Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, livetop είπε

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας! 
Είμαι στην ΔΕΗ δεκαετίες.. είχα μπλε τιμολογια με 0.105 και 0.125 
Τον προηγούμενο μήνα έληξε το 0,125 και είδα το μπλε να είναι στα 0,145 και δέσμευση 2 ετών. Τώρα με έβαλε η ΔΕΗ στο κίτρινο και περιμένω να βρω καμια προσφορα για να κλεισω πάλι με την ΔΕΗ γιατι φοβάμαι να αλλάξω πάροχο, απο όλα αυτα που διαβαζω. Σήμερα εν τω μεταξυ με καλεί η προτέργία για ένα πρόγραμμα 0,099 και 9,9 πάγιο για ένα έτος , σταθερη τιμή λεει. Όσον αφορά τη συνέπεια, δε κάνω λόγο, μιας που τα πληρώνω όλα πριν καν την παγια εντολή. έχω καταναλώσεις απο 250 με 280 kwh τον μηνά. Τι προτείνετε να κάνω; να κάνω το μπλε της ΔΕΗ το Online η να πάω στην προτεργια στο Protergia Οικιακό Value Secure 12M; Είναι αξιόπιστη εταιρία; εαν μου την προτείνετε εν τέλει, να τους καλέσω για να το κάνω ή συμφέρει να μου στείλει κάποιος σύσταση;

Ευχαριστώ εξ αρχής όλους σας, και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα!

Να παρεις συσταση και να πας προτεργια, μην φοβασαι να αλλαξεις παροχο ειναι κριμα να πληρωνεις 14 λεπτα την κιλοβατωρα.

Μην καλεσεις εσυ και χασεις το 50αρικο της συστασης.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, livetop είπε

Τον προηγούμενο μήνα έληξε το 0,125 και είδα το μπλε να είναι στα 0,145 και δέσμευση 2 ετών. Τώρα με έβαλε η ΔΕΗ στο κίτρινο και περιμένω να βρω καμια προσφορα για να κλεισω πάλι με την ΔΕΗ γιατι φοβάμαι να αλλάξω πάροχο, απο όλα αυτα που διαβαζω. Σήμερα εν τω μεταξυ με καλεί η προτέργία για ένα πρόγραμμα 0,099 και 9,9 πάγιο για ένα έτος , σταθερη τιμή λεει. Όσον αφορά τη συνέπεια, δε κάνω λόγο, μιας που τα πληρώνω όλα πριν καν την παγια εντολή. έχω καταναλώσεις απο 250 με 280 kwh τον μηνά. Τι προτείνετε να κάνω; να κάνω το μπλε της ΔΕΗ το Online η να πάω στην προτεργια στο Protergia Οικιακό Value Secure 12M; Είναι αξιόπιστη εταιρία; εαν μου την προτείνετε εν τέλει, να τους καλέσω για να το κάνω ή συμφέρει να μου στείλει κάποιος σύσταση;

Η πρωτεργια θεωρείται απο τις αξιόπιστες χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Αμα πας εκει θα οας με σύσταση να επωφεληθεις μινιμου το 5χ10.Διαφορα θα χεις οπως βλέπεις και μόνος σου την τιμή της κιλοβατώρας. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, livetop είπε

Να μη φοβάσαι,μια χαρά φθηνότερα σταθερά προγράμματα υπάρχουν και εκτός ΔΕΗ.Ισως οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε protergia αυτή τη στιγμή λόγω τιμής και έλλειψη εναλλακτικών τουριστικών επιλογών. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petrosp_13 είπε

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά έχω χάσει επαφή για κανά 6μηνο

Υπάρχει κάπου το κλασικό excel με την σύγκριση των προγραμμάτων που μας διευκόλυνε τόσα χρόνια;

Ευχαριστώ

Παρομοιο εδω απο μελος αλλο.

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml?pli=1#

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Δεν ξεκινήσαμε καλά με τη  νοlton. Βγήκε 1ος λογαριασμός στο flat με δωρεάν παγιο για 6 μήνες .Μόνο που στο λογαριασμό υπάρχει κανονικά χρέωση παγίου και δεν αφαιρείται στις πιστώσεις.

Μάλλον βρήκα τι φταίει.Στους όρους απόδοσης του δώρου λέει

Spoiler

Η έκπτωση συνολικού ποσού εξήντα Ευρώ (60,00€), θα αποδοθεί τμηματικά, ανά τριάντα (30) ημέρες κατανάλωσης, σε
έξι (6) ισόποσες δόσεις ύψους δέκα Ευρώ (10,00€) εκάστη, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα περί τιμολόγησης στους
Ειδικούς Όρους του εκάστοτε εμπορικού προγράμματος του Πελάτη, και θα αποτυπωθεί στους Λογαριασμούς που θα
αφορούν διάστημα κατανάλωσης συμπεριλαμβανομένης και της 30ης ημέρας (για την πρώτη δόση), της 60ης ημέρας (για
την δεύτερη δόση), της 90ης ημέρας (για την τρίτη δόση), της 120ης ημέρας (για την τέταρτη δόση), της 150ης ημέρας (για
την πέμπτη δόση) και της 180ης ημέρας (για την έκτη δόση). Το διάστημα των τριάντα (30) ημερών άρχεταιαπό την έναρξη
της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την Volton, όπως αυτή πιστοποιείται από τον αρμόδιο Διαχειριστή
Δικτύου, ή, σε περίπτωση ήδη εκπροσωπούμενη παροχής, από την ημερομηνία σύναψης της παρούσας προωθητικής
ενέργειας.

Ο λογαριασμός που εκδόθηκε αφορά 29 ημέρες!🤐

Επεξ/σία από giorgosvet
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Μάλλον βρήκα τι φταίει.Στους όρους απόδοσης του δώρου λέει

Απόκρυψη περιεχομένων

Η έκπτωση συνολικού ποσού εξήντα Ευρώ (60,00€), θα αποδοθεί τμηματικά, ανά τριάντα (30) ημέρες κατανάλωσης, σε
έξι (6) ισόποσες δόσεις ύψους δέκα Ευρώ (10,00€) εκάστη, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα περί τιμολόγησης στους
Ειδικούς Όρους του εκάστοτε εμπορικού προγράμματος του Πελάτη, και θα αποτυπωθεί στους Λογαριασμούς που θα
αφορούν διάστημα κατανάλωσης συμπεριλαμβανομένης και της 30ης ημέρας (για την πρώτη δόση), της 60ης ημέρας (για
την δεύτερη δόση), της 90ης ημέρας (για την τρίτη δόση), της 120ης ημέρας (για την τέταρτη δόση), της 150ης ημέρας (για
την πέμπτη δόση) και της 180ης ημέρας (για την έκτη δόση). Το διάστημα των τριάντα (30) ημερών άρχεταιαπό την έναρξη
της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την Volton, όπως αυτή πιστοποιείται από τον αρμόδιο Διαχειριστή
Δικτύου, ή, σε περίπτωση ήδη εκπροσωπούμενη παροχής, από την ημερομηνία σύναψης της παρούσας προωθητικής
ενέργειας.

Ο λογαριασμός που εκδώθηκε αφορά 29 ημέρες!🤐

Ή είμαστε απολύτως ακριβείς ή καθόλου...αμ πως😂

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
6 hours ago, giorgosvet said:

στο flat με δωρεάν παγιο για 6 μήνες .

Τα δωρεάν πάγια πώς τα πήρες; Έκανες αίτημα σε άλλο πάροχο και σε κάλεσαν από τη διακράτηση;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Ο λογαριασμός είναι από 9/6 μεχρι 8/7. Όμως η εναρξη εκπροσώπησης είναι η 12/6. Αρα πότε ξεκινάει να μετραει ο χρόνος?😄

από 9/6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τα δωρεάν πάγια πώς τα πήρες; Έκανες αίτημα σε άλλο πάροχο και σε κάλεσαν από τη διακράτηση;

Όχι με πήρε τηλέφωνο εξωτερικός συνεργάτης της volton και λόγω του ότι ήμουν παλιός πελάτης μου έδωσε το δώρο. Κι έφυγα από το smart 40%, καλά να παθω πλήρωνε τώρα!

Επεξ/σία από giorgosvet
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, giorgosvet said:

Ο λογαριασμός είναι από 9/6 μεχρι 8/7. Όμως η εναρξη εκπροσώπησης είναι η 12/6. Αρα πότε ξεκινάει να μετραει ο χρόνος?😄

mydeddie-μετρησεις-στατιστικα καταναλωσεων- ενδείξεις παροχης. Εκεί θα δεις με σιγουριά πότε είναι η τελική ένδειξη του προηγούμενου παρόχου... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...