Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

Εχω ενεργοποιήσει το Protergia value secure οικιακό τον προηγούμενο μήνα 

ο πρώτος λογαριασμός μου ήρθε με χρέωση 0,099 kWh και βλέπω σήμερα που μου ήρθε ο δεύτερος ότι η χρέωση έχει πάει στο 0,169

Να πω ότι τον πρώτο λογαριασμό τον πλήρωσα πριν λήξει 

τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μάλλον για συστημικό λάθος και ότι θα κοιτάξουν να το διορθώσουν 

έχεις τύχει και σε κανέναν άλλο ;

μπορώ να τους κάνω τίποτα αν πρόκειται περί δικού τους λάθους ; 

• Sad 1
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jimmakos7 είπε

Καλησπέρα παιδιά 

ο πρώτος λογαριασμός μου ήρθε με χρέωση 0,099 kWh και βλέπω σήμερα που μου ήρθε ο δεύτερος ότι η χρέωση έχει πάει στο 0,169

τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μάλλον για συστημικό λάθος και ότι θα κοιτάξουν να το διορθώσουν 

και ήμουν έτοιμος να δεχτω κληση τους για νεα σύνδεση, κάνουν πολλά τέτοια συστημικά λάθη;

Δημοσ.
15 minutes ago, jimmakos7 said:

Καλησπέρα παιδιά 

Φαίνεται απλήρωτο όλο το ποσό; 

Πέρα απ'τη τηλεφωνική επικοινωνία (ελπίζω να βγάλεις άκρη), συμπλήρωσε το αίτημα αμφισβήτησης και στείλτο μέσα απ'τη φόρμα επικοινωνίας

Ο συμφορουμήτης παρακάτω εξόφλησε όλο το ποσό, και ο λογαριασμός μετά έγραφε ότι χρωστούσε 1 cent. 

On 27/06/2025 at 23:15, KOSTASMOUS said:

Μιλησα με τη εξυπηρετηση πελατων ενω εγινε η πληρωμη εμπροθεσμα και μεσω εφαρμογης για το ποσο 35.40 τον προηγ μηνα για καποιο λογο αντι για 35.40 πηρε 35.39 και φανηκε σαν απληρωτος και καλα(ενω φαινοταν πληρωμενος στην εφαρμογη)!!! Τι αλλο θα ακουσουμε.. Καινουργιος ηρωνας μας προεκυψε...

Επισης δεν μου ειχαν πιστωσει 50 ευρω απο συσταση φιλου .Τα σημειωσε και τα δυο προβλημα σαν αναφορα και οπως μου ειπε ελπιζει να πιστωθουν τον επομενο μηνα...Ιδωμεν..

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jimmakos7 είπε

Καλησπέρα παιδιά 

Επειδη προσφατα ειχα κατι παρομοιο στον ΗΡΩΝ, ανοιξε αιτημα myrae και στειλε λογαριασμο και αποδειξη οτι πληρωσες εμπροθεσμα και θα το λυσουν,

Εμενα με χρεωσαν στον ΗΡΩΝ προωρη ρητα αποχωρησης ενω εφυγα μεσα στον τελευταιο μηνα που μπορουσα αζημιως, πηρα απειρα τηλ και εστειλα απειρα μαιλ, ολο μου ελεγαν θα σας απαντησουμε, μολις ανοιξαν myrae, μεσα σε λιγες μερες εξεδωσαν εκτακτο λογαριασμο χωρις τη ρητρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmakos7 είπε

το προηγουμενο ποσο ηταν εξοφλημενο μου το επιβαιβεωσε και η ιδια της προτεργιασ που μιλησα

εμπρόθεσμα; αυτο εχει σημασια

Δημοσ.

Ο νέος είναι εκκαθαριστικός ή εκκαθαριστικός με ένδειξη πελάτη; Γιατί στους έναντι δεν αποδίδουν την έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.
52 minutes ago, juanjk said:

Γιατί στους έναντι δεν αποδίδουν την έκπτωση συνέπειας.

Δεν ισχύει αυτό... εγώ είχα μια φορά έναντι στο 6μηνο secure (και μάλιστα 3μηνο γιατί είχαν φάει σκάλωμα οι εκκαθαρίσεις) κι έβαλαν κανονικά την έκπτωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Δεν ισχύει αυτό... εγώ είχα μια φορά έναντι στο 6μηνο secure (και μάλιστα 3μηνο γιατί είχαν φάει σκάλωμα οι εκκαθαρίσεις) κι έβαλαν κανονικά την έκπτωση.

Και εγώ έλαβα πρόσφατα έναντι και με χρέωσαν με την έκπτωση συνέπειας κανονικά...

Δημοσ.

Από σήμερα κι εγώ στην protergia με swift on time deal και βλέπουμε ανά μήνα...

Χρησιμοποίησα την πρώτη σύσταση που μου ήρθε, θα ενημερώσω τον/την συμφορουμιτη με pm

Ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα τηλέφωνο της προτέργιας για τις συστάσεις αλλά δεν μπορώ να το βρω. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...