Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Καλησπέρα!

Έπειτα από καιρό εγκατέλειψα τη ΔΕΗ για Protergia επιτέλους, μιας και δεν το επαιρνα απόφαση.

όταν με κάλεσε μια κυρία για το συμβολαιο μου είπε οτι επειδή στη ΔΕΗ δεν είχα εγγύηση, δεν θα μου χρεώσουν ούτε εκείνοι εγγυηση και οτι δεν χρειάζεται να βάλω πάγια εντολή. Όντως στο συμβόλαιο γράφει 0 στο ποσό εγγυησης. όσοι το είστε protergia τι σας έγραφε?(πιο πολύ για να ξέρω τι να περιμένω)

Ps. Μου έγραψαν ασχετη παροχή στο συμβόλαιο αντι για τη δική μου 😆. Αναμενόμενο, στον παράξενο όλα

Μήπως η άσχετη παροχή ήταν τα τελευταία τρία ψηφία που ούτως ή άλλως αλλάζουν όταν πας σε άλλο πάροχο;

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Επειδη καποιος μπορει να μη θελει να πληρωνεται ο λογαριασμος με παγια, απλως να την βαζει για να μην πληρωνει εγγυηση.

Ναι αυτό ρωτάω, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος πρακτικός λόγος (που δεν έχω σκεφθεί) ή είναι απλώς μια ανθρώπινη παραξενιά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ναι αυτό ρωτάω, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος πρακτικός λόγος (που δεν έχω σκεφθεί) ή είναι απλώς μια ανθρώπινη παραξενιά?

Πες το και "ανθρωπινη παραξενια". Θελω να εχω τον ελεγχο ποτε πληρωνω, απο πρακτικης αποψεως. Μπορει να ερθει η ωρα να πληρωθει το ρευμα και να μην εχει λεφτα ο λογαριασμος γτ θα τα εχω φαει.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gkaram είπε

Παίδες καλησπέρα. Η ελπέντισον αυτή την περίοδο τι δώρο δινει δίνει για ετήσιο σταθερό. με πηραν και μου εδωσαν 50 ευρώ σκλαβενιτη. παίζει τίποτα άλλο;

50+20 Σκλαβενίτη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joe22 είπε

Μήπως η άσχετη παροχή ήταν τα τελευταία τρία ψηφία που ούτως ή άλλως αλλάζουν όταν πας σε άλλο πάροχο;

οχι, ήταν εντελως διαφορετικά όλα τα ψηφία. γενικα δεν υπήρχε κάποιο κοινο σημείο για να πεις οτι εγινε μια μικρη αλλαγη

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!

Μετα απο αλλαγη παροχου (απο Protergia σε Zenith) η Protergia εξεδωσε εκκαθαριστικο λογαριασμο για περιοδο καταναλωσης εως 04 Ιουνιου. Επισης απο 04 Ιουνιου ξεκινησε η εκπροσωπηση απο την Zenith με αρχικες ενδειξεις μετρητη Κ και Μ (διζωνικο) οι οποιες ειναι ιδιες με τις ενδειξεις του εκκαθαριστικου απο την Protergia. 

Ξαφνικα μετα απο ενα μηνα η Protergia στελνει εναντι για περιοδο καταναλωσης απο 05 Ιουνιου εως 02 Ιουλιου και οταν παιρνω τηλεφωνο μου λενε "εμεις δεν εχουμε λαβει τελικες ενδειξεις οποτε σας θεωρουμε πελατη Protergia και γι αυτο λαβατε λογαριασμο".

Προφανως αυτο το διαστημα θα τιμολογηθει και απο τη Zenith καθως οπως επιβεβαιωσαν στο τηλεφωνο "η παροχη σας εκπροσωπειται απο τη Zenith απο 04 Ιουνιου".

Εκανα αιτημα στην Protergia για διερευνηση και ειπαν θα με παρουν (καλα κρασια).

Καποια προταση πως να κινηθω? Αιτημα μεσω ΡΑΕ? Αυτο μπορει να παρει και μηνα(ες) - μεχρι τοτε η Protergia θα στειλνει λογαριασμους?

Επεξ/σία από Soulis_Maritsas
Δημοσ.

Ανάλογα τη περιοχή (ιδιως επαρχία), αργούν να ασχοληθούν. εγώ την ανανέωσα 8 μήνες μετά χωρίς πρόβλημα. Ενας ηλεκτρολόγος της περιοχής σου θα ξέρει ακριβώς να σου πεί σε πόσο καιρό θα εχεις πρόβλημα. Τιμές ΥΔΕ απο 50 εως 150 με το 100αρικο πιο συνηθισμένο (το 50αρικο συνήθως είναι μονο χαρτουρα χωρίς πραγματικό έλεγχο ασφαλείας στο σπίτι σου, απο 80 και πάνω να απαιτήσεις να γίνει και ο έλεγχος να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. το οτι ο πίνακας εχει ρελέ δεν σημαίνει οτι προστατεύεσαι κιόλας πρέπει να δοκιμαστεί ολο το δικτυο του σπιτιού. 5 λεπτά δουλειά ειναι).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις. Ειχα τηλ. σημερα απο VOLTON ( αχ αγαπημενο 500αρακι δωρο περσινο, ακομη σε θυμαμαι ). Μου ξεκινησαν για ενα κιτρινακι κλειδωμενο 6μηνο, με 6Χ9.90 δωρο και 0.099/kwh με συνεπεια ( αλλιως 0.18), το εχουμε στο radar?! 

Edit: μολις το τσεκαρα, ειναι το yellow flat τους. Απλα μ εκανε εντυπωση π δινουν για ενα 6μηνο, δωρο τα παγια.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ρε σεις. Ειχα τηλ. σημερα απο VOLTON ( αχ αγαπημενο 500αρακι δωρο περσινο, ακομη σε θυμαμαι ). Μου ξεκινησαν για ενα κιτρινακι κλειδωμενο 6μηνο, με 6Χ9.90 δωρο και 0.099/kwh με συνεπεια ( αλλιως 0.18), το εχουμε στο radar?! 

18 πάγιο!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Με καταναλώσεις 800-1000kwh τι συμφέρει περισσότερο;

Τώρα είμαι ΔΕΗ Γ1/Ν1 και από ότι καταλαβαίνω μπορώ να έχω μεγάλο κέρδος.

Τα κίτρινα τα φοβάμαι λίγο, έχω δίκιο η είμαι υπερβολικός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, rebel2000 είπε

Καλησπέρα!

Με καταναλώσεις 800-1000kwh τι συμφέρει περισσότερο;

Τώρα είμαι ΔΕΗ Γ1/Ν1 και από ότι καταλαβαίνω μπορώ να έχω μεγάλο κέρδος.

Τα κίτρινα τα φοβάμαι λίγο, έχω δίκιο η είμαι υπερβολικός;

Καλημέρα φίλε,σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές από το Γ1 της ΔΕΗ που βρίσκεσαι τώρα. 

Αν θες σταθερό πρόγραμμα ρίξε μια ματιά σε protergia ειτε σε ζενίθ.Επισης δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τα κίτρινα με κλειδωμένη τιμή, απλά εκεί θα πρέπει να παρακολουθείς μην τυχόν αλλάξει η τιμή κάποιου κάθε τέλος του μήνα. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mdkamael είπε

Edit: μολις το τσεκαρα, ειναι το yellow flat τους. Απλα μ εκανε εντυπωση π δινουν για ενα 6μηνο, δωρο τα παγια.

Mε δωρο τα παγια ειναι πολυ καλη περιπτωση.

8 ώρες πριν, alexander098 είπε

18 πάγιο!

18 παγιο χωρις εκπτωση συνεπειας, με εκπτωση συνεπειας 9,90.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...