Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εγώ γύρω στις 300-350kWh έχω κατανάλωση, είμαι Protergia και λήγει 17 Αυγούστου και δεν ξέρω αν αξίζει να μείνω ή να πάω στο ΗΡΩΝ Blue Generous Max home. Είναι 18μηνο, μάλλον αξίζει; Για πείτε.

Επίσης, πόσες μέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου πρέπει να κάνω αν είναι την αλλαγή αν παω σε άλλο πάροχο;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από barbaraa
  • Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έπειτα από καιρό εγκατέλειψα τη ΔΕΗ για Protergia επιτέλους, μιας και δεν το επαιρνα απόφαση.

όταν με κάλεσε μια κυρία για το συμβολαιο μου είπε οτι επειδή στη ΔΕΗ δεν είχα εγγύηση, δεν θα μου χρεώσουν ούτε εκείνοι εγγυηση και οτι δεν χρειάζεται να βάλω πάγια εντολή. Όντως στο συμβόλαιο γράφει 0 στο ποσό εγγυησης. όσοι το είστε protergia τι σας έγραφε?(πιο πολύ για να ξέρω τι να περιμένω)

Ps. Μου έγραψαν ασχετη παροχή στο συμβόλαιο αντι για τη δική μου 😆. Αναμενόμενο, στον παράξενο όλα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Καλησπέρα!

Έπειτα από καιρό εγκατέλειψα τη ΔΕΗ για Protergia επιτέλους, μιας και δεν το επαιρνα απόφαση.

όταν με κάλεσε μια κυρία για το συμβολαιο μου είπε οτι επειδή στη ΔΕΗ δεν είχα εγγύηση, δεν θα μου χρεώσουν ούτε εκείνοι εγγυηση και οτι δεν χρειάζεται να βάλω πάγια εντολή. Όντως στο συμβόλαιο γράφει 0 στο ποσό εγγυησης. όσοι το είστε protergia τι σας έγραφε?(πιο πολύ για να ξέρω τι να περιμένω)

Ps. Μου έγραψαν ασχετη παροχή στο συμβόλαιο αντι για τη δική μου 😆. Αναμενόμενο, στον παράξενο όλα

Ακριβώς το ίδιο και εγώ με την εγγύηση. Δεν χρεώθηκα τπτ και δεν έβαλα και πάγια. Για τον αριθμό παροχής εννοείται να ζητήσεις να διορθωθεί. Ακόμα αν έχεις πάρει σύσταση να προσέξεις να το αναφέρει

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Καλησπέρα!

α. Συγχαρητηρια για την αποφαση να αλλαξεις παροχο και να φυγεις απο ΔΕΗ.

β. Σωστα στο εγραψαν, γτ κι εμενα παρολο που εβαλα παγια εντολη ειχε το ποσο που ειχα και στους προηγουμενους παροχους.

γ. παρε τηλ αμεσα να διορθωσουν το συμβολαιο, να σου το ξαναστειλουν σωστο και να τοτε να το υπογραψεις, γτ θα κολλησει η αλλαγη στον ΔΕΔΔΗΕ και μετα παλι απο την αρχη (ακριβως το ιδιο ειχα παθει και πηρα τηλ και μεσα σε λιγα λεπτα το διορθωσαν και το ξαναστειλαν). 

• Thanks 1
Δημοσ.
Just now, Seldon40 said:

γ. παρε τηλ αμεσα να διορθωσουν το συμβολαιο, να σου το ξαναστειλουν σωστο και να τοτε να το υπογραψεις, γτ θα κολλησει η αλλαγη στον ΔΕΔΔΗΕ και μετα παλι απο την αρχη (ακριβως το ιδιο ειχα παθει και πηρα τηλ και μεσα σε λιγα λεπτα το διορθωσαν και το ξαναστειλαν). 

Άμα σταλεί έτσι δε θα κολλήσει... απλά θα πάρει ξένη παροχή στο όνομα του! Έχουμε ξαναδεί τέτοια παρατράγουδα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Άμα σταλεί έτσι δε θα κολλήσει... απλά θα πάρει ξένη παροχή στο όνομα του! Έχουμε ξαναδεί τέτοια παρατράγουδα.

Δεν νομιζω εκτος αν το ξερεις. Λογικα θα υπαρχει αναντιστοιχια ονοματος και αριθμου παροχης.

Δημοσ.
9 minutes ago, Seldon40 said:

Δεν νομιζω εκτος αν το ξερεις. Λογικα θα υπαρχει αναντιστοιχια ονοματος και αριθμου παροχης.

Είναι σαν να πουλάς το σπίτι σου... κι αυτός που έρχεται παίρνει την παροχή στο όνομα του.

Υποτίθεται ο πάροχος έχει ελέγξει ότι το σπίτι ανήκει / ενοικιάζεται από αυτόν που έκανε το αίτημα... ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει καμία υποχρέωση να ελέγξει, απλά εκτελεί το αίτημα.

Εννοείται πρέπει ο φίλος να ζητήσει διόρθωση της αίτησης.

Και να έχει το νου του τις επόμενες βδομάδες μη τυχόν έχει γίνει και ανάποδη πατάτα... κι έχει στείλει η Protergia σε άλλον να υπογράψει τη παροχή τη δική του.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nick_21 είπε

Ακριβώς το ίδιο και εγώ με την εγγύηση. Δεν χρεώθηκα τπτ και δεν έβαλα και πάγια. Για τον αριθμό παροχής εννοείται να ζητήσεις να διορθωθεί. Ακόμα αν έχεις πάρει σύσταση να προσέξεις να το αναφέρει

53 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

α. Συγχαρητηρια για την αποφαση να αλλαξεις παροχο και να φυγεις απο ΔΕΗ.

β. Σωστα στο εγραψαν, γτ κι εμενα παρολο που εβαλα παγια εντολη ειχε το ποσο που ειχα και στους προηγουμενους παροχους.

36 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είναι σαν να πουλάς το σπίτι σου... κι αυτός που έρχεται παίρνει την παροχή στο όνομα του.

Υποτίθεται ο πάροχος έχει ελέγξει ότι το σπίτι ανήκει / ενοικιάζεται από αυτόν που έκανε το αίτημα... ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει καμία υποχρέωση να ελέγξει, απλά εκτελεί το αίτημα.

Εννοείται πρέπει ο φίλος να ζητήσει διόρθωση της αίτησης.

Και να έχει το νου του τις επόμενες βδομάδες μη τυχόν έχει γίνει και ανάποδη πατάτα... κι έχει στείλει η Protergia σε άλλον να υπογράψει τη παροχή τη δική του.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Η σύσταση αναγράφεται και γενικά όλα μου φάνηκαν πολύ ξεκαθαρα.

Έχω ήδη επικοινωνήσει για να γίνει διόρθωση και αποστολή συμβολαίου εκ νέου. Η κυρία στην εξυπηρέτηση φανηκε σαν να μην το πιστευει  οταν της το είπα, αλλα οκ. ειμαι στην αναμονή μεχρι να το ξαναστείλουν

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Η ελπέντισον αυτή την περίοδο τι δώρο δινει δίνει για ετήσιο σταθερό. με πηραν και μου εδωσαν 50 ευρώ σκλαβενιτη. παίζει τίποτα άλλο;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για επαγγελματικό Γ21 αξίζει το DEH ENTER με 150 ευρω δώρο για σταθερό ενός χρόνου? Είμαστε Protergia αυτη τη στιγμή.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Σύσταση προτέργειας παρακαλώ. Αν περάσει 1:15 μην στείλετε άλλες, λογικά θα έχει προλάβει κάποιος. 

Φτάνει. Στείλατε 10 σε 3 λεπτά. Ευχαριστώ. 

Με το όπλο παρά ποδα είναι ΚΑΠΟΙΟΙ?

4 λεπτά πριν, S90 είπε

Καλησπέρα. Για επαγγελματικό Γ21 αξίζει το DEH ENTER με 150 ευρω δώρο για σταθερό ενός χρόνου? Είμαστε Protergia αυτη τη στιγμή.

Έχει προϋποθέσεις?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, S90 είπε

150; Στη σελιδα της ΔΕΗ 50 δίνει.

https://www.dei.gr/el/gia-tin-epixeirisi/revma/epaggelmaties-epixeiriseis/mybusiness-enter/

Δημοσ.
53 minutes ago, S90 said:

0.03 είναι η διαφορά κιλοβατώρας, πολλαπλασιάζεις επί την ετήσια κατανάλωση και βλέπεις πόσα παραπάνω θα πληρώσεις στη δεη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εκεί που το είχα αφήσει και πήγαινε στον αυτόματο στην ΔΕΗ με πράσινο τιμολόγιο και περίπου 50 κάτι ανά μήνα (100 και κάτι ψηλά kwh) ήρθε μια και χτύπησε κουδούνι για την πώληση να πάω στην protergia στο γνωστό πρόγραμμα με 0.09ε. Αν την δώσω άκυρο, μετά μπορώ μόνος φαντάζομαι κανονικά να προχωρήσω σε αλλαγή οπότε θέλω να το ψάξω λίγο. 

Αξίζει για 100 με 150 kwh τον μήνα; Χειμώνα ανάθεμα αν περάσω τις 200. Σύσταση ίσως μπορέσω να κάνω μόνος στον εαυτό μου γιατί είχα σε άλλο μέρος protergia.

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hountalass είπε

Και εκεί που το είχα αφήσει και πήγαινε στον αυτόματο στην ΔΕΗ με πράσινο τιμολόγιο και περίπου 50 κάτι ανά μήνα (100 και κάτι ψηλά kwh) ήρθε μια και χτύπησε κουδούνι για την πώληση να πάω στην protergia στο γνωστό πρόγραμμα με 0.09ε. Αν την δώσω άκυρο, μετά μπορώ μόνος φαντάζομαι κανονικά να προχωρήσω σε αλλαγή οπότε θέλω να το ψάξω λίγο. 

Αξίζει για 100 με 150 kwh τον μήνα; Σύσταση ίσως μπορέσω να κάνω μόνος στον εαυτό μου γιατί είχα σε άλλο μέρος protergia.

ναι εννοειται μπορεις ανα πασα στιγμη να πας.Πρασινο Δεη οσο και λιγο να καις δεν συμφερει σε σχεση με τον κιτρινο ανταγωνισμο.Και εφοσον εχεις και δικια σου συσταση να επωφεληθεις 50 και 5χ10 ειναι πολυ καλη επιλογη.Εσυ ξερεις βεβαια καλυτερα.

32 λεπτά πριν, hountalass είπε

Αξίζει για 100 με 150 kwh τον μήνα; Χειμώνα ανάθεμα αν περάσω τις 200. Σύσταση ίσως μπορέσω να κάνω μόνος στον εαυτό μου γιατί είχα σε άλλο μέρος protergia.

Μπορείς να επιλέξεις αφου έχεις χαμηλές καταναλώσεις και το κιτρινο μς 0 πάγιο της πρωτεργια και να εκμεταλευθεις τα 2 δώρα. Value lite νομίζω λέγεται 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...