Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Μπορει να άλλαξαν κάτι στο λογιστήριο με τον τρόπο ενημέρωσης για λογαριασμούς και να ήρθαν αυτά τα μέιλ. Κάνε 2-3 μέρες υπομονή να δεις τι θα φανεί στην εφαρμογή. 

Λογικά από κει θα είναι πάντως αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί είναι σαν τιμολόγια εξόδων χωρίς να έχει βγει λογ/σμος. 

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο και σε εμένα. Ήρθε mail από metlen απο την ηλεκτρονική τους τιμολόγηση. ανοίγω αρχείο ούτε αριθμος παροχής ούτε τίποτα. Χρώση για ενέργεια, πάγιο και φόρους. Πολύ παράξενο. Πήρα τηλ στην metlen το σηκώνουν και πριν προλάβω να τους πω τι ακριβώς ειναι αυτό το mail μου είπαν ότι ειναι οι φυλακές και να πάρω τηλ αύριο για λογιστήριο και οτι τους πήραν 700 άτομα τηλέφωνο για το τιμολόγιο ως τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, kontos32 είπε

Το ίδιο και σε εμένα. Ήρθε mail από metlen απο την ηλεκτρονική τους τιμολόγηση. ανοίγω αρχείο ούτε αριθμος παροχής ούτε τίποτα. Χρώση για ενέργεια, πάγιο και φόρους. Πολύ παράξενο. Πήρα τηλ στην metlen το σηκώνουν και πριν προλάβω να τους πω τι ακριβώς ειναι αυτό το mail μου είπαν ότι ειναι οι φυλακές και να πάρω τηλ αύριο για λογιστήριο και οτι τους πήραν 700 άτομα τηλέφωνο για το τιμολόγιο ως τώρα.

Εσένα ήταν χρεωστικό ή πιστωτικό; Προτεργια είσαι; Επαγγελματικό;

Πάντως οι λογ/σμοι ρεύματος δεν περνούσαν στο mydata μέχρι τώρα. Εννοώ βλέποντας τους περασμένους μήνες, δεν βλέπω να έχει ανεβάσει κάτι η προτεργια στα εισερχόμενα τιμολόγια. Ξέρω ότι τα περνάει ο λογιστής ως έξοδα, πάντα τα πηγαίνω. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Εκτός αν πλέον στους επαγγελματίες θα εκδίδουν και λογ/σμο και τιμολόγιο. Στο λογιστή τι θα πηγαίνουμε οεο;

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Η ελπεντισον που ζητάει εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό , αν βάλεις πάγια αφαιρείται στον επόμενο ή έχει αλλάξει κάτι ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Θέλω τη γνώμη σας για τη Volton.

Έχω δύο παροχές σε κίτρινο πρόγραμμα χωρίς πάγιο. Όταν μετακίνησα τη μια εξ αυτών στον Ήρωνα, με κάλεσαν και μου πρόσφεραν το yellow flat με δώρο τα πάγια για 6 μήνες (6×€10) και €0,099kwh.

Τους είπα να μου δώσουν την ίδια προσφορά και για την άλλη παροχή που ήδη είχα (αλλαγή πακέτου δηλαδή) και το δέχτηκαν.

Μέχρι εδώ καλά.

Η αλλαγή στην πρώτη παροχή έγινε ένα μήνα μετά καθώς είχε ήδη γίνει μετακίνηση στον Ήρωνα για λίγο ενώ στην παροχή που ήταν ήδη, όσα αιτήματα/τηλέφωνα και αν έχω κάνει, δεν έχει αλλάξει τίποτε.

Γενικώς η εξυπηρέτηση πελατών μου έχει φανεί πολύ δύσκολη.

Διάβασα κριτικές για την εξυπηρέτηση στη Google και θα έλεγα ότι αποκαρδιωθηκα.

Σκέφτομαι να μετακίνησω τη δεύτερη παροχή αφού ένα μήνα τώρα δεν αλλάζει το πρόγραμμα. Σημειωτέον ότι μου έρχονται συνέχεια μηνύματά τους ότι το αίτημα μου προς δεδδηε δεν έγινε δεκτό ενώ ποτέ δεν άλλαξα πάροχο σε αυτή.

Γενικώς πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοια δυσκολία σε εταιρεία για να συνεννοηθώ για τα αυτονόητα και δεν ξέρω αν πρέπει να μεινω ή να φύγω γενικότερα 

Επεξ/σία από speedobear
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, speedobear είπε

Καλησπέρα 

Θέλω τη γνώμη σας για τη Volton.

Έχω δύο παροχές σε κίτρινο πρόγραμμα χωρίς πάγιο. Όταν μετακίνησα τη μια εξ αυτών στον Ήρωνα, με κάλεσαν και μου πρόσφεραν το yellow flat με δώρο τα πάγια για 6 μήνες (6×€10) και €0,099kwh.

Τους είπα να μου δώσουν την ίδια προσφορά και για την άλλη παροχή που ήδη είχα (αλλαγή πακέτου δηλαδή) και το δέχτηκαν.

Μέχρι εδώ καλά.

Η αλλαγή στην πρώτη παροχή έγινε ένα μήνα μετά καθώς είχε ήδη γίνει μετακίνηση στον Ήρωνα για λίγο ενώ στην παροχή που ήταν ήδη, όσα αιτήματα/τηλέφωνα και αν έχω κάνει, δεν έχει αλλάξει τίποτε.

Γενικώς η εξυπηρέτηση πελατών μου έχει φανεί πολύ δύσκολη.

Διάβασα κριτικές για την εξυπηρέτηση στη Google και θα έλεγα ότι αποκαρδιωθηκα.

Σκέφτομαι να μετακίνησω τη δεύτερη παροχή αφού ένα μήνα τώρα δεν αλλάζει το πρόγραμμα. Σημειωτέον ότι μου έρχονται συνέχεια μηνύματά τους ότι το αίτημα μου προς δεδδηε δεν έγινε δεκτό ενώ ποτέ δεν άλλαξα πάροχο σε αυτή.

Γενικώς πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοια δυσκολία σε εταιρεία για να συνεννοηθώ για τα αυτονόητα και δεν ξέρω αν πρέπει να μεινω ή να φύγω γενικότερα 

Όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί με τον ηρων στο παρελθόν. Να θυμίσω κι ένα σοβαρό περιστατικό που έγινε προ ετών με λανθασμένη χρέωση σε πολλούς από εμάς που ανοίγαμε αιτήματα στη ραε για να μας πιστώσουν τη διαφορά. Από κει και πέρα, η αλήθεια είναι ότι όλες οι εταιρίες έχουν χάλια κριτικές στο γκουγκλ. Εγώ πάντως δεν θα ξαναμπλεκα με αυτή την εταιρία όσα 50ευρα να μου έδινε. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, 1comment είπε

Όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί με τον ηρων στο παρελθόν. Να θυμίσω κι ένα σοβαρό περιστατικό που έγινε προ ετών με λανθασμένη χρέωση σε πολλούς από εμάς που ανοίγαμε αιτήματα στη ραε για να μας πιστώσουν τη διαφορά. Από κει και πέρα, η αλήθεια είναι ότι όλες οι εταιρίες έχουν χάλια κριτικές στο γκουγκλ. Εγώ πάντως δεν θα ξαναμπλεκα με αυτή την εταιρία όσα 50ευρα να μου έδινε. 

Με τη Volton έχω το πρόβλημα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, speedobear είπε

Με τη Volton έχω το πρόβλημα 

Α ναι! Διάβασα για τον ήρωνα και μετά που λες ότι σε κάλεσαν, κατάλαβα ότι εννοούσες αυτούς! Ακυρο!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Η ελπεντισον που ζητάει εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό , αν βάλεις πάγια αφαιρείται στον επόμενο ή έχει αλλάξει κάτι ;

Εαν μπει παγια συνηθως βγαζει εκτακτο πιστωτικο λογαριασμο σε κανα 10ημερο

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πώς πάει η ΤΕΑ τον Ιούλιο?

Έχει ανέβει πολύ?

Το πρώτο 10ήμερο στα 0,0946 (από 0,085 τον Ιούνιο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gogkroj είπε

στα μπλε τιμολογια ισχυει δικαιωμα υπαναχωρησης 14 ημερων ?

Ισχύει δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, είτε την υπέγραψες απομακρυσμένα είτε σε εμπορικό κατάστημα. Προϋπόθεση για να γίνει δεκτή είναι να υποβληθεί στον πάροχο και να λάβεις επιβεβαίωση ότι την έλαβε. Αν στο ενδιάμεσο προλάβει να ενεργοποιηθεί η παροχή, υποχρεούσαι απλώς να καταβάλλεις το ρεύμα που καταναλώθηκε για τις ημέρες που παρέμεινες στον πάροχο, αφού διευθετήσεις την επιστροφή στον επιθυμητό πάροχο που τελικά επιλέξεις.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...