Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, lyda94 said:

Γειαα...

Σε 20 μέρες περίπου τελειώνει το συμβόλαιο ΔΕΗ my home enter και ψαχνομαι για αλλαγή.

Τι θα επιλέγατε ανάμεσα σε protergia, NRG και Ήρων;

Οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες και θέλω μπλε.

Μου είπαν ότι η προτεργεια έχει καλύτερη τιμολόγηση με λιγότερα λάθη, με συστάσεις βγαίνει φτηνότερη (έως πολύ φτηνότερη ανάλογα τις συστάσεις που θα δώσεις). Ελπίζω να είναι αλήθεια το πρώτο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Γειαα...

Σε 20 μέρες περίπου τελειώνει το συμβόλαιο ΔΕΗ my home enter και ψαχνομαι για αλλαγή.

Οποια εχει καλυτερη προσφορα.Λογικα εαν μπορεις να δωσεις εστω και μια συσταση θα σε συμεφερει πρωτεργια μαζι το 5χ10 που θα παρεις εαν ζητησεις συσταση απο εδω.Αλλιως Ηρων που με ηλεκτρονικο συμβολαιο παιρνεις 50.Η Νrg δεν ξερω εαν δινει καποια προσφορα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimsomebody είπε

Μου είπαν ότι η προτεργεια έχει καλύτερη τιμολόγηση με λιγότερα λάθη, με συστάσεις βγαίνει φτηνότερη (έως πολύ φτηνότερη ανάλογα τις συστάσεις που θα δώσεις). Ελπίζω να είναι αλήθεια το πρώτο.

Μόλις τώρα, 7tasos7 είπε

Οποια εχει καλυτερη προσφορα.Λογικα εαν μπορεις να δωσεις εστω και μια συσταση θα σε συμεφερει πρωτεργια μαζι το 5χ10 που θα παρεις εαν ζητησεις συσταση απο εδω.Αλλιως Ηρων που με ηλεκτρονικο συμβολαιο παιρνεις 50.Η Νrg δεν ξερω εαν δινει καποια προσφορα.

Τι είναι η σύσταση που λέτε;;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lyda94 είπε

Τι είναι η σύσταση που λέτε;;;

ζητας συσταση απο εδω και σου στελνουν ενα link που το συμπληρωνεις και σε καλουν απο πρωτεργια για μα επιλεξεις προγραμμα.Εσυ παιρνεις εκπτωση σε 5 λογαριασμους σου 10 ευρω ο καθε λογαριασμος αρα 5χ10.Και οταν εγγραφεις στο app τους μπορεις να στειλεις συστασεις εσυ και παιρνεις για καθε μια συσταση 50 ευρω και εχεις δικαιωμα εως 10 συστασεις ακομα και σε δικο σου αφμ πχ 2 παροχη κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

ζητας συσταση απο εδω και σου στελνουν ενα link που το συμπληρωνεις και σε καλουν απο πρωτεργια για μα επιλεξεις προγραμμα.Εσυ παιρνεις εκπτωση σε 5 λογαριασμους σου 10 ευρω ο καθε λογαριασμος αρα 5χ10.Και οταν εγγραφεις στο app τους μπορεις να στειλεις συστασεις εσυ και παιρνεις για καθε μια συσταση 50 ευρω και εχεις δικαιωμα εως 10 συστασεις ακομα και σε δικο σου αφμ πχ 2 παροχη κλπ.

Ευχαριστώ πολύ! Δεν το ήξερα καν αυτό...

Από θέμα αξιοπιστίας; Οκ, προφανώς τα ίδια χάλια είναι όλες. Αλλά έστω κάποια καλύτερη; Πχ τα λιγότερα λάθη τιμολόγησης που είπε ο Jim?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lyda94 είπε

Ευχαριστώ πολύ! Δεν το ήξερα καν αυτό...

Από θέμα αξιοπιστίας; Οκ, προφανώς τα ίδια χάλια είναι όλες. Αλλά έστω κάποια καλύτερη; Πχ τα λιγότερα λάθη τιμολόγησης που είπε ο Jim?

εγω δεν εχω καποια παραπονα απο καποια.ο Ηρων ξερω τρωει τηντελευταια εκπτωση συνεπειας αρα πληρωνεις παραπανω τον τελευταιο μηνα και παει λιγο πισω ο λογαριασμος κανα 1 1/2 μηνα.Μικρολεπτομερειες ειναι αυτα με την εκδοση πιο αργα.Βεβαια ολοι τα θελουμε στο τρεχον μηνα για να χανουμε την μπαλα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

εγω δεν εχω καποια παραπονα απο καποια.ο Ηρων ξερω τρωει τηντελευταια εκπτωση συνεπειας αρα πληρωνεις παραπανω τον τελευταιο μηνα και παει λιγο πισω ο λογαριασμος κανα 1 1/2 μηνα.Μικρολεπτομερειες ειναι αυτα με την εκδοση πιο αργα.Βεβαια ολοι τα θελουμε στο τρεχον μηνα για να χανουμε την μπαλα.

Ε να τα τα αρνητικά!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Γειαα...

O ΗΡΩΝ και η ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ εχουν 50αρικο, ο μεν ηρων ολοκληρο στον πρωτο λογαριασμο, η δε προτεργια με συσταση σπαστα σε 5 λογαριασμους. Μονο για το οτι η εκπτωση συνεπειας μπαινει προκαταβολικα στην προτεργια και δεν θα εχεις θεμα με τελικο λογαριασμο, την προτιμω.

14 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Εγω ημουνα ηρων και τωρα προτεργια, δεν μ ετυχε καποιο προβλημα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Ε να τα τα αρνητικά!

Στην θέση σου μπορεί να κυνηγαγα αντιπροσφορα απο τον τωρινό σου παροχο. Εαν κάνεις αίτηση πχ για κίτρινο πρωτεργια θα σε καλέσουν για κάποια προσφορά. Εαν είναι καλή(τουλάχιστον 100)ξαναγυρνας σε αυτούς εαν οχι μένεις πρωτεργια υποθετικά και το γυρνάς σε μπλε άμεσα ή σε ενα μήνα αμα σου έχει καλή τιμή κίτρινη τον Αύγουστο. 

24 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Στην θέση σου μπορεί να κυνηγαγα αντιπροσφορα απο τον τωρινό σου παροχο. Εαν κάνεις αίτηση πχ για κίτρινο πρωτεργια θα σε καλέσουν για κάποια προσφορά. Εαν είναι καλή(τουλάχιστον 100)ξαναγυρνας σε αυτούς εαν οχι μένεις πρωτεργια υποθετικά και το γυρνάς σε μπλε άμεσα ή σε ενα μήνα αμα σου έχει καλή τιμή κίτρινη τον Αύγουστο. 

Εαν και απο το my home enter οσα και να σου δώσουν θα σε καλύτερα στις άλλες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

Εαν και απο το my home enter οσα και να σου δώσουν θα σε καλύτερα στις άλλες. 

Θέλω μπλε να είμαι στάνταρ, δεν μπορώ να είμαι κάθε μήνα με το άγχος τι θα πληρώσω. Η ΔΕΗ με έχει πάρει 2 φορές τηλ και μου έχει κάνει την τρομερή προσφορά να μείνω στο ίδια νούμερα. 

Η σύσταση που λέμε σε πόσες ημέρες γίνεται; Δηλαδή αν μου κάνουν σύσταση σήμερα, πότε με καλούν για το συμβόλαιο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Η σύσταση που λέμε σε πόσες ημέρες γίνεται; Δηλαδή αν μου κάνουν σύσταση σήμερα, πότε με καλούν για το συμβόλαιο;

Ισως και αυριο, εμενα ετσι εγινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ισως και αυριο, εμενα ετσι εγινε.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από lyda94
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Θέλω μπλε να είμαι στάνταρ, δεν μπορώ να είμαι κάθε μήνα με το άγχος τι θα πληρώσω. Η ΔΕΗ με έχει πάρει 2 φορές τηλ και μου έχει κάνει την τρομερή προσφορά να μείνω στο ίδια νούμερα. 

Συνήθως ίδια μέρα ή την επόμενη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.
Για νεο σπιτι που θα νοικιασω τον Σεπτεμβρη και το χειμώνα λογικα θα ζεσταινομαι μονο με aircondition που δεν εχω ξανακανει, δεν ξερω τι θα με συμφερε. (Θα ειναι λιγο καπου 55-60 τετραγωνικα ενώ ο χωρος που θελω να ζεσταινει ειναι ισως τα 25-30.)

Σε αυτο το σπιτι που ειμαι τωρα εχω καταναλωσει τους 2 τελευταιους μηνες 130 και 170kwh αλλα με φιδωλή χρήση κλιματιστικου (ανεμιστηρας οροφης τιμιος) και τον χειμωνα ειχαμε πετρελαιο γιαυτο ψάχνομαι τώρα.
Θα κοιταξω να παρω ενα 12αρι A++ ή Α+++ στη θερμανση αλλά πάλι ιδέα δεν έχω πως μεταφραζεται αυτο σε ώρες και εντελει κιλοβατωρες.
Εχει κανεις εμπειρία παρόμοια να μου πει τι πρόγραμμα χρησιμοποιει ή να μου δωσει καποια κατεύθυνση προς τι είδος να ψάξω?

Eνας φίλος μου είπε τα πακέτα του picasso και εδω βλεπω αρκετα ποστ για protergia. Το picasso παιρνει και συστάσεις;

Επεξ/σία από gespi79
Δημοσ.

Σε κάνα μήνα λήγει το ένδοξο smart night και είμαι σε αναζήτηση.. με κάλεσε η ΔΕΗ για ένα πρόγραμμα σταθερό με 14 λεπτά kwh και 5 ευρώ πάγιο και μου δίνει λέει 100 στον πρώτο λογαριασμό και 9 μήνες antenna plus . Πώς το βλέπετε αξίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...