Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε elpedison σταθερά τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια όπως παλιότερα με τις επιταγές Σκλαβενίτη?

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TeoTheDoctor είπε

εμένα πάλι με πήρε τώρα λόγω παράταση του secure6 και μου πρότεινε το ίδιο πρόγραμμα χωρίς δώρο και παρόλο που ρώτησα αν υπάρχει κάτι μου αρνήθηκε το οτιδήποτε οπότε πήγα στο swift on time deal και βλέπουμε 

Τα ίδια είπαν και σε μένα τις 2 πρώτες φορές που με πήραν τηλέφωνο. Πως δεν υπάρχει καμία προσφορά! 

Όταν όμως αρνήθηκα 2 φορές και τους είπα πως έχω τηλέφωνα από άλλες εταιρείες που μου δίνουν δώρα σε μία εβδομάδα έπεσε τηλέφωνο με προσφορά 100€ για να ανανεώσω! 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mikepaltri είπε

Η protergia μου έκανε αντιπρόταση που αποδέχθηκα αλλά δεν μπορεί να γίνει μεταφορά επειδή φαινομαι ακόμη ενεργός λένε

Αυτοί που σου έκαναν την αντιπρόταση δηλαδή σου λένε ότι είσαι ενεργός σε αυτούς?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αυτοί που σου έκαναν την αντιπρόταση δηλαδή σου λένε ότι είσαι ενεργός σε αυτούς?

Ναι!!!😳😳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

Καλησπέρα, σε elpedison σταθερά τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια όπως παλιότερα με τις επιταγές Σκλαβενίτη?

Max 40 Σκλαβενίτη. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Max 49 Σκλαβενίτη. 

Υπάρχει κάποιο μαιλ? κάποιο τηλέφωνο να το διεκδικήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, επειδη εχω χασει πολλα επεισοδια, η συσταση Protergia μπορει να χρησιμοποιηθει για οποιοδηποτε προγραμμα? Συγκεκριμενα με ενδιαφερει το μπλε Value Secure 12M.

Edit.. ευχαριστω, καλύφθηκα.

Επεξ/σία από BrunoB
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Καλησπερα, επειδη εχω χασει πολλα επεισοδια, η συσταση Protergia μπορει να χρησιμοποιηθει για οποιοδηποτε προγραμμα? Συγκεκριμενα με ενδιαφερει το μπλε Value Secure 12M.

Ναι δηλώνετε σε μια φόρμα μέσω της σύστασης τα στοιχεία σας και μετά σας παίρνουν τηλέφωνο και θα μιλήσετε για ποιο πρόγραμμα θέλετε να κάνετε σύμβαση. 

Επεξ/σία από Belo
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Ναι είναι για όλα τα προγράμματα. Οποίο θες επιλέγεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Έχω μια επαγγελματική παροχή και τώρα το καλοκαίρι καταναλώνω πάνω από 2000kw. Έιμαι στην nrg όπου πήγα αρχές του χρόνου που είχε βγάλει ένα κίτρινο κλειδωμένο. Στο επόμενο κίτρινο που έβγαλε Απρίλιο-Ιούνιο δεν μου άλλαζαν πρόγραμμα γιατί έλεγαν είναι για νέους πελάτες οπότε ξέμεινα στο παλιό. Στο κίτρινο που έχει τώρα με τιμή Ιουλίου 0,149 πάλι δε με αλλάζουν γιατί είναι μόνο για νέους πελάτες και αυτό. Να φύγω σε άλλο πάροχο δεν γίνεται γιατί έχω θέμα με τον δεδδηε και απορρίπτει τις αιτήσεις αλλαγής. Κάπου είχα δει ότι είναι παράνομο αυτό που λένε οτί είναι μόνο για νέους πελάτες; Έχω μπλέξει και πληρώνω σχεδόν 0,20 λεπτά τώρα. Αξίζει να ανοίξω αίτημα ραε;

Να συμπληρώσω ότι δεν μπορείς να κάνεις εσωτερική αλλαγή ούτε στο φθηνότερο μπλε τους, ούτε στο κίτρινο με τα 0,149. Μόνο στα υπόλοιπα προγράμματα που είναι γύρω στα 0,20 λεπτά μπορείς να μεταφερθείς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Να συμπληρώσω ότι δεν μπορείς να κάνεις εσωτερική αλλαγή ούτε στο φθηνότερο μπλε τους, ούτε στο κίτρινο με τα 0,149. Μόνο στα υπόλοιπα προγράμματα που είναι γύρω στα 0,20 λεπτά μπορείς να μεταφερθείς.

Ο ΔΕΔΔΗΕ τι θεμα εχει και δεν μπορεις να κανεις αλλαγη παροχου;

Δημοσ.

Είναι εργοταξιακή και θέλω να γίνει μόνιμη. Ενώ εδώ και ένα 6μηνο έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά ο δεδδηε πετάει χαρταετό. Τηλέφωνα, παράπονα γραπτά, ραε δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Το μόνο που λέει είναι ότι πρέπει πρώτα να γίνει μόνιμη ή παροχή και μετά να γίνει η αλλαγή παρόχου. Κάτι που δεν γίνεται ποτέ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Con_stant1ne είπε

Είναι εργοταξιακή και θέλω να γίνει μόνιμη. Ενώ εδώ και ένα 6μηνο έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά ο δεδδηε πετάει χαρταετό. Τηλέφωνα, παράπονα γραπτά, ραε δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Το μόνο που λέει είναι ότι πρέπει πρώτα να γίνει μόνιμη ή παροχή και μετά να γίνει η αλλαγή παρόχου. Κάτι που δεν γίνεται ποτέ.

ετσι οπως τα λες εσυ εισαι καταδικασμενος να πληρωνεις οτι σου λενε χωρις να μπορεις να κανεις αλλαγη προγραμματος ή αλλαγη παροχου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...