Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αναφέρω μια τηλεφ. προσφορά που δέχτηκα. Απ' ότι κατάλαβα είναι σταθερά προγράμματα της Eunice Power (πρώην we energy). Μου φάνηκαν αρκετά καλά και θα τα σκεφτόμουν αν δεν είμουν στο σταθερό της προτέργια κι αν δεν έτρεχαν τα 50αρικα φυσικά.

Οικιακό 0,098Ε με 7ε πάγιο και επαγγελματικό 0,125Ε χωρίς πάγιο με συνέπεια. 

Τα είδα και στο σαητ, ισχύουν μέχρι 22-7 λέει. Το επαγγελματικό αρκετά καλό πάντως γιατί ο ανταγωνισμός χρεώνει πάγιο 10+.

Επεξ/σία από 1comment
  • Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Εσύ που τα παρακολουθείς καλύτερα, πόσο ήταν πέρυσι;

Ιουν-24

98,89

Ιουλ-24

135,18

11 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Στο site της protergia υπάρχει εμπορικά διαθέσιμο για Ιούλιο το value swift on time, αλλά δεν υπάρχει το value swift on time deal 🤔

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/

Πώς μπορούμε να πάμε για αλλαγή εάν δεν έχει αναρτηθεί στο site τους;

Η σελίδα δεν βρέθηκε

Για το deal ετοιμάζουν τώρα τις νέες φωτογραφίες, γιατί αυτό αλλάζει στην ουσία 😉 😂🤣

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Να αναφέρω μια τηλεφ. προσφορά που δέχτηκα. Απ' ότι κατάλαβα είναι σταθερά προγράμματα της Eunice Power (πρώην we energy). Μου φάνηκαν αρκετά καλά και θα τα σκεφτόμουν αν δεν είμουν στο σταθερό της προτέργια κι αν δεν έτρεχαν τα 50αρικα φυσικά.

Οικιακό 0,098Ε με 7ε πάγιο και επαγγελματικό 0,12Ε χωρίς πάγιο με συνέπεια.

Είναι καλά, ειδικά το επαγγελματικό

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/6/2025 στις 6:24 ΜΜ, Titarasaudi είπε

Τελικά σήμερα με κάλεσαν πάλι για την ανανέωση απ' το secure6M στο 12μηνο! Τους ζήτησα κάποια προσφορά για να κάνω την ανανέωση και μου λέει δεν υπάρχει τίποτα!! Τότε, του λέω, γιατί να μείνω σε σας αφού άλλες εταιρείες μου κάνουν δώρο πάγια! Γιατί είμαστε, μου λέει, καλύτεροι σε όλα! 

Του λέω δε μου αρκεί αυτό! Αν δεν υπάρξει προσφορά θα δω τι θα κάνω! Αν και δε βλέπω κάτι καλό σε μπλε στις άλλες εταιρείες! 

Τελικά μετά από μία εβδομάδα αναμονής, η υπομονή μου απέδωσε καρπούς!! Με πήρε σήμερα τηλέφωνο μία κυρία από Protergia και μου πρότεινε ανανέωση στο Secure 12M μετά τη λήξη και της παράτασης του secure6M που έχω στις 10 Αυγούστου και δώρο 100€! 

Φυσικά τώρα ανανέωσα..... 

• Like 2
Δημοσ.

Καλήμερα σας,

έληξε το nrg fixed 4u που είχα και ψάχνω σταθερό τιμολόγιο χωρίς συνεπεία πληρωμής η παγια εντολη.  

Δημοσ.
12 minutes ago, Titarasaudi said:

Τελικά μετά από μία εβδομάδα αναμονής, η υπομονή μου απέδωσε καρπούς!! Με πήρε σήμερα τηλέφωνο μία κυρία από Protergia και μου πρότεινε ανανέωση στο Secure 12M μετά τη λήξη και της παράτασης του secure6M που έχω στις 10 Αυγούστου και δώρο 100€! 

είσαι ωραίος! Σου έστειλε σύμβαση για υπογραφή ή επιβεβαίωση για τα 100€ ή σου είπε κ εσένα ότι ισχύει η ηχογράφηση της συνομιλίας ως επιβεβαίωση της ανανέωσης, των όρων κ της προσφοράς των 100€;

γιατι σε εμένα είπε ότι σε τηλεφωνικές ανανεώσεις δεν στέλνουν σύμβαση προς αποδοχή κ ότι ισχύει η τηλεφωνική συνομιλία κ η καταγραφή της ως επιβεβαίωση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sebu είπε

είσαι ωραίος! Σου έστειλε σύμβαση για υπογραφή ή επιβεβαίωση για τα 100€ ή σου είπε κ εσένα ότι ισχύει η ηχογράφηση της συνομιλίας ως επιβεβαίωση της ανανέωσης, των όρων κ της προσφοράς των 100€;

γιατι σε εμένα είπε ότι σε τηλεφωνικές ανανεώσεις δεν στέλνουν σύμβαση προς αποδοχή κ ότι ισχύει η τηλεφωνική συνομιλία κ η καταγραφή της ως επιβεβαίωση. 

Τα ίδια είπε και σε μένα! Μου στείλανε μόνο τους όρους και τα υπόλοιπα όλα υποτίθεται κατοχυρωνονται με την ηχογράφηση! Το 100αρικο μου είπε θα το δω στο λογαριασμό μου στην τιμολόγηση που θα γίνει περίπου στις 15 Αυγούστου, μετά δηλαδή τη λήξη της παράτασης του Secure6M. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μιας και ανακοινώθηκαν και οι νέες τιμές πλέον κι εφόσον το σταθερό μου 6μηνο στην elpedison λήγει, με 420 kwh μέσο όρο ανα μήνα φτηνότερο όλων βγαίνει το protergia swift (αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει) κι από σταθερά φτηνότερο της nrg λόγω 0,088 τους πρώτους 3 μήνες και ακολουθούν με μικρές διαφορές Eunice, Elpedison και Protergia (όλα 12μηνα)

Αυτή τη στιγμή το καλύτερο Promo είναι της protergia (5X10 από σύσταση). Υπάρχει κάποιο άλλο promo στις άλλες? (θα περιμένω βέβαια κι αντιπρόταση της Elpedison δεν ξέρω τί δίνουν, ίσως πάγια δώρο-Σκλαβενίτη, έχει κάποιος φύγει τελευταία να μας πει?)

Για το Swift βλέπετε να κρατάει όλο το καλοκαίρι αν ανέβει η ΤΕΑ?

Επεξ/σία από vaggy
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

εμένα πάλι με πήρε τώρα λόγω παράταση του secure6 και μου πρότεινε το ίδιο πρόγραμμα χωρίς δώρο και παρόλο που ρώτησα αν υπάρχει κάτι μου αρνήθηκε το οτιδήποτε οπότε πήγα στο swift on time deal και βλέπουμε 

Δημοσ.

Βλέπω βάλανε στην σελίδα τούς το value swift on time deal 

Και εξαφανίστηκε το value swift on time 

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/

Τι φάση; Αυτό σημαίνει ότι όσοι ήμασταν στο σκέτο on time τώρα είμαστε στο deal;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Βλέπω βάλανε στην σελίδα τούς το value swift on time deal 

Και εξαφανίστηκε το value swift on time 

Τι φάση; Αυτό σημαίνει ότι όσοι ήμασταν στο σκέτο on time τώρα είμαστε στο deal;

πρεπει να καλεσεις για εσωτερικη αλλαγη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

πρεπει να καλεσεις για εσωτερικη αλλαγη.

Εξαφανίστηκε επίσης από την σελίδα της ΡΑΑΕΥ το value swift on time .

Θα ξανά καλέσω.

Σε ευχαριστώ 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Οχι δεν εισαι στο deal, εισαι στο παλιο που ειναι μη εμπορικα διαθεσιμο με τιμη για Ιουλιο 0,107/kw. θα παρεις τηλ. για εσωτερικη αλλαγη στο deal.

Μόλις τώρα, Merenda7 είπε

Εξαφανίστηκε επίσης από την σελίδα της ΡΑΑΕΥ το value swift on time .

Ειναι μη εμπορικα διαθεσιμο για Ιουλιο γιαυτο εξαφανιστηκε, αν πατησεις πανω στα μη εμπορικα διαθεσιμα θα στο βγαλει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνει η Protergia πάντως εύκολα χαρακτηρίζεται εξαπάτηση και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνει εκτός από να μας εκνευρίσει όλους. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petranthe είπε

Αυτό που κάνει η Protergia πάντως εύκολα χαρακτηρίζεται εξαπάτηση και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνει εκτός από να μας εκνευρίσει όλους. 

Είναι κάτι που κάνουν όλοι οι πάροχοι και μάλιστα ακόμα πιο συχνά κάποιοι...

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, petranthe είπε

Ένα βρώμικο παιχνίδι για να βγάλει κάποια € παραπάνω από όσους μπορέσει να εξαπατήσει.

Εμείς χαλαρά 😁 δεν εκνευριζομαστε. Κάνουμε το deal  και από Αύγουστο βλέπουμε ποιον dealer θα διαλέξουμε 😏

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...