησπερα η τιμη της protergia για απριλιο μαιο (η και ιουνιο) εχει αλλαξει ? βλεπω οτι με εχουν χρεωσει με 

0.14457 αντι για  0,09093 € / kWh

Χρέωση Προμήθειας 0,14457 € 62,30 €

Ημερήσια:342x0,14457€/kWh (Μεσοσταθμική Χρέωση)=49,44 €

Νυχτερινή:89x0,14457€/kWh (Μεσοσταθμική Χρέωση)=12,86 €[1]

08/04/2025 - 31/05/2025 στο κιτρινο value swift on time.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KOSTASMOUS είπε

Καλησπερα η τιμη της protergia για απριλιο μαιο (η και ιουνιο) εχει αλλαξει ? βλεπω οτι με εχουν χρεωσει με 

Μήπως κάποιος λογαριασμός δεν εξοφλήθηκε στην ώρα του; Γιατι το swift on time έχει αυτή τη τιμή με συνέπεια 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KOSTASMOUS είπε

Η τιμή που σε χρέωσαν είναι χωρίς έκπτωση συνέπειας. Προηγούμενος λογαριασμός πληρώθηκε μετά την λήξη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...