Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Εννοώ να δώσω την ΕΝΔΕΙΞΗ αλλά χωρίς φωτογραφία.

Το δέχεται η προτεργια?

Εμένα το δέχτηκε πριν 2 μήνες αλλά μου ζήτησε να γράψω στο email που έστειλα πως δίνω συγκατάθεση να λάβουν μετρήσεις απο ΔΕΔΔΗΕ. Η αίτηση προχώρησε άμεσα και ενεργοποιήθηκα εντός 2-3 ημερών. Απο ότι είδα έβαλαν ως αρχική ένδειξη τιμή αναλογική με την κατανάλωση που είχα...

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, μια σύντομη ερώτηση. Μετά απο πόσες ημέρες περίπου απο την έναρξη της σύνδεσης μπορώ να κάνω εγγραφή στο προτέργια app. Έχουν ήδη παρέλεθει 11 μέρες και ακόμα είτε απο την εφαρμογή είτε απο το site τους δεν μου επιτρέπει το σύστημα να πραγματοποιήσω εγγραφή. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Καλημέρα, μια σύντομη ερώτηση. Μετά απο πόσες ημέρες περίπου απο την έναρξη της σύνδεσης μπορώ να κάνω εγγραφή στο προτέργια app. Έχουν ήδη παρέλεθει 11 μέρες και ακόμα είτε απο την εφαρμογή είτε απο το site τους δεν μου επιτρέπει το σύστημα να πραγματοποιήσω εγγραφή. Ευχαριστώ πολύ.

Εχει ενεργοποιηθει η παροχή σου; ποιον αριθμο παροχης βαζεις;

Εαν ο 11ψηφιος αριθμος σου ηταν χχχχχχχχχχ1 τωρα θα ειναι 12ψηφιος χχχχχχχχχχ20

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Και σε εμένα το ίδιο έκανε αλλά λιγότερο ημέρες.

Όταν μου ήρθε αυτο το μήνυμα:

"ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PROTERGIA APP ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!",

μπόρεσα στην συνέχεια και έκανα login.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Εχει ενεργοποιηθει η παροχή σου; ποιον αριθμο παροχης βαζεις;

Εαν ο 11ψηφιος αριθμος σου ηταν χχχχχχχχχχ1 τωρα θα ειναι 12ψηφιος χχχχχχχχχχ20

βαζω τον αριθμο copy paste απο το συμβολαιο απευθειας, οποτε δεν πιστευω να ειναι αυτο το λαθος

1 ώρα πριν, Jsiderh είπε

Και σε εμένα το ίδιο έκανε αλλά λιγότερο ημέρες.

Όταν μου ήρθε αυτο το μήνυμα:

"ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PROTERGIA APP ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!",

μπόρεσα στην συνέχεια και έκανα login.

δεν μου εχει ερθει τετοιο μυνημα το τελευταιο μυνημα που ελαβα ηταν οτι η αλλαγη προμηθευτη εχει ολοκληρωθει, πριν αρκετες μερες αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

βαζω τον αριθμο copy paste απο το συμβολαιο απευθειας, οποτε δεν πιστευω να ειναι αυτο το λαθος

Εχει αναφερθει ιδιο προβλημα, μην κανεις copypaste, γραψτον μονο σου. να δεις αυτο ειναι το λαθος

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Διευθετηθηκε το θεμα προσπαθησα πριν μερικα λεπτα απο εφαρμογη και εγινε η εγγραφη, μεχρι χθες δεν μπορουσα. Ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Zενιθ το νου σου 1 μήνας σου έμεινε για να μου κάνεις πρόταση ανάλογη με το power home smart night -40% όπως πέρυσι αρχές Αυγούστου...μετά φιλάκια....περιμένω αγάπη μου αλλιώς θα σε απατήσω.....😂

Ζενιθ, το νου σου θα πάω κι εγώ μαζί με τον Βασίλη, δεν το θέλω αλλά θα φύγω , σε παρακαλώ μην με αναγκάσεις, περάσαμε μια υπέροχη χρονιά μαζί!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, LEFTDIM είπε

Ζενιθ, το νου σου θα πάω κι εγώ μαζί με τον Βασίλη, δεν το θέλω αλλά θα φύγω , σε παρακαλώ μην με αναγκάσεις, περάσαμε μια υπέροχη χρονιά μαζί!

Εμενα εμειναν 2 μηνες και εχουν ζωσει τα φιδια. Το θελω απεγνωσμενα το ιδιο προγραμμα. Αλλα αποκλειεται να το ξανακανουν. Ειμαι απαισιοδοξος

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, lele322 είπε

Εμενα εμειναν 2 μηνες και εχουν ζωσει τα φιδια. Το θελω απεγνωσμενα το ιδιο προγραμμα. Αλλα αποκλειεται να το ξανακανουν. Ειμαι απαισιοδοξος

Πότε συμπληρώνεται ο χρόνος?

Ποιοί ήταν οι 1' που το έκαναν?

Δημοσ.

Kι εγώ το ίδιο βλέπω αλλά θα δείξει...το θέμα είναι αν δεν αλλάξει κάτι πού θα πάμε;εγώ θέλω να παραμείνω ζενίθ δεν θέλω να αλλάζω...αλλά σε ποιο πρόγραμμά της αν μιλάμε για 500 plus kWh το μήνα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/6/2025 στις 10:00 ΠΜ, Merenda7 είπε

Στην δική μου περιπέτεια με τον δεδδηε, όπου με κατηγόρησαν για ρευματοκλοπη, αθωωθηκα στο δικαστήριο, δίχως να έχω πληρώσει το πρόστιμο,πρίν την δική όπου όλοι οι δικηγόροι μου έλεγαν ότι έτσι λειτουργεί το σύστημα. " Πρέπει να πληρώσεις κι εάν αθωωθεις ίσως τα πάρεις πίσω"

Εννοείται ότι πήγα στην έδρα δίχως δικηγόρο.

Αθώος στο δικαστήριο κι ο πατέρας μου. Καμία εντολή να επιστραφεί το πρόστιμο. Συν διακόσια ευρώ ελάχιστη αμοιβή δικηγόρου. Στο διαδυκτιο είχα ψάξει υποθέσεις όπου μέχρι και ανάπηρη γυναίκα έφαγε ποινή ενόχου επειδή αρνιόταν να πληρώσει το 'πρόστιμο'. Νοίκιαζε διαμερίσματα ή δωμάτια νομίζω. Δευτεροβάθμια αθωώθηκε.

Τί δικαιολογητικά είχε ο πατέρας μου ότι ήταν ακατοίκητο το σπίτι μετά τον Αλβανό ενοικιαστή. Τί ότι βρήκαν τον μετρητή πειραγμένο, αλλά όχι ότι δεν μετρούσε κανονικά όταν τον βρήκαν. Τί ότι παραδέχτηκε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν έκανε έλεγχο του μετρητή κατά την αλλαγή ονόματος ως όφειλε. Επίσης τα μαστοριά του ΔΕΔΔΗΕ έχουν εντολή για φυτευτό στοιχείο. Το τελευταίο με εξόργισε και το κατάλαβα όταν ζητούσα εξηγήσεις. Αφού έχουν ξηλώσει τον μετρητή, τον γυρνάνε αντίστρφα τον δίσκο μέχρι να δείξει λιγότερες kWh από την προηγούμενη καταμέτρηση!!! Άρα το έκανε ο τελευταίος. Ποιος ηλίθιος κλέφτης θα το έκανε αυτό;  Επίσης η ανάλυση του ανεξάρτητου εργαστηρίου που συμφωνώ μαζί του, έγραφε για την τεχνική της βελόνας στον δίσκο που δεν βρέθηκε και τρύπα. Άρα ο κλέφτης σταματούσε τον δίσκο και όχι τον γυρνούσε πίσω με μία βελόνα...

Μπράβο σου που τα έβαλες με την αλητεία χωρίς δικηγόρο μάλιστα. Εγώ θα φοβόμουν μην τα κάνω χειρότερα τα πράγματα.

Επεξ/σία από Krusty
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Μπορώ να στείλω σύσταση για protergia σε έναν συγγενή μου, χωρίς να έχω ενεργή παροχή protergia?
Είχα ενεργή παροχή, αλλά τώρα είναι τερματισμένη, και μπαίνοντας στο app με το χρήστη μου, υπάρχει η επιλογή bring a friend και μου δημιουργεί το link.
Θα δουλέψει? Θα πάρει μόνο εκείνος τα 5χ10? Θα πάρω και γω τα 50 σαν πιστωτικό για μελλοντική χρήση παρόλο που δεν έχω ενεργή παροχή, ή δεν θα γίνει τίποτα και χρειάζομαι σύσταση?
Ευχαριστώ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tgeorg14 είπε

Καλημέρα. Μπορώ να στείλω σύσταση για protergia σε έναν συγγενή μου, χωρίς να έχω ενεργή παροχή protergia?
Είχα ενεργή παροχή, αλλά τώρα είναι τερματισμένη, και μπαίνοντας στο app με το χρήστη μου, υπάρχει η επιλογή bring a friend και μου δημιουργεί το link.
Θα δουλέψει? Θα πάρει μόνο εκείνος τα 5χ10? Θα πάρω και γω τα 50 σαν πιστωτικό για μελλοντική χρήση παρόλο που δεν έχω ενεργή παροχή, ή δεν θα γίνει τίποτα και χρειάζομαι σύσταση?
Ευχαριστώ.

Καλημέρα 

Αποτι γράφει στους όρους χρήσης του bring a friend 

Πρέπει να είσαι υφιστάμενος πελάτης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...