Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχω μπερδευτεί με τις τελευταίες τιμές, ποιο πρόγραμμα με συμφέρει καλύτερα αυτή τη περίοδο για οικιακή παροχή; είμαι στη protergia από τον Φλεβάρη στο σταθερό Protergia Οικιακό - Value Secure με 0,08500 € / kWh και 9,90 €/μήνα πάγιο που ήταν για 6μηνο και τώρα έληξε. 

• Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Η ελπεντισον που ζητάει εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό , αν βάλεις πάγια αφαιρείται στον επόμενο ή έχει αλλάξει κάτι ;

Δεν έχει αλλάξει κάτι, ισχύει

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θέλω τα φώτα σας. Πρόκειται να μετακομίσω από το σπίτι που μένω και στο οποίο είχα ΗΡΩΝ. Η ιδιοκτήτρια θέλει να το γυρίσει στη ΔΕΗ όταν φύγω. Πρέπει να κάνω διακοπή στην ΗΡΩΝ και μετά να κάνει αυτή επανασύνδεση; Ή κάνει αυτή αίτημα για τη ΔΕΗ και η διακοπή ή δικιά μου γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να ασχοληθώ;

Δημοσ.

Η αλλαγή γίνεται αυτόματα με το αίτημα που θα κάνει στη ΔΕΗ το οποίο θα ολοκληρωθεί εντός μια εβδομάδας το πολύ. Επιβεβαίωσε απλώς ότι θα το κάνει άμεσα, ειδάλλως αν έχεις αμφιβολίες κάνε το αίτημα διακοπής στον πάροχό σου και η ίδια επιλέγει τον πάροχό της που είτε θα προλάβει να μη γίνει η διακοπή είτε θα κάνει την επανασύνδεση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jmallen3 είπε

επειδή έχω μπερδευτεί με τις τελευταίες τιμές, ποιο πρόγραμμα με συμφέρει καλύτερα αυτή τη περίοδο για οικιακή παροχή; είμαι στη protergia από τον Φλεβάρη στο σταθερό Protergia Οικιακό - Value Secure με 0,08500 € / kWh και 9,90 €/μήνα πάγιο που ήταν για 6μηνο και τώρα έληξε. 

και εγώ μία από τα ίδια είμαι στη protergia. με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου σε χρόνο. Να παραμείνω; Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει καλύτερα αυτή τη περίοδο για οικιακή παροχή;  Ρώτησα αν ισχύει η σύσταση φίλου και με παρέπεμψε στην εξ. πελατών. Αν ισχύει μπορεί κάποιος να μου στείλει κωδ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, demosp είπε

και εγώ μία από τα ίδια είμαι στη protergia. με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου σε χρόνο. Να παραμείνω; Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει καλύτερα αυτή τη περίοδο για οικιακή παροχή;  Ρώτησα αν ισχύει η σύσταση φίλου και με παρέπεμψε στην εξ. πελατών. Αν ισχύει μπορεί κάποιος να μου στείλει κωδ;

αν εισαι ηδη προτεργια δεν μπορεις να παρεις συσταση, γτ εισαι ηδη πελατης

Σου προτειναν καποιο μπονους που δινουν συνηθως 100; ποτε ληγει το συμβολαιο σου;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

αν εισαι ηδη προτεργια δεν μπορεις να παρεις συσταση, γτ εισαι ηδη πελατης

Σου προτειναν καποιο μπονους που δινουν συνηθως 100; ποτε ληγει το συμβολαιο σου;

Όχι δεν μου είπαν κάτι για bonus. Με βλέπω να πηγαίνω σε ELPEDISON Reward Maximum μιας και έχω 800ΚWh το μήνα και δίνουν 6 λάμπες δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχω επαγγελαμτικο και ειναι χρεωστικο. Και ναι είναι για τα mydata. Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έρθει λογαριασμος κανονικά και δεν θα αλλαξει το πως πληρωνουμε

Δημοσ.

Και εμένα με πήραν προ ολίγου για να προτείνουν 100€ δώρο + secure me 12m.

Εγω όπως το βλέπω όμως, μιας και κάνω και μεγάλες μηνιαίες καταναλώσεις, καλύτερα να πάω στο swift on time deal.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kontos32 είπε

Ναι έχω επαγγελαμτικο και ειναι χρεωστικο. Και ναι είναι για τα mydata. Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έρθει λογαριασμος κανονικά και δεν θα αλλαξει το πως πληρωνουμε

Ναι πήρα κι εγώ τηλέφωνο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε γιατί αυτά θέλουν εκτύπωση κάθε μήνα και να τα πηγαίνουμε στο λογιστή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ξαναπήραν τηλ οι "client savers" του Ηρωνα προκειμένου να μην πάω στην protergia και αυτή την φορά μου προσφέρουν το κίτρινο τους που βγήκε σήμερα το yellow benefit με μηχανισμό διακύμασης και 100 ευρώ δώρο.

Γνώμες;

Επεξ/σία από Demetroula
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Με ξαναπήραν τηλ οι "client savers" του Ηρωνα προκειμένου να μην πάω στην protergia και αυτή την φορά μου προσφέρουν το κίτρινο τους που βγήκε σήμερα το yellow free με 0.084 και μηχανισμό διακύμασης και 100 ευρώ δώρο.

Γνώμες;

Καταρχας δεν βγηκε σημερα αυτο, εχει πολλους μηνες. Δευτερον εχει μηχανισμο διακυμανσης οπως ειπες. Μαιο κ Ιουνιο ειχε 0,15+, πανακριβο ειναι. προτεργια που θα πηγαινες; κιτρινιο deal;

Δεν επιλεγουμε ποτε κιτρινο με μηχανισμο διακυμανσης, εκτος αν αφορα μηδενικη καταναλωση.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...