Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, PolarBeer είπε

Παιδιά, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: Ήμουν σε σταθερό τιμολόγιο με τη ΔΕΗ για ένα χρόνο, στα 0,12 ε/κWh και 3,5€ πάγιο το μήνα, και το συμβολαιο μου λήγει σήμερα. Με κάλεσαν από τη ΔΕΗ και μου πρότειναν προσφορά που ισχύει μέχρι σήμερα: 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και σταθερή τιμή 0,145€/kWh με πάγιο 5€ τον μήνα. Μένω μόνος και καταναλώνω γύρω στα 200 kWh τον μήνα.

Να προχωρήσω ή να κοιτάξω αλλού; 

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-secure-12m/

Κοίτα και το σταθερό πρόγραμμα της προτεργια.

Εάν τα υπολογίσεις, βγαίνει καλύτερο.

200x0.145=29+5παγιο=34

200x0.099=19.8+9.9παγιο=29.7

Το 50ευρω θα το πάρεις και στην προτεργια μέσω σύστασης.

Μικρή η διαφορά μεν όμως 

από κει και πέρα έχεις την δυνατότητα να κάνεις έως 10 συστάσεις και να κερδίζεις από 50€ σε κάθε σύσταση σου

• Like 1
  • Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, favou2000 είπε

Απο 1 Αυγούστου ισχύει αυτο στο  πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ 

Screenshot_20250704-122421~2.png

Έχω και νυχτερινό με χρέωση 0.0129 και ενώ η κανονική χρέωση είναι 0.0149 (νομίζω).

Με κατανάλωση 200-300 κιλοβατώρες δεν βλέπω μεγάλες διαφορές ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ αλλά θα δω σύντομα με τις αλλαγές που έρχονται.

Ντροπή τους πάντως τώρα το καλοκαίρι από ήλιο και αέρα έχουμε υπερπροσφορά και κοιτάνε να αρπάξουν ότι μπορούν.

42 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Οι 200 KWh στη ΔΕΗ θα σου κοστίζουν 29 ευρώ. Υπάρχουν εταιρίες και προγράμματα με το ίδιο πάγιο και με κάτω από 10 cent η KWh που σημαίνει σου κοστίζει κάτω από 20 ευρώ. Τα επιπλέον 50 ευρώ σου τα δίνουν αρκετές εταιρίες που θα πας για πρώτη φορά. Φύγε από ΔΕΗ να σωθείς. Και σου μιλά ένας που ήταν "πυλώνας" της ΔΕΗ και από τότε που έφυγα, χαμογελώ κάθε μέρα. Η επιλογή δική σου.

Τετραμελής οικογένεια εδώ και κάψαμε και τον προηγούμενο μήνα 240 κιλοβατώρες. Χωρίς ηλιακό αλλά και χωρίς κλιματισμό, με ανεμιστήρες οροφής. Σχεδόν οι 50kWh νυχτερινό.

Βγήκε 35€ το ρεύμα. Αλλά τόσα τα κερατιατικα, 70 σύνολο.

Επεξ/σία από Barbattilas
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanos678 είπε

Πήρα χθες τηλ στο 2111883014 να ζητήσω αλλαγή προγράμματος. Μου λένε καταχωρούμε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε.Μεχρι το πρωί τίποτα. Παίρνω ξανά, μου λένε υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα και θα με καλέσουν. Ακόμα περιμένω...

Από τις 2 του Ιουλίου έχω κάνει αίτημα. Email  δεν ήρθε ποτέ.

Σήμερα τους πήρα 3 φορές τηλέφωνο.

Στο τρίτο τηλεφώνημα που τους είπα επίτηδες,να με ενημερώσουν εάν χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια διότι θέλω να αλλάξω πάροχο .

Σε δύο λεπτά με κάλεσαν πίσω και έγινε μέσω τηλεφωνικής ηχογράφησης ή αλλαγή προγράμματος.

Υ.Γ. το deal μου είπαν είναι διαθέσιμο από εχθές, όχι από 1η Ιουλίου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Η προτεργια θεωρεί απολύτως απαραίτητη την φωτογραφία του μετρητή για να ολοκληρωθεί η αίτηση?

Για εσωτερικη αλλαγη; οχι δεν ζητησαν φωτογραφια

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η προτεργια θεωρεί απολύτως απαραίτητη την φωτογραφία του μετρητή για να ολοκληρωθεί η αίτηση?

Καλό για σένα είναι για πιο γρήγορη διαδικασία. Που και πάλι εαν προκύψει επιτόπια και έχεις διαφορά πάλι καθυστέρηση θα προκύψει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, favou2000 είπε

Απο 1 Αυγούστου ισχύει αυτο στο  πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ 

Screenshot_20250704-122421~2.png

Είμαι ΔΕΗ MyHome4ALL N (extended).

Κανονικές κιλοβατώρες: 0,15500€/kWh

Νυχτερινές; 0,12900€/kWh.

Χωρίς χρέωση Green Pass.

Spoiler

Χρεώσεις Προμήθειας ΔΕΗ 35 , 88
Μηχανισμός Διακύμανσης -4 , 28
Πάγια Χρέωση 4 , 83
Χρέωση Ενέργειας Κανονική 30 , 54
(197kWhx0,15500€/kWh)
Χρέωση Ενέργειας Μειωμένη 5 , 29
(41kWhx0,12900€/kWh)
Προωθητική Ενέργεια - 2 , 39
GreenPass Home 0 , 92
Υπηρεσία Fixit 1 , 89
Εκπτωση GreenPass Home -0 , 92

Για τον Ιούλιο η ΡΑΑΕΥ (μέσω gov.gr) αναφέρει ότι η τιμές της ΔΕΗ MyHome4ALL N (κίτρινο) θα αναπροσαρμοστούν ως εξής:

0KWh - 500KWh
0.13901
501KWh +
0.18969
Τελική Τιμή Προμήθειας Νυχτερινής Κατανάλωσης
0.11548
Επεξ/σία από Barbattilas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

Καλό για σένα είναι για πιο γρήγορη διαδικασία. Που και πάλι εαν προκύψει επιτόπια και έχεις διαφορά πάλι καθυστέρηση θα προκύψει. 

Εννοώ να δώσω την ΕΝΔΕΙΞΗ αλλά χωρίς φωτογραφία.

Το δέχεται η προτεργια?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το δέχεται η προτεργια?

Σίγουρα δεν ξέρω. Πες το σημείωσα το πρωί πριν φυγω για διακοπές και δεν έχω φωτογραφία τώρα και λείπω σε άδεια. 

Δημοσ.

Zενιθ το νου σου 1 μήνας σου έμεινε για να μου κάνεις πρόταση ανάλογη με το power home smart night -40% όπως πέρυσι αρχές Αυγούστου...μετά φιλάκια....περιμένω αγάπη μου αλλιώς θα σε απατήσω.....😂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ειναι υποχρεωτικη η φωτογραφια αλλιως θα περιμενεις τον ΔΕΔΔΗΕ οταν ερθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Seldon40 said:

Δωσει δεν δωσει αναλογως τον τοπικο ΔΕΔΔΗΕ μπορει να αγνοησει δυστυχως τη φωτο και να ερθει για επιτοπια.

Συνεβη και σε εμενα οταν πηγα Προτεργια και με τηλεμετρουμενο ρολοι. Ο ΔΕΔΔΗΕ επαιρνε απομακρυσμενα μετρηση καθε μηνα επι σχεδον ενα χρονο για τους λογαριασμος ρευματος, αλλα οταν εκανα αιτηση στην Προτεργια παρολο που εστειλα φωτο με μετρησεις, ο ΔΕΔΔΗΕ τις αγνοησε και ηρθε να παρει επιτοπιες με υπαλληλο (για να τα σκασει στο συνεργατη) αντι να τραβηξει εστω ad-hoc τηλεμετρηση.

Προφανως κιολας λογω των καθυστερησεων της Προτεργια που ειχε πλακωσει κοσμος, απο την αιτηση μου μεχρι την αλλαγη εκπροσωπησης μεσολαβησαν 17 μερες περιπου οποτε οι μετρησεις που ειχα δωσει εγω με φωτο στο χρονο μηδεν, 17 μερες μετα διεφεραν οταν ο ΔΕΔΔΗΕ πηρε επιτοπια και ολοκληρωσε την αλλαγη.

Εχω διαβασει και σε γειτονικο φορουμ αντιστοιχα περιστατικα που ο ΔΕΔΔΗΕ αγνοει τις τιμες χρηστη ακομα και με φωτο και στελνει συνεργειο για επιτοπια.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ΕΤΣΙ και αλλιώς περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αναλόγως. Εμένα δέχονται φωτό, δεν έρχεται ο δεδδηε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν είναι υποχρεωτικό να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ σε αλλαγή εκπροσώπησης της παροχής. Αντιθέτως συνήθως δέχονται τις ενδείξεις του παροχου (δηλαδή δική μας φώτο η ενδείξεις που εμείς δώσαμε) εκτός αν αργήσουν τα διαδικαστικά και μεσολαβήσει επιτόπια καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ  ή σταλούν λανθασμένες ενδείξεις από τον πάροχο. 

Τότε θεωρούνται εκτός ορίων και απαιτείται εκ νέου αίτημα του παροχου.

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...