Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tgeorg14 είπε

Καλημέρα. Μπορώ να στείλω σύσταση για protergia σε έναν συγγενή μου, χωρίς να έχω ενεργή παροχή protergia?
Είχα ενεργή παροχή, αλλά τώρα είναι τερματισμένη, και μπαίνοντας στο app με το χρήστη μου, υπάρχει η επιλογή bring a friend και μου δημιουργεί το link.
Θα δουλέψει? Θα πάρει μόνο εκείνος τα 5χ10? Θα πάρω και γω τα 50 σαν πιστωτικό για μελλοντική χρήση παρόλο που δεν έχω ενεργή παροχή, ή δεν θα γίνει τίποτα και χρειάζομαι σύσταση?
Ευχαριστώ.

Είναι πιθανό να δουλέψει αν και δεν το ξέρω σίγουρα. Αν δεν βιάζεται ο συγγενής σου να αλλάξει, κάνε μια προσπάθεια και όταν τον καλέσουν το διευκρινίζει με την Protergia (γενικά είναι αξιόπιστοι στις απαντήσεις τους). Αν δεν γίνεται το σταματάει και παίρνεις σύσταση απο άλλον ώστε να πάρει τα 5Χ10€ (εσύ έτσι και αλλιώς δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις). Αν θα πάρεις τα 50€ θα το δείς γιατί θα φαίνεται στο bring a friend ως ποσό που εκκρεμεί...

• Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Krusty είπε

Μπράβο σου που τα έβαλες με την αλητεία χωρίς δικηγόρο μάλιστα. Εγώ θα φοβόμουν μην τα κάνω χειρότερα τα πράγματα.

Όπως το είπες 

Αλητεία 

Με έπνιγε το δίκιο.

Οπότε έπρεπε να τους αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας 

Είμαι μονόκερος 😁

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πόσες μέρες παίρνουν από protergia τηλέφωνο αφού συμπληρωθούν τα στοιχεία πατώντας το σύνδεσμο της σύστασης;

Και αν το έχετε πρόχειρο από ποιο αριθμό σε καλούν και τί ακολουθεί μετά;

Επεξ/σία από uphercules2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, uphercules2 είπε

Σε πόσες μέρες παίρνουν από protergia τηλέφωνο αφού συμπληρωθούν τα στοιχεία πατώντας το σύνδεσμο της σύστασης;

Και αν το έχετε πρόχειρο από ποιο αριθμό σε καλούν και τί ακολουθεί μετά;

Εμένα με πηραν την επομενη εργάσιμη μερα. Αν δεν σε πάρουν παρε και μονος σου αυριο στο 2160020517, ειναι μονο για τις συστασεις. Η διαδικασια ειναι: θα σε παρουν τηλ. θα τους πεις για ποιο προγραμμα ενδιαφερεσαι και μετα μεσω mail (τον Απρίλιο που το εκανα ηταν το "[email protected]" δεν ξερω αν εχει αλλαξει) θα στειλεις τα δικαιολογητικα, ταυτοτητα, τελευταιο λογαριασμο και φωτογραφια ενδειξεων μετρητη, και θα σου στειλουν το συμβολαιο το οποιο θα υπογραψεις ηλεκτρονικα. Απο εκει και μετα ειναι θεμα ΔΕΔΔΗΕ, σε 3 μερες ή μπες στο deddie app να δεις αν εγινε η αλλαγη παροχου ή παρε ενα τηλ τον τοπικο δεδδηε να δεις αν εχουν λαβει την αιτηση απο την προτεργια. Οταν ενεργοποιηθει η παροχη στην προτεργια θα λαβεις καποιο μνμ και μετα μπορεις να κανεις και εγγραφη στο protergia app.

Απο εδω μπορεις να βλεπεις και την πορεια της αιτησης σου.

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/#

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν αλλάξω απο κυμαινόμενο σε σταθερό στη Προτεργια , δικαιούμαι να κανω χρήση σύστασης;;;;

Στην αρχική μου σύμβαση με το κυμαινομενο δεν εχω κάνει καμία σύσταση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Αν αλλάξω απο κυμαινόμενο σε σταθερό στη Προτεργια , δικαιούμαι να κανω χρήση σύστασης;;;;

Λογικά ναι.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις χρήση. Λέει στους όρους πως δεν πρέπει να σε πελάτης τους. 

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Εισαι ηδη πελατης, δεν μπορεις να παρεις συσταση. Η συσταση είναι για οσους εχουν παροχη σε αλλο παροχο. Μονο αν φυγεις εστω και για λιγες μερες ή ενα μηνα και ξαναεπιστρεψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να υπολογίζει τον λογαριασμό βάση του προγράμματος που έχω? Εννοείται ότι kwh και τετραγωνικά σπιτιού τα βάζω εγω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Εισαι ηδη πελατης, δεν μπορεις να παρεις συσταση. Η συσταση είναι για οσους εχουν παροχη σε αλλο παροχο. Μονο αν φυγεις εστω και για λιγες μερες ή ενα μηνα και ξαναεπιστρεψεις.

Δεν εννοεί να πάρει σύσταση, εννοει να δώσει προφανώς. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν εννοεί να πάρει σύσταση, εννοει να δώσει προφανώς. 

Δεν λεει αυτο, λεει να κανει χρηση συστασης. Αλλιως το να δωσει συσταση τι σχεση εχει με το σε ποιο προγραμμα εισαι; επισημαίνει κιολας οτι δεν εχει κανει χρηση στην αρχικη συμβαση.

13 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να υπολογίζει τον λογαριασμό βάση του προγράμματος που έχω? Εννοείται ότι kwh και τετραγωνικά σπιτιού τα βάζω εγω

Εχει ενα excel o @juanjk στην υπογραφή του.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tgeorg14 είπε

Καλημέρα. Μπορώ να στείλω σύσταση για protergia σε έναν συγγενή μου, χωρίς να έχω ενεργή παροχή protergia?
Είχα ενεργή παροχή, αλλά τώρα είναι τερματισμένη, και μπαίνοντας στο app με το χρήστη μου, υπάρχει η επιλογή bring a friend και μου δημιουργεί το link.
Θα δουλέψει? Θα πάρει μόνο εκείνος τα 5χ10? Θα πάρω και γω τα 50 σαν πιστωτικό για μελλοντική χρήση παρόλο που δεν έχω ενεργή παροχή, ή δεν θα γίνει τίποτα και χρειάζομαι σύσταση?
Ευχαριστώ.

Θα δουλέψει ακόμη και αν δεν είσαι ενεργός πελάτης και απλώς είχες account στο my Protergia από το παρελθόν.

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ και δούλεψε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει μια σύσταση για προτέργια;

Ευχαριστώ πολύ

Edit: Μου έστειλαν ήδη. Σας ευχαριστώ όλους

Επεξ/σία από stek9004
Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα... Λήγει το συμβόλαιο με πρωτέργια, ποια είναι η καλυτερη πρόταση αυτό τον καιρό... Στις τελευταίες σελίδες που διάβασα ολοι για πρωτέργια προτείνουν

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gkaram είπε

Καλημέρα στην ομάδα... Λήγει το συμβόλαιο με πρωτέργια, ποια είναι η καλυτερη πρόταση αυτό τον καιρό... Στις τελευταίες σελίδες που διάβασα ολοι για πρωτέργια προτείνουν

Σε σταθερο είσαι; Θα προτεινα να περιμενεις να σε παρουν ωστε να σου δωσουν οπως συνηθως 100 ευρω στον πρωτο λογαριασμο. Αν παρεις εσυ τηλ. θα σου πουν οτι δεν δινουν κατι. Ή κανε αλλαγη σε κιτρινο ΗΡΩΝ με 50 δωρο εγγραφης και παλι θα σε παρουν απο προτεργια για αντιπροταση με τα 100. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...