Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Ναι με σύσταση.

Κατσε οπως εισαι προτεργια, μην αλλαξεις. Ειναι απατη η προταση που σου κανουν. Εκτος αν αφορα κανενα κλειστο σπιτι με μηδεν καταναλωση.

• Like 1
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κατσε οπως εισαι προτεργια, μην αλλαξεις. Ειναι απατη η προταση που σου κανουν. Εκτος αν αφορα κανενα κλειστο σπιτι με μηδεν καταναλωση.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και την βοήθεια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Και εμένα με πήραν προ ολίγου για να προτείνουν 100€ δώρο + secure me 12m.

Εγω όπως το βλέπω όμως, μιας και κάνω και μεγάλες μηνιαίες καταναλώσεις, καλύτερα να πάω στο swift on time deal.

Στο swift on time deal σου δίνουν 100αρικο από διακράτηση πελατών? Ή μόνο στο secure?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Ναι πήρα κι εγώ τηλέφωνο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε γιατί αυτά θέλουν εκτύπωση κάθε μήνα και να τα πηγαίνουμε στο λογιστή...

Έχει κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει mydata, Λογικά το πατάς και μπαίνει στο σύστημα οπότε μπορεί να το δει και ο λογιστής. Θα ρωτήσω για να είμαστε σίγουροι 😉

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bilham είπε

Έχει κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει mydata, Λογικά το πατάς και μπαίνει στο σύστημα οπότε μπορεί να το δει και ο λογιστής. Θα ρωτήσω για να είμαστε σίγουροι 😉

Εμένα θέλει να του τα πηγαίνω όλα σε εκτύπωση για να τα περνάει στα βιβλία του, άσχετα αν περνάνε στο mydata. Στο mydata έχουν ανέβει, τα βλέπεις στην αναζήτηση παραστατικών (αν ξέρεις πως). Το "κουμπάκι" δεν έχει σχέση.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ήδη κάνει μισθωτήριο για την έναρξη ενός γραφείου γύρω στα 75 τμ με 2 a/c χωρίς άλλη θέρμανση. Πρέπει να κάνω αίτηση για να πάρω ρεύμα. Τι μου προτείνετε για έναν τέτοιο επαγγελματικό χώρο? Τι με συμφέρει να βάλω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kooky1107 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ήδη κάνει μισθωτήριο για την έναρξη ενός γραφείου γύρω στα 75 τμ με 2 a/c χωρίς άλλη θέρμανση. Πρέπει να κάνω αίτηση για να πάρω ρεύμα. Τι μου προτείνετε για έναν τέτοιο επαγγελματικό χώρο? Τι με συμφέρει να βάλω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Σταθερό πρόγραμμα σε κάθε περίπτωση γιατι τα επαγγελματικά ειναι ακριβα. Θα έχεις και 2 ac οπότε σίγουρα θα υπαρχει κατανάλωση. Εγω εχω προτεργια που υπαρχει προμο με 50Ε δώρο και μετα αν κάνεις συστάσεις εξτα 50Ε.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εμένα θέλει να του τα πηγαίνω όλα σε εκτύπωση για να τα περνάει στα βιβλία του, άσχετα αν περνάνε στο mydata. Στο mydata έχουν ανέβει, τα βλέπεις στην αναζήτηση παραστατικών (αν ξέρεις πως). Το "κουμπάκι" δεν έχει σχέση.

Ανεβαίνανε οι λογαριασμοί Protergia στο mydata?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Και εμένα με πήραν προ ολίγου για να προτείνουν 100€ δώρο + secure me 12m.

Εγω όπως το βλέπω όμως, μιας και κάνω και μεγάλες μηνιαίες καταναλώσεις, καλύτερα να πάω στο swift on time deal.

Είμαι κι εγώ στην ίδια περίπτωση , μου πρότειναν το ίδιο χωρίς δώρο . Στην αντίφασή μου ότι ξέρω ότι υπάρχει δώρο , η απάντηση ήταν αρνητική . Σκέφτομαι να πάω Ήρωνα για το 50άρι και μετά να κάνω σύσταση από άλλη παροχή μου , για το deal . Αν δεν έχω καλύτερη αντιπρόταση . Τι λέτε ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

** Έχει κανείς στην πληρωμή με πάγιο τρόπο (δηλ. με πάγια συνέπεια) επιλέξει η πληρωμή να γίνεται με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα; Αν ναι, υπάρχει άποψη ποια τράπεζα ή κάρτα συμφέρει περισσότερο;

** Βλέπω στις σελίδες της protergia πως για τις τιμές που ανακοινώνει στα προγράμματα της: Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%....

Αυτό το +6% εφαρμόζεται μόνο στην αξία του ρεύματος ή στο σύνολο του λογαριασμού (υπόλοιπες χρεώσεις, ΥΚΩ, κλπ);

Επεξ/σία από Joe22
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Joe22 είπε

** Έχει κανείς στην πληρωμή με πάγιο τρόπο (δηλ. με πάγια συνέπεια) επιλέξει η πληρωμή να γίνεται με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα; Αν ναι, υπάρχει άποψη ποια τράπεζα ή κάρτα συμφέρει περισσότερο;

** Βλέπω στις σελίδες της protergia πως για τις τιμές που ανακοινώνει στα προγράμματα της: Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%....

Αυτό το +6% εφαρμόζεται μόνο στην αξία του ρεύματος ή στο σύνολο του λογαριασμού (υπόλοιπες χρεώσεις, ΥΚΩ, κλπ);

Εφαρμόζεται σε όλα εκτός Δήμο, ΕΡΤ και Ειδικό Τέλος

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, alekout είπε

Είμαι κι εγώ στην ίδια περίπτωση , μου πρότειναν το ίδιο χωρίς δώρο . Στην αντίφασή μου ότι ξέρω ότι υπάρχει δώρο , η απάντηση ήταν αρνητική . Σκέφτομαι να πάω Ήρωνα για το 50άρι και μετά να κάνω σύσταση από άλλη παροχή μου , για το deal . Αν δεν έχω καλύτερη αντιπρόταση . Τι λέτε ;

Καντο και δεν θα προλαβεις να πας ΗΡΩΝ, τοτε θα σε παρουν απο προτεργια για το 100αρικο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%....

Εαν δεν κανω λαθος αυτο αφορα ολες τις εταιρειες ρευματος.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

Εφαρμόζεται σε όλα εκτός Δήμο, ΕΡΤ και Ειδικό Τέλος

Άρα η τιμή πχ 0,099 (με συνέπεια) για το σταθερό μπλε της, με το +6% αυτομάτως γίνεται 0, 10494...

Επεξ/σία από Joe22
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joe22 είπε

Άρα η τιμή πχ 0,099 (με συνέπεια) για το σταθερό μπλε της, με το +6% αυτομάτως γίνεται 0, 10494...

Σωστό αλλά ισχύει για όλους τους παρόχους (όλοι αν δεν κάνω λάθος ανακοινώνουν τιμές χωρίς ΦΠΑ)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...