Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στο πράσινο της ΔΕΗ; 44 κιλοβατωρες 95 ευρω; το εξοχικο καταλαβαινω δεν εχει καταναλωση, μονο καλοκαιρι εχεις; Εννοειται προτεργια καλυτερα θα εισαι, να παρεις συσταση απο το φορουμ. 

Εαν εχεις καταναλωση μονο τρεις μηνες το καλοκαιρι και μετα 9 μηνες κλειστο θα παιξεις με δυο τιμολογια. Την περιοδο που εχεις καταναλωση θα βαλεις το protergia value swift on time deal (5ευρω παγιο + 0,09093/kw) και την περιοδο που ειναι κλειστο protergia value lite (0 παγιο και 0,14-0,15/κβ).

Και τα δυο τιμολογια ειναι κιτρινα, χωρις ρητρα αποχωρησης. Απλως το deal πρεπει να το παρακολουθεις αν καθε μηνα εχει χαμηλη τιμη.

Σε περιπτωση που δυσκολευεσαι στο να βλεπεις τιμες καθε μηνα ή δεν εχεις το χρονο και τη διαθεση, εχει σταθερο η ελπεντισον με μηδενικο παγιο και 0,1395/κβ, για χαμηλες καταναλωσεις ειναι καλο.

Απλά σαν επισήμανση ο φίλος παραπάνω αναφέρει 44€ σαν αξία ρευματος, οχι κιλοβατώρες. την πατησα και εγώ οταν το πρωτοδιάβασα και δεν μου εβγαιναν τα νούμερα. Σίγουρα είναι πάνω από 360 kw αρα όλα όσα του προτείνεις ακούγονται σουπερ 

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση: Αν εγώ φύγω από την πρωτεργια, που είμαι τώρα, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν από την πρωτεργια, και να μου κάνουν κάποια αντιπροσφορα, όπως γίνεται πχ στην σταθερή τηλεφωνία, ή δεν παίζει τέτοιο σενάριο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skylouros είπε

Με πήρε σήμερα μια και μου ανέφερε για 50 ευρώ Σκλαβενίτη, πάγιο 0 και τιμή κάτι σαν 11.9. δε ξέρω πως λέγεται. Κλασσικά μου είπε ότι έχει περιορισμένο αριθμό δωροεπιταγων.

50 ευρώ σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δίνει η elpedison?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Απλά σαν επισήμανση ο φίλος παραπάνω αναφέρει 44€ σαν αξία ρευματος, οχι κιλοβατώρες. την πατησα και εγώ οταν το πρωτοδιάβασα και δεν μου εβγαιναν τα νούμερα. Σίγουρα είναι πάνω από 360 kw αρα όλα όσα του προτείνεις ακούγονται σουπερ 

το 95 που  αναφερει τι ειναι; ναι τωρα το βλεπω δεν καταλαβαινω ακριβως. θα μας το ξεκαθαρισει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, enteacher04 είπε

Να κάνω μια χαζή ερώτηση: Αν εγώ φύγω από την πρωτεργια, που είμαι τώρα, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν από την πρωτεργια, και να μου κάνουν κάποια αντιπροσφορα, όπως γίνεται πχ στην σταθερή τηλεφωνία, ή δεν παίζει τέτοιο σενάριο;

Αναφέρθηκε μια περίπτωση για αντιπροσφορα σε κίτρινο τιμολόγιο.Ενημερωσε αν την κάνεις για τυχόν αντιπροσφορα ή μη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Τηλεφωνια; μαλλον λαθος εκανες, αν εννοεις για ρευμα, ειναι πολυ πιθανον, εχει αναφερθει οτι περνουν και δινουν 100 ευρω στον πρωτο λογαριασμο για σταθερο ίσως και για κιτρινο κατι εχει αναφερθει.

edit, τωρα το καταλαβα εννοεις οπως γινεται στη σταθερη τηλεφωνια.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

Για ζευγαρι με λιγες ενεργειακες απαιτησεις, τι προγραμμα προτεινετε; Τωρα ειναι στο ΗΡΩΝ Yellow

Προτεργια value deal στα 0.09093€ και 5€ πάγιο με σύσταση για να έχεις για 5 μήνες 10€ έκπτωση. Επίσης το αίτημα αλλαγής παρόχου μπορεί να κάνει τον Ήρωνα να σου δώσει κάνα δωράκι για να σε κρατήσει

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, alexander098 said:

Προτεργια value deal στα 0.09093€ και 5€ πάγιο με σύσταση για να έχεις για 5 μήνες 10€ έκπτωση. Επίσης το αίτημα αλλαγής παρόχου μπορεί να κάνει τον Ήρωνα να σου δώσει κάνα δωράκι για να σε κρατήσει

Δεν το βρισκω αυτο που λες μεσα στο σαιτ! Επισης αυτο ειναι κιτρινο (δηλαδη με μεταβλητη τιμη ; ) και μπορω να αποχωρησω οποτε θελω χωρις ρητρες κλπ;

* Η συσταση πως γινεται ;

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

Δεν το βρισκω αυτο που λες μεσα στο σαιτ! Επισης αυτο ειναι κιτρινο (δηλαδη με μεταβλητη τιμη ; ) και μπορω να αποχωρησω οποτε θελω χωρις ρητρες κλπ;

Ευχαριστω!

Λαμβάνεις ένα λινκ, συμπληρώνεις στοιχεία και σε καλούν. Ναι οπότε θες φεύγεις.

Επεξ/σία από alexander098
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Ευχαριστω!

protergia value swift on time deal, κιτρινο ειναι με ανακοινωση τιμης καθε 1η του μηνα.

Συσταση αν θες θα ζητησεις εδω και θα σου στειλουν ενα λινκ (που σιγουρα σου εχουν στειλει 10-15), πατας το λινκ μπαινεις σε μια φορμα και συμπληρωνεις στοιχεια. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Seldon40 said:

protergia value swift on time deal, κιτρινο ειναι με ανακοινωση τιμης καθε 1η του μηνα.

Συσταση αν θες θα ζητησεις εδω και θα σου στειλουν ενα λινκ (που σιγουρα σου εχουν στειλει 10-15), πατας το λινκ μπαινεις σε μια φορμα και συμπληρωνεις στοιχεια. 

Σε ευχαριστω πολυ!

*Ρε παιδια καπου ελεος..εχω λαβει τουλαχιστον 20 μηνυματα για συσταση! δεν ειναι καν για εμενα εντωμεταξυ. και εγω να βοηθησω φιλο να βαλει προγραμμα προσπαθω

• Confused 1
  • Haha 7
Δημοσ.

Από protergia οικιακό value secure 6μηνο σε τί πάω;; Μου έκαναν πρόταση να μείνω στο ίδιο πρόγραμμα με τιμή kwh 0,099€ και πάγιο 10€. Δεν το θεωρώ συμφέρον. 🙄

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dsgeo είπε

Από protergia οικιακό value secure 6μηνο σε τί πάω;; Μου έκαναν πρόταση να μείνω στο ίδιο πρόγραμμα με τιμή kwh 0,099€ και πάγιο 10€. Δεν το θεωρώ συμφέρον. 🙄

Αλλαξε παροχο ωστε τουλαχιστον να σε παρουν τηλ να σου δωσουν 100 ευρω για να μεινεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Elpedison για κιτρινο σε ποιο παμε;

Αποκλειστικά elpedison οι επιλογές?

Τα κίτρινα της αυτή την περίοδο δεν τα λες και άκρως ανταγωνιστικα εάν δεν πρόκειται για παροχή με μηδενική κατανάλωση. 

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...