Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και απο μένα,

όποιος θα μπορούσε να μου κάνει σύσταση για Protergia θα εκτιμηθεί

ευχαριστώ πολύ

σ.σ σας ευχαριστώ πολύ, έχω λάβει ήδη σύσταση και έχει αξιοποιηθει

Επεξ/σία από xatzi13
  • Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξεκινήσαμε καλά με τη  νοlton. Βγήκε 1ος λογαριασμός στο flat με δωρεάν παγιο για 6 μήνες .Μόνο που στο λογαριασμό υπάρχει κανονικά χρέωση παγίου και δεν αφαιρείται στις πιστώσεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Δεν ξεκινήσαμε καλά με τη  νοlton. Βγήκε 1ος λογαριασμός στο flat με δωρεάν παγιο για 6 μήνες .Μόνο που στο λογαριασμό υπάρχει κανονικά χρέωση παγίου και δεν αφαιρείται στις πιστώσεις.

myrae με την συμβαση που γραφει τα δωρεαν παγια και τον λογαριασμο με τη χρεωση παγιου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Τηλ για αλλαγή προγράμματος protergia ? 

6944881346 μία τρίτη εναλλακτική 😉

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

6944881346 μία τρίτη εναλλακτική 😉

Οι γραμμές είναι κατειλλημμένες και κλείνει…

3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

18311 απο σταθερο

210 3448500 απο κινητο

Δεν θέλω τα κεντρικά τους… ευχαριστώ πάντως… 

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Δεν θέλω τα κεντρικά τους… ευχαριστώ πάντως… 

Εγω απο τα κεντρικα εξυπηρετηθηκα αμεσα. Ουτε χρονο αναμονης ειχε οταν πηρα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, makevius είπε

Μιά βοήθεια στις ΥΚΟ . Εχω σταθερο με ίδια τιμή kw στο διζωνικό . εχει σημασία πότε ανάβω τις ενεργοβόρες?

Εχει. Η κατανάλωση 02 - 04  καί 11 - 15  δεν υπολογίζεται στα όρια για τις υψηλές χρεώσεις ΥΚΩ.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vali είπε

Θα έχεις όμως 3000kwh x 0.145 = 435 ευρώ ρεύμα. Οπότε τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις

435 ρευμα + 60 πάγιο - 100 δώρο =395 ευρώ ετησιως

Στην προτεργια θα έχεις

297 ρευμα + 119 πάγιο -(5*10) = 366 ευρώ.

Υπολόγισα με 250 kWh το μήνα. Αν έχεις παραπάνω η διαφορά θα είναι υπέρ της προτεργιας και λιγότερες υπέρ της ΔΕΗ.

Πολύ σωστός.. και αν κάνω και καμιά σύσταση και εγώ σε κανέναν δικό μου θα έχω έξτρα 50αρικα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας! 
Είμαι στην ΔΕΗ δεκαετίες.. είχα μπλε τιμολογια με 0.105 και 0.125 
Τον προηγούμενο μήνα έληξε το 0,125 και είδα το μπλε να είναι στα 0,145 και δέσμευση 2 ετών. Τώρα με έβαλε η ΔΕΗ στο κίτρινο και περιμένω να βρω καμια προσφορα για να κλεισω πάλι με την ΔΕΗ γιατι φοβάμαι να αλλάξω πάροχο, απο όλα αυτα που διαβαζω. Σήμερα εν τω μεταξυ με καλεί η προτέργία για ένα πρόγραμμα 0,099 και 9,9 πάγιο για ένα έτος , σταθερη τιμή λεει. Όσον αφορά τη συνέπεια, δε κάνω λόγο, μιας που τα πληρώνω όλα πριν καν την παγια εντολή. έχω καταναλώσεις απο 250 με 280 kwh τον μηνά. Τι προτείνετε να κάνω; να κάνω το μπλε της ΔΕΗ το Online η να πάω στην προτεργια στο Protergia Οικιακό Value Secure 12M; Είναι αξιόπιστη εταιρία; εαν μου την προτείνετε εν τέλει, να τους καλέσω για να το κάνω ή συμφέρει να μου στείλει κάποιος σύσταση;

Ευχαριστώ εξ αρχής όλους σας, και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα!

Ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση σας! Έλαβα σύσταση και θα την χρησιμοποίησω.

Επεξ/σία από livetop
προσθήκη ενημέρωσης
Δημοσ.

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά έχω χάσει επαφή για κανά 6μηνο

Υπάρχει κάπου το κλασικό excel με την σύγκριση των προγραμμάτων που μας διευκόλυνε τόσα χρόνια;

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...