Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, charlymp είπε

Αχ, πλησιάζει το τέλος του smart night της zenith (13 Σεπτεμβρίου). Κοιτώντας για την ώρα τι παίζει αριστερά δεξιά με τους παρόχους και χωρίς τουριστική διάθεση, με κατανάλωση περίπου 450 kw  κατά μέσο όρο, το ποιο ανταγωνιστικό σταθερό που βρήκα είναι κάποιας Eunice που , η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά τη βλέπω.  Οπότε αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι  τέλος Αυγούστου και δεν μας δώσει κάτι άλλο η zenith, με βλέπω για εκεί .

Καλημέρα κι από εμένα, μια εναλλακτική είναι και το μπλε value secure της Protergia με 0,099 και πάγιο 9,90 ευρώ, αλλά αν πας με σύσταση παίρνεις εσύ δώρο 5Χ10 ευρώ και 50 ευρώ αυτός που στην έδωσε και μόλις ενεργοποιηθείς μπορείς να δώσεις κι εσύ  έως 10 συστάσεις και να κερδίσεις κι άλλο (έως 50€Χ10)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggy είπε

Καλημέρα κι από εμένα, μια εναλλακτική είναι και το μπλε value secure της Protergia με 0,099 και πάγιο 9,90 ευρώ, αλλά αν πας με σύσταση παίρνεις εσύ δώρο 5Χ10 ευρώ και 50 ευρώ αυτός που στην έδωσε και μόλις ενεργοποιηθείς μπορείς να δώσεις κι εσύ  έως 10 συστάσεις και να κερδίσεις κι άλλο (έως 50€Χ10)

Σε σταθερο πραγματι εχει την καλυτερη τιμη και παγιο χαμηλο σχετικα με το 9.90+ που εχουν ολοι. Κι εγω ομως δεν την ξερω την εταιρια καθολου, πριν λιγες μερες ειχα ρωτησει εδω και καποιοι μ ειπαν οτι ηταν παλιοτερα εκει και δεν ειχαν καποιο προβλημα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, charlymp είπε

Αχ, πλησιάζει το τέλος του smart night της zenith (13 Σεπτεμβρίου). Κοιτώντας για την ώρα τι παίζει αριστερά δεξιά με τους παρόχους και χωρίς τουριστική διάθεση, με κατανάλωση περίπου 450 kw  κατά μέσο όρο, το ποιο ανταγωνιστικό σταθερό που βρήκα είναι κάποιας Eunice που , η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά τη βλέπω.  Οπότε αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι  τέλος Αυγούστου και δεν μας δώσει κάτι άλλο η zenith, με βλέπω για εκεί .

Πολλοί περιμένουμε....

Εγώ 04 Σεπτεμβρίου αλλά πρέπει από το αργότερο 25 Αυγούστου να κάνω κίνηση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Θα υπογράψεις στη σύμβαση πάγια εντολή. Δεν τη χρεώνουν στο 1ο λογαριασμό (στα οικιακά και γ21 τουλάχιστον). Επιβεβαίωση αν ισχύει η μη χρέωση στο 1ο λογαριασμό και στο Γ22.

Μόλις εκδωθεί ο 1ος λογαριασμός τον πληρώνεις με μετρητά / κάρτα... όπως θές.

Ενεργοποιείς και την πάγια εντολή μέσω ebanking, σε έναν άδειο λογαριασμό.

Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει πάγια εντολή, δε θα χρεωθεί η εγγύηση στον 2ο λογαριασμό.

Τον 2ο λογαριασμό θα τον πληρώσεις τουλάχιστον 4-5 εργάσιμες πριν τη λήξη, πάλι με κάρτα ή μετρητά. Θα μηδενιστεί το υπόλοιπο και η πάγια εντολή απλά δε θα εκτελεστεί. Αλλά θα παραμείνει ενεργή και θα έχεις μηδενική εγγύηση.

Εννοείται πως αν κάποιος λογαριασμός πληρωθεί εκπρόθεσμα... τότε θα φαίνεται ότι έγινε αποτυχημένη εκτέλεση της πάγια εντολής και στον επόμενο θα χρεωθείς εγγύηση.

Τελεια! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Θέλω να πω απλά ενα μπράβο σε αυτούς που συντηρούν κ ενημερώνουν το excel...συγχαρητήρια παιδιά.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Μια βοήθεια σε ένα μπαμπά που η μικρή του πέρασε Πάτρα, κ είναι παντελώς χαμένος με τα ενεργειακά θέματα.. Νοικασαμε ένα σπιτάκι 42 τμ. Δεν έχει ηλιακό, άρα θα λειτουργεί θερμοσίφωνο, κ ούτε καλοριφερ, άρα για θέρμανση κλιματιστικό. Θα μενει μόνη της, (ελπίζω), από Οκτώβριο. Το θέμα είναι ότι το ρεύμα πρέπει να αλλάξει όνομα από 1η Αυγούστου που ξεκινάει το μισθωτήριο.. Που θα μου προτείνατε να παω με αυτά τα δεδομένα; 

Ευχαριστώ πολύ κ συγγνώμη αν κούρασα.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Παιδιά καλησπέρα.. Μια βοήθεια σε ένα μπαμπά που η μικρή του πέρασε Πάτρα, κ είναι παντελώς χαμένος με τα ενεργειακά θέματα.. Νοικασαμε ένα σπιτάκι 42 τμ. Δεν έχει ηλιακό, άρα θα λειτουργεί θερμοσίφωνο, κ ούτε καλοριφερ, άρα για θέρμανση κλιματιστικό. Θα μενει μόνη της, (ελπίζω), από Οκτώβριο. Το θέμα είναι ότι το ρεύμα πρέπει να αλλάξει όνομα από 1η Αυγούστου που ξεκινάει το μισθωτήριο.. Που θα μου προτείνατε να παω με αυτά τα δεδομένα; 

Ευχαριστώ πολύ κ συγγνώμη αν κούρασα.. 

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-student/

115kw 9.90, δεν φανταζομαι να καιει περισσοτερες αλλα και 150 να καψει θα πληρωσει 16 ευρω. Αν παρει συσταση θα εχει και -10 για 5 μηνες.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Διόρθωση

Επιβεβαίωσε αν ισχύει η μη χρέωση στο 1ο λογαριασμό και στο Γ22.

Ναι μου ειπαν δεν χρεωνουν, και πως αν πληρωσω απο τον πρωτο λογαριασμο εγγυηση και δεν βαλω παγια εντολη ειναι -50%

Δημοσ.

Μετακομίζω και πρόσφατα ο ΗΡΩΝ μου έδωσε αρχική 0.189 που με έκπτωση συνέπειας πέφτει στα 0.094 σταθερό για 18 μήνες. Πάγιο 9,90€ και μηδέν εγγύηση 

Δημοσ.

Η προτεργια δίνοντας ΕΝΔΕΙΞΗ εκδίδει εκκαθαριστικό λογαριασμό ή τον λεγόμενο εκκαθαριστικό με ένδειξη πελάτη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...