Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Akiskosmd είπε

Δίνει 20 σε αυτόν που συστήνει και 50 σε αυτόν που φέρνει 

Υπάρχουν πουθενα οι οροι; ή εστω καπου στο σαιτ;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι να μπω σε σπίτι σαν ενοικιαστής. Προφανώς για ποιο γρήγορη επανασύνδεση πάω ΔΕΗ και μετά κάνω μεταφορά αλλού; αν ναι τι να επιλέξω από ΔΕΗ σαν αρχικό ώστε μετά να κάνω την αλλαγή; 

Σάς ευχαριστώ. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostasw είπε

Καλησπέρα. Είναι να μπω σε σπίτι σαν ενοικιαστής. Προφανώς για ποιο γρήγορη επανασύνδεση πάω ΔΕΗ και μετά κάνω μεταφορά αλλού; αν ναι τι να επιλέξω από ΔΕΗ σαν αρχικό ώστε μετά να κάνω την αλλαγή; 

Σάς ευχαριστώ. 

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο εαν πας Δεη ή άλλο παροχο. Ούτως ή άλλως ο Δεδδηε τα διαχειρίζεται όλα αυτά. Εαν πας σε Δεη θα πας σε κίτρινο για να μπορείς να φύγεις. 

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, koriosg4 said:

Καλημέρα σε ποίο σημείο ακριβώς στο app?

Σε εμένα δεν φαίνεται ακόμα.

Ουτε σε εμενα εχει φανει ακομα ουτε εμφανιζει app update στο app store. Ισως θελει το χρονο του 😋

Δημοσ.
53 minutes ago, 7tasos7 said:

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο εαν πας Δεη ή άλλο παροχο. Ούτως ή άλλως ο Δεδδηε τα διαχειρίζεται όλα αυτά. Εαν πας σε Δεη θα πας σε κίτρινο για να μπορείς να φύγεις. 

Υπέθεσα μήπως και είναι ποίο σύντομο σε συνδέσεις ΔΕΗ. 

Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σού. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ουτε σε εμενα εχει φανει ακομα ουτε εμφανιζει app update στο app store. Ισως θελει το χρονο του 😋

Κανε ενημερωση της εφαρμογης.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κανε ενημερωση της εφαρμογης.

Δεν εχει βγει νεα εφαρμογη για ενημερωση στο app store τσεκαρα ξανα πριν λιγο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lazarnik είπε

εχει πάρει κανεις τον έξυπνο μετρητη απο πρωτεργία? αν ναι αξίζει?

Τον εχω παρει. Να σου πω αν θες να βλεπεις σε πραγματικο χρονο καταναλωση που γινεται αλλα και στατιστικα τι εκαψες μεσα στη βδομαδα, μηνα, μερα κλπ εχει ενα ενδιαφερον. Αν και δεν ξερω ποσο μπορει να βοηθησει αλλα οκ ευχαριστημενος ειμαι βλεπω τι καταναλωση εχω, συγκρινω μερες ή βδομαδες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τον εχω παρει. Να σου πω αν θες να βλεπεις σε πραγματικο χρονο καταναλωση που γινεται αλλα και στατιστικα τι εκαψες μεσα στη βδομαδα, μηνα, μερα κλπ εχει ενα ενδιαφερον. Αν και δεν ξερω ποσο μπορει να βοηθησει αλλα οκ ευχαριστημενος ειμαι βλεπω τι καταναλωση εχω, συγκρινω μερες ή βδομαδες.

εχει ένδειξη και στον πίνακα? αν πας σε αλλο παροχο θα δουλεύει? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

εχει ένδειξη και στον πίνακα? αν πας σε αλλο παροχο θα δουλεύει? 

Οχι μονο μεσα απο το app βλεπεις ενδειξεις. Εχω υπογραψει συμβολαιο μεχτι τελους του 2025, εαν φυγω νωριτερα για αλλο παροχο ο μετρητης ανηκει στην προτεργια ή θα ερθουν να τον παρουν ή αν θελω να τον κρατησω θα πρεπει να τον πληρωσω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Οχι μονο μεσα απο το app βλεπεις ενδειξεις. Εχω υπογραψει συμβολαιο μεχτι τελους του 2025, εαν φυγω νωριτερα για αλλο παροχο ο μετρητης ανηκει στην προτεργια ή θα ερθουν να τον παρουν ή αν θελω να τον κρατησω θα πρεπει να τον πληρωσω. 

Πόσο κοστίζει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πόσο κοστίζει?

50+ΦΠΑ λεει το συμβολαιο. Αλλα ενταξει δεν ειναι υποχρεωτικο να το κρατησεις. Αν για οποιοδηποτε λογο καταγγειλεις τη συμβαση ερχονται και το περνουν.

Δημοσ.

Μόλις έλαβα δυο τιμολόγια στο μεηλ μου με αποστολέα  METLEN ENERGY & METALS Α.Ε.. Δεν γράφουν πουθενά προτεργια. Μέσα στην περιγραφή γράφουν (το πιστωτικό) για ρυθμ. χρεώσεις και ενέργεια. Το ένα είναι πιστωτικό και το άλλο λέει τιμολόγιο πώλησης "λοιποί φόροι" 6,50Ε. Στο προτεργια app δεν βλέπω να έχουν εκδοθεί λογ/σμοι παρόλο που έχει περάσει η ημερομηνία έκδοσης. Πρώτη φορά λαμβάνω τέτοια τιμολόγια. Σίγουρα θα ήταν πιστωτικός ο λογ/σμος γιατί έχω κάνει εξαργύρωση 100Ε. Έχει τύχει σε άλλον; Να πω ότι έχω επαγγ. παροχή. Δεν γράφουν ούτε αρ. παροχής, ούτε κατανάλωση. Είναι σαν τιμολόγιο εξόδων ας πούμε. 

• Confused 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μόλις έλαβα δυο τιμολόγια στο μεηλ μου με αποστολέα  METLEN ENERGY & METALS Α.Ε.. Δεν γράφουν πουθενά προτεργια. Μέσα στην περιγραφή γράφουν (το πιστωτικό) για ρυθμ. χρεώσεις και ενέργεια. Το ένα είναι πιστωτικό και το άλλο λέει τιμολόγιο πώλησης "λοιποί φόροι" 6,50Ε. Στο προτεργια app δεν βλέπω να έχουν εκδοθεί λογ/σμοι παρόλο που έχει περάσει η ημερομηνία έκδοσης. Πρώτη φορά λαμβάνω τέτοια τιμολόγια. Σίγουρα θα ήταν πιστωτικός ο λογ/σμος γιατί έχω κάνει εξαργύρωση 100Ε. Έχει τύχει σε άλλον; Να πω ότι έχω επαγγ. παροχή. Δεν γράφουν ούτε αρ. παροχής, ούτε κατανάλωση. Είναι σαν τιμολόγιο εξόδων ας πούμε. 

Μπορει να άλλαξαν κάτι στο λογιστήριο με τον τρόπο ενημέρωσης για λογαριασμούς και να ήρθαν αυτά τα μέιλ. Κάνε 2-3 μέρες υπομονή να δεις τι θα φανεί στην εφαρμογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...