Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexander098 είπε

Για δώσε λεπτομέρειες.... Υπάρχει ενδιαφέρον 

Τις έδωσα όλες. Και είπε και 20 ευρώ για κάθε σύσταση.

6 ώρες πριν, messinia3 είπε

50 ευρώ σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δίνει η elpedison?

Ναι. Αρχικά έλεγε μπλε. Της είπα δεν με ενδιαφέρει μπλε και μου είπε και για το κίτρινο.

Δημοσ.
1 hour ago, messinia3 said:

Αποκλειστικά elpedison οι επιλογές?

Τα κίτρινα της αυτή την περίοδο δεν τα λες και άκρως ανταγωνιστικα εάν δεν πρόκειται για παροχή με μηδενική κατανάλωση. 

Elpedison κιτρινο μπας κ εδιναν κ τπτ εξτρα. Αλλα δε το βλεπω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, skylouros είπε

Τις έδωσα όλες. Και είπε και 20 ευρώ για κάθε σύσταση.

Ναι. Αρχικά έλεγε μπλε. Της είπα δεν με ενδιαφέρει μπλε και μου είπε και για το κίτρινο.

Ποιο κιτρινο όμως?εχει διάφορα. Πάντως στο τελευταίο promo που εγώ έλαβα στα χέρια μου τα 50 Σκλαβενίτη ανέφεραν μόνο τα σταθερά τους προγράμματα.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Υπάρχει κάποιο νήμα για ΔΕΔΔΗΕ και ΥΔΕ επειδή έληξε;

Υπάρχει.

Δεν είναι κρυμμένο 

5 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Σε ευχαριστω πολυ!

*Ρε παιδια καπου ελεος..εχω λαβει τουλαχιστον 20 μηνυματα για συσταση! δεν ειναι καν για εμενα εντωμεταξυ. και εγω να βοηθησω φιλο να βαλει προγραμμα προσπαθω

Προκαλεσες την τύχη σού 

• Haha 2
Δημοσ.

Protergia ξέρουμε περίπου ποιοι είναι οι κύκλοι τιμολόγησης (πότε περίπου βγαίνουν οι λογαριασμοί);

To τελικό ΔΕΗ βγήκε στις 11/6 και απο τότε είμαι protergia. Θεωρητικά ΔΕΔΔΗΕ θα μέτραγε στις 9/7 και εγώ πήγα 2 μέρες πριν να περάσω μέτρηση στην protergia αλλά μου εμφάνισε μήνυμα πως "το σύστημα είναι σε περίοδο τιμολόγησης για τις επόμενες x μέρες" (αν θυμάμαι καλά) και δεν μπόρεσα.. πέρασα την μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ μήπως και δεν περάσουν (συνήθως περνάνε εδώ) αλλά μια βδομάδα μετά δεν βλέπω τίποτα protergia.. στην εφαρμογή λέει ημερομηνία τελευταίας μέτρησης 11/6 και επόμενη μέτρηση απο 9/7 έγινε 7/8 ... οκ δεν το γλυτώνω το έναντι αλλά πότε θα βγει αυτό; :) μην έχουμε καμιά "ωραία" έκπληξη με την συνέπεια.. (τι να κάνω πρωτάρης..)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Craven είπε

Protergia ξέρουμε περίπου ποιοι είναι οι κύκλοι τιμολόγησης (πότε περίπου βγαίνουν οι λογαριασμοί);

To τελικό ΔΕΗ βγήκε στις 11/6 και απο τότε είμαι protergia. Θεωρητικά ΔΕΔΔΗΕ θα μέτραγε στις 9/7 και εγώ πήγα 2 μέρες πριν να περάσω μέτρηση στην protergia αλλά μου εμφάνισε μήνυμα πως "το σύστημα είναι σε περίοδο τιμολόγησης για τις επόμενες x μέρες" (αν θυμάμαι καλά) και δεν μπόρεσα.. πέρασα την μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ μήπως και δεν περάσουν (συνήθως περνάνε εδώ) αλλά μια βδομάδα μετά δεν βλέπω τίποτα protergia.. στην εφαρμογή λέει ημερομηνία τελευταίας μέτρησης 11/6 και επόμενη μέτρηση απο 9/7 έγινε 7/8 ... οκ δεν το γλυτώνω το έναντι αλλά πότε θα βγει αυτό; :) μην έχουμε καμιά "ωραία" έκπληξη με την συνέπεια.. (τι να κάνω πρωτάρης..)

5-10-15 έχουν αναφερθεί ως οι τρεις κύκλοι τιμολόγησης για την protergia.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Craven είπε

H protergia εχει 3 κυκλους τιμολογησης 5, 10 κ 15 του μηνα, ενταξει εγω που ειμαι στον πρωτο ο λογαριασμος αυτο το μηνα ηρθε 10 με ημερομηνια εκδοσης 5. Εδωσες ενδειξεις εσυ; Στο app στο ιστορικο μετρησεων, εχει καποια καταχωρηση απο σενα ή απο ΔΕΔΔΗΕ; και τι γραφει διπλα; προς τιμολογηση ή τιμολογημενη; 

Την εκπτωση παντως γτ να την χασεις; μονο αν πληρωσεις εκπροθεσμα αλλα ουτως η αλλως πρεπει πρωτα να βγει λογαριασμος.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Craven said:

στην εφαρμογή λέει ημερομηνία τελευταίας μέτρησης 11/6 και επόμενη μέτρηση απο 9/7 έγινε 7/8 ...

Τις μετρήσεις που έγιναν πρόσφατα δεν τις γράφει στην εφαρμογή. Τζιμάνι όποιος την έφτιαξε, βέβαια έχουμε δει και χειρότερα.

Λογικά στις 10/8 ή στις 15/8 θα εκδώσουν εκκαθαριστικό για την καταμέτρηση που έγινε 9/7. Αργεί να εμφανιστεί και μια βδομάδα στο σύστημα το PDF οπότε κάνει υπομονή.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

H protergia εχει 3 κυκλους τιμολογησης 5, 10 κ 15 του μηνα, ενταξει εγω που ειμαι στον πρωτο ο λογαριασμος αυτο το μηνα ηρθε 10 με ημερομηνια εκδοσης 5. Εδωσες ενδειξεις εσυ; Στο app στο ιστορικο καταχωρησης ενδειξεων, εχει καποια καταχωρηση απο σενα ή απο ΔΕΔΔΗΕ; και τι γραφει διπλα; προς τιμολογηση ή τιμολογημενη; 

Όπως είπα, προσπάθησα να δώσω ενδείξεις και δεν με άφηνε στις 7-8 του μήνα οπότε τις έδωσα στο site του ΔΕΔΔΗΕ όπως έκανα πάντα (και συνήθως τις αγνοούσαν γιατί μετρούσαν και αυτοί την επόμενη-μεθεπόμενη μέρα). Ίσως βέβαια με τις ζέστες που είχε στις 9/7 δεν μέτρησαν αυτή τη φορά...

Όποτε βγει και ας είναι και έναντι.. δεν θα σκάσουμε κιόλας :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Craven είπε

Όπως είπα, προσπάθησα να δώσω ενδείξεις και δεν με άφηνε στις 7-8 του μήνα οπότε τις έδωσα στο site του ΔΕΔΔΗΕ όπως έκανα πάντα (και συνήθως τις αγνοούσαν γιατί μετρούσαν και αυτοί την επόμενη-μεθεπόμενη μέρα). Ίσως βέβαια με τις ζέστες που είχε στις 9/7 δεν μέτρησαν αυτή τη φορά...

δες και το ιστορικο μετρησεων στο protergia app.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Craven said:

mydeddieapp --> μετρήσεις --> στατιστικά καταναλώσεων --> ενδείξεις παροχής

Εκεί θα δεις αν υπάρχει επισήμως καταχωρημένη ένδειξη. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

mydeddieapp --> μετρήσεις --> στατιστικά καταναλώσεων --> ενδείξεις παροχής

Εκεί θα δεις αν υπάρχει επισήμως καταχωρημένη ένδειξη. 

Όντως, δεν πήγε καν το μυαλό μου να δω εκεί... ναι υπάρχει 9/7 (δική τους)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Craven είπε

Όντως, δεν πήγε καν το μυαλό μου να δω εκεί... ναι υπάρχει 9/7 (δική τους)

Στο ιστορικο μετρησεων στην προτεργια; υπαρχει λογικα. εκει που κανεις καταχωρηση και λεει την προηγουμενη μετρηση και την επομενη απο πανω πατα "ιστορικο μετρησεων"

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στο ιστορικο μετρησεων στην προτεργια; υπαρχει λογικα. εκει που κανεις καταχωρηση και λεει την προηγουμενη μετρηση και την επομενη απο πανω πατα "ιστορικο μετρησεων"

Ναι έχεις δίκιο, μέσα στην επιλογή καταχώρηση, φαίνεται κανονικά η τελευταία μέτρηση.. οπότε θα βγει εκκαθαριστικός.

Έχει status "προς τιμολόγηση"

Ευχαριστώ παιδιά.

Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Craven είπε

Ναι έχεις δίκιο, μέσα στην επιλογή καταχώρηση, φαίνεται κανονικά η τελευταία μέτρηση.. οπότε θα βγει εκκαθαριστικός.

Ευχαριστώ παιδιά.

γραφει "προς τιμολογηση" ή "τιμολογημενη'';

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...