Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μου έστειλε μήνυμα καλωσορίσματος στο δίκτυο της αλλά ΔΕΝ μπορώ να κάνω εγγραφή στο app .

Πρέπει να περιμένει 2-3 ημέρες?

Βάζεις χειρόγραφο 12ψήφιο αριθμό παροχής?

Δημοσ.
Στις 21/7/2025 στις 3:58 ΜΜ, messinia3 είπε

1)Για κάθε σύσταση που θα κάνεις θα λάβεις 50 ευρώ εσύ και 50 σπαστά (10 ευρώ για 5 μήνες) αυτός που θα συστήσεις.

2)Τα 50ευρα της σύστασης της δικής σου είναι εφάπαξ.Μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή που θα συστήσεις θα υπάρχουν διαθέσιμα στην εφαρμογή 50 ευρώ για εξαργύρωση στον επόμενο λογαριασμό (πρέπει να το επιλέξεις εσύ, δε γίνεται αυτόματα)

3) από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η παροχή λαμβάνεις τα 50 ευρώ της σύστασης ασχέρως χρώματος τιμολογίου. Αυτός που έχει λάβει τη σύσταση , δηλαδή τα 10 ευρώ για 5 μήνες , προφανώς εάν αποχωρήσει από την εταιρεία νωρίτερα χάνει το  όποιο ποσό δεν του έχει πιστωθεί ακόμα.

ΝΑ ρωτησω κατι πανω σε αυτο το ποστ,εγω μολις μπηκα με συσταση πρωτεργια,αρα αρχικα πρεπει να κατεβασω το ap,απο εκει και επειτα μπορω να βαλω με συσταση  το σπιτι της μητερας μου για εναν μηνα κιτρινο,να παρω εγω το 50ρι εφαπαξ και επειτα να ξαναγυρισω το σπιτι της μητερας μου ζενιθ πχ???

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

ΝΑ ρωτησω κατι πανω σε αυτο το ποστ,εγω μολις μπηκα με συσταση πρωτεργια,αρα αρχικα πρεπει να κατεβασω το ap,απο εκει και επειτα μπορω να βαλω με συσταση  το σπιτι της μητερας μου για εναν μηνα κιτρινο,να παρω εγω το 50ρι εφαπαξ και επειτα να ξαναγυρισω το σπιτι της μητερας μου ζενιθ πχ???

Οταν ενεργοποιηθει η παροχη σου κατεβαζεις το app κανεις εγγραφη και μπορεις να δωσεις συσταση. Μολις ενεργοποιηθει η παροχη της μητερας σου τοτε περνεις το 50αρικο και η μητερα σου 10Χ5 αλλα αν φυγει η μητερα σου, στο μηνα εννοειται θα χασει τα 40, θα παρει μονο το 10αρικο του πρωτου λογαριασμου,

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Ναι μπορείς να στείλεις σύσταση για κίτρινο για το σπίτι της μητέρας σου.Οταν ενεργοποιηθεί η γραμμή της στην protergia θα μπορείς μέσω του app να εξαργυρωσεις το 50αρικο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς χειρόγραφο?

Βάζω 12 ψηφια 

πρέπει να τα πληκτρολογήσεις και οχι να κάνεις copy paste

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μου έστειλε μήνυμα καλωσορίσματος στο δίκτυο της αλλά ΔΕΝ μπορώ να κάνω εγγραφή στο app .

Πρέπει να περιμένει 2-3 ημέρες?

Ναι περιμενε...δοκίμασε ξανά αύριο.

Απλά μην πάρεις την παροχή copy paste....γράψε κανονικά τον αριθμό της στο πεδίο που το ζητά.

Δημοσ.
4 minutes ago, rudigarcia222 said:

Ναι αλλά η προτεργια θα πάρει τηλέφωνο να πει τα δικαιολογητικά που θέλει, και μετά την παραλαβή των δικαιολογητικών θα ξαναπάρουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της σύμβασης και ενημερώσουν για το επιθυμητό πρόγραμμα.

Και η ζενίθ (για τη νέα σύμβαση) επίσης τα ίδια.

Μαζί της θα θέλουν να μιλήσουν.

Εκτός κι αν σου κάνει εξουσιοδότηση μέσω gov 'να συνάψεις σύμβαση για τα συγκεκριμένα προγραμματα, για τον τάδε αριθμό παροχης' και στείλεις την εξουσιοδότηση μαζί με τα δικαιολογητικά.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι αλλά η προτεργια θα πάρει τηλέφωνο να πει τα δικαιολογητικά που θέλει, και μετά την παραλαβή των δικαιολογητικών θα ξαναπάρουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της σύμβασης και ενημερώσουν για το επιθυμητό πρόγραμμα.

Εκτός κι αν σου κάνει εξουσιοδότηση μέσω gov 'να συνάψεις σύμβαση για τα συγκεκριμένα προγραμματα, για τον τάδε αριθμό παροχης' και στείλεις την εξουσιοδότηση μαζί με τα δικαιολογητικά.

Εμένα η protergia ενώ προχώρησε την υπογραφή της σύμβασης της μητέρας μου μέσω εξουσιοδότησης...αλλά δε μου ανέφερε τον αύξοντα αριθμό κατάθεσης αιτήματός αλλαγής εκπροσώπησης....λόγω προσωπικών δεδομένων😂

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

thanks κλαιν θα κανω μια εξουσιοδοτηση ετσι και αλλιως εδω και χρονια ολα εγω τα κανω και τα πληηρωνω στους δικους μου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

thanks κλαιν θα κανω μια εξουσιοδοτηση ετσι και αλλιως εδω και χρονια ολα εγω τα κανω και τα πληηρωνω στους δικους μου

καλα στο τηλ μπορεις να πεις οτι εισαι εσυ. δεν ειναι απαραιτητο να πεις οτι εισαι η κορη της.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

καλα στο τηλ μπορεις να πεις οτι εισαι εσυ. δεν ειναι απαραιτητο να πεις οτι εισαι η κορη της.

Εγώ ήμουν γιος....δε θα πιανε 😅

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Έφτιαξα το app της προτεργια.

Είμαι πελάτης από 20 Ιουλίου και με αφήνει να δώσω ΕΝΔΕΙΞΗ.

Στέκει αυτό?

Παντα σε αφηνει να δωσεις ενδειξη αλλα δεν εχει νοημα να δωσεις τωρα. τι ημερονηνια περναει ο δεδδηε απο σενα; 4 μηνη καταμετρηση εχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...