Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggy είπε

Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε, εσύ τώρα αυτό που το βρήκες? Αν πας από browser είτε pc είτε mobile και πας αρχική-για το σπίτι-ρεύμα και πατήσεις το όνομα του προγράμματος δεν σε πάει πουθενά

Απο pc παω "για το σπιτι" μετα "ρευμα" και βλεπω τα διαθεσιμα προγραμματα και παταω το συγκεκριμενο.

• Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggy είπε

Α τώρα είδα από που το βρήκες, από το μενού πάνω δεξιά, μόνο από εκεί μπορείς να πας πατώντας στα +

Ναι εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vaggy είπε

Αν πας μέσα από τη σελίδα τίποτα (ότι να ναι)

image.jpeg.2f32f24061f2b78e3e48b6463f39ca45.jpeg

image.jpeg.5f77447835b9113ca72502bf308268dd.jpeg

Μαλλον καποιο προβλημα εχει η ιστοσελιδα γτ αυτο π δειχνεις λειπουν πολλα, εχει ομως το deal, λειπει το πικασο κλπ

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Αν scrollαρεις προς τα κάτω τα έχει, αλλά έχει το παλιό swift on time που αν το πατήσεις σε πάει στην αρχη της σελίδας, όπως κι αν πατήσεις το deal στην αρχή που αναγράφεται. Τους έχει ξεφύγει από εκεί η αλλαγή κι ο μόνος τρόπος να πας είναι από εκει που είπες εσυ

Δημοσ.

Στον Ήρων για κατανάλωση έως 300kw το μήνα ρεύματος Πίο πρόγραμμα νά επιλέξω γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω τώρα το simply generous home κυμαινόμενο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, freelove είπε

Στον Ήρων για κατανάλωση έως 300kw το μήνα ρεύματος Πίο πρόγραμμα νά επιλέξω γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω τώρα το simply generous home κυμαινόμενο....

ποιο ειναι αυτο; ποσο εχει η κβ? εχεις ξεχαστει σε κανενα παλιο;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Sebu είπε

Πλεον στο σαιτ βαλανε και ενα πεδιο ακομα κατω αριστερα κατω απο το "θελω να καταχωρισω ενδειξη" που εχει πληροφοριες του τρεχοντος προγραμματος. Μεχρι πριν λιγες μερες δεν υπηρχε αυτο και το εβλεπες μονο πανω σε καθε λογαριασμο. Ευχαριστη και χρησιμη προσθηκη.

Το είδα σήμερα. Και δεν μου ήταν ευχάριστο, όταν είδα να γράφει ότι είμαι στο σκέτο on-time  ενώ έχει γίνει αλλαγή σε deal .

Πήρα τηλέφωνο και μου  διαβεβαίωσαν πως είμαι στο deal .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Πήρα τηλέφωνο και μου  διαβεβαίωσαν πως είμαι στο deal .

ενταξει εχει καθυστερηση μεγαλη γενικα το protergiaapp, και στους λογαριασμους και στα υπολοιπα, κι εμενα το ιδιο γραφει.

9 λεπτά πριν, freelove είπε

Αυτο πρεπει να εχει και μηχανισμο διακυμανσης, ποσο πληρωνεις την κιλοβατωρα; Πρεπει να εισαι σε πολυ ακριβο τιμολογιο. Αν θες μονο ηρων πηγαινε σε κανενα σταθερο καλυτερα γτ και το κιτρινο εχει παει 0,13/κβ. Αλλα μηπως να αλλαξεις παροχο;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ποιο ειναι αυτο; ποσο εχει η κβ? εχεις ξεχαστει σε κανενα παλιο;

Ναι είναι παλιό πρόγραμμα.

Το kw για Ιούνιο ηταν 0.092+0.063€ για διακυμάνσεις κόστος αγοράς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, freelove είπε

Το kw για Ιούνιο ηταν 0.092+0.063€ για διακυμάνσεις κόστος αγοράς 

Πανακριβο ειναι, και ΔΕΗ λιγοτερα θα πληρωνες. Σκεφτεσαι αλλαγη παροχου; η μονο ΗΡΩΝ;

Τα κιτρινα μονο exante να επιλεγεις αλλα και παλι καθε μηνα κοιτας τιμες. Αν ειναι να ξεχνιεσαι σε ακριβα τιμολογια καλυτερα σε σταθερο πηγαινε.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Πανακριβο ειναι, και ΔΕΗ λιγοτερα θα πληρωνες. Σκεφτεσαι αλλαγη παροχου; η μονο ΗΡΩΝ;

Μόνο Ήρων καθώς έχω Ήρων φοτωβολταικα πρόγραμμα καί δεν μπορώ να αλλάξω για 25ετη

Για κατανάλωση μέχρι 300kw το μήνα αν πάω σε Ήρων σταθερό Με 9.9€ πάγιο το μήνα με συμφέρει??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, freelove είπε

Μόνο Ήρων καθώς έχω Ήρων φοτωβολταικα πρόγραμμα καί δεν μπορώ να αλλάξω για 25ετη

Τοτε σταθερο BLUE GENEROUS MAX HOME με 9,90 παγιο και 0.0945/κβ 18μηνο. Ειναι κριμα να πληρωνεις τοσο ακριβη κιλοβατωρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τοτε σταθερο BLUE GENEROUS MAX HOME με 9,90 παγιο και 0.0945/κβ 18μηνο. Ειναι κριμα να πληρωνεις τοσο ακριβη κιλοβατωρα.

Με 9.90€ πάγιο και κατανάλωση 300kw αξίζει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...