Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έφτιαξα το app της προτεργια.

Είμαι πελάτης από 20 Ιουλίου και με αφήνει να δώσω ΕΝΔΕΙΞΗ.

Στέκει αυτό?

Νομίζω αφήνει ανά πάσα στιγμή. Εγώ ενα μήνα είμαι και έδωσα στην ημερομηνία που μέτραγε ο Δεδδηε. Ειπα μηπως και δεν περάσει λόγο καλοκαιριού 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Παντα σε αφηνει να δωσεις ενδειξη αλλα δεν εχει νοημα να δωσεις τωρα. τι ημερονηνια περναει ο δεδδηε απο σενα; 4 μηνη καταμετρηση εχεις;

ΝΑΙ. 4μηνη.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα περάσει 10 Οκτωβρίου.

ΕΓΩ δηλαδή θα δώσω πότε?

5 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Νομίζω αφήνει ανά πάσα στιγμή. Εγώ ενα μήνα είμαι και έδωσα στην ημερομηνία που μέτραγε ο Δεδδηε. Ειπα μηπως και δεν περάσει λόγο καλοκαιριού 

Είσαι σε τετρα μηνιαία μέτρηση?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

οχι καθε μηνα.Απλα το φοβηθηκα για καλοκαιρι μην την κανουν και εδωσα μονος μου και εκδοθηκε βαση αυτου που εδωσα.

Δημοσ.

Μπορείς να καταχωρείς όποτε θέλεις στο app τη μέτρηση, μια καλή στιγμή είναι έως μια εβδομάδα πριν την έκδοση του λογαριασμού. Εφόσον είναι 4μηνιαία η επίσημη ΔΕΔΔΗΕ, τότε καλό είναι να το καταχωρείς εσύ τους υπόλοιπους 3 μήνες για να εκδοθεί λογαριασμός εκκαθαριστικός με ένδειξη δική σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ. 4μηνη.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα περάσει 10 Οκτωβρίου.

ΕΓΩ δηλαδή θα δώσω πότε?

Εγω που ειμαι στα ιδια με σενα δηλ. 4μηνη δινω ενδειξεις την ημερομηνια που περναει ο ΔΕΔΔΗΕ ωστε να συμβαδιζουν οι λογαριασμοι. Σου προτεινω να δωσεις ενδειξεις 10 Αυγουστου, ωστε να εκδοθει ενας πρωτος 20ημερος λογαριασμος στις 15 Αυγουστου και να εισαι συγχρονισμενος μετα με τον ΔΕΔΔΗΕ δηλ. καθε 10 του μηνος να δινεις εσυ ενδειξεις και 10 οκτωβριου ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σε μενα ο ΔΕΔΔΗΕ περναει καθε 4 μηνες στις 1-2 του μηνος. Εγω απο Απριλιο που ειμαι Προτεργια δινω μετρησεις την 1η μηνος και στις 5 εκδιδεται ο λογαριασμος.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, thinlizzy είπε

Για σταθερό βλέπω ότι στην Eunice είναι το πιο οικονομικό. Προχωράμε άφοβα;

Τι καταναλωσεις εχεις; Ειχα κανει πριν λιγες μερες εναν υπολογισμο εδω στο νημα, οτι με 250kw, η προτεργια με συσταση ερχεται λιγο οικονομικοτερα, αν απο εκει και περα να δωσεις κι εσυ συστασεις εστω και μια, υπερτερει κατα πολυ.

Στις 21/7/2025 στις 11:04 ΜΜ, Seldon40 είπε

Παρα πολυ καλη. Και πολλοι εχουν πει οτι ο παροχος ειναι καλος σε τιμολογηση και εξυπηρετηση.

Αν κανω βεβαια μια συγκριση με την προτεργια (αν παρεις συσταση) δεν θα βρω ιδιαιτερη διαφορα στο συνολο.

Εχεις 3000kw τον χρονο δηλ. περιπου 250kw τον μηνα.

Eunice: 7+(250x0,098)=31,75 x 12= 378

Protergia: 9,90+ (250x0,099)=34,65 x 12= 415,80 (-50 απο συσταση)= 365,80

Με το σκεπτικο ομως οτι θα δωσεις εστω και μονο μια συσταση θα υπερτερει βεβαια η προτεργια. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρω στις 300 είμαι και γω.

Στην protergia είναι σταθερό αυτό με την σύσταση; Συμφέρει έστω και με μια σύσταση;

Σαν εταιρεία η Eunice σε επικοινωνία είναι ok;

Επεξ/σία από thinlizzy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thinlizzy είπε

Στην protergia είναι σταθερό αυτό με την σύσταση; Συμφέρει έστω και με μια σύσταση;

Το protergia value secure12m, σταθερο 9,90 παγιο και 0,099/kw.

Eunice: 7+(300x0,098)=36,40 x 12= 436,80

Protergia: 9,90+ (300x0,099)=39,60 x 12= 475,20 (-50 απο συσταση)= 425,20

Ενταξει δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα αλλα αν δωσεις εστω και μια συσταση υπερτερει κατα πολυ.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εγω που ειμαι στα ιδια με σενα δηλ. 4μηνη δινω ενδειξεις την ημερομηνια που περναει ο ΔΕΔΔΗΕ ωστε να συμβαδιζουν οι λογαριασμοι. Σου προτεινω να δωσεις ενδειξεις 10 Αυγουστου, ωστε να εκδοθει ενας πρωτος 20ημερος λογαριασμος στις 15 Αυγουστου και να εισαι συγχρονισμενος μετα με τον ΔΕΔΔΗΕ δηλ. καθε 10 του μηνος να δινεις εσυ ενδειξεις και 10 οκτωβριου ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σε μενα ο ΔΕΔΔΗΕ περναει καθε 4 μηνες στις 1-2 του μηνος. Εγω απο Απριλιο που ειμαι Προτεργια δινω μετρησεις την 1η μηνος και στις 5 εκδιδεται ο λογαριασμος.

Δηλαδή να δώσω ΕΝΔΕΙΞΗ 01 Αυγούστου?

Η προτεργια έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες που τιμολογει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thinlizzy είπε

Έχει και σταθερό τιμολόγιο ανταγωνιστικο και κυμαινόμενο ή protergia.Εαν σε ενδιαφέρει αρχικά επιλέγεις τι θεωρείς καλύτερο με βάση τις ανάγκες σου.

Η πολιτική της protergia αναφορικά με το κυμαινόμενο κίτρινο της είναι να αλλάζει όνομα ανά τρεις με τέσσερις μηνες(άρα θα πρέπει να το τσεκάρεις κάθε τέλος του μήνα)

Για το σταθερό της με τα 50 ευρώ σπαστά (10 ευρώ για 5 μήνες) σε συνδιασμο με την καλή τιμή kwh είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που δε θέλει να ασχολείται διαρκώς.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Ο κύκλος τιμολόγησης της protergia είναι κάθε 5 η 10 η 15 του μήνα. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, juanjk είπε

Μπορείς να καταχωρείς όποτε θέλεις στο app τη μέτρηση, μια καλή στιγμή είναι έως μια εβδομάδα πριν την έκδοση του λογαριασμού. Εφόσον είναι 4μηνιαία η επίσημη ΔΕΔΔΗΕ, τότε καλό είναι να το καταχωρείς εσύ τους υπόλοιπους 3 μήνες για να εκδοθεί λογαριασμός εκκαθαριστικός με ένδειξη δική σου.

Εννοείται ότι θα δίνω την ΕΝΔΕΙΞΗ.

Το ερώτημα είναι αφού η προτεργια τιμολογει 05, 10, 15 πότε να δίνω ΕΝΔΕΙΞΗ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Εχει τρεις κυκλους τιμολογησης 5, 10 κ 15 καθε μηνα. Εγω πιστευω πρεπει να δωσεις στις 10 Αυγουστου. Για καλο και για κακο να επερνες τηλ. την εξυπηρετηση πελατων και να ζητησεις να μπεις στον τριτο κυκλο αφου ο ΔΕΔΔΗΕ θα περασει 10 οκτωβριου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Εννοείται ότι θα δίνω την ΕΝΔΕΙΞΗ.

Το ερώτημα είναι αφού η προτεργια τιμολογει 05, 10, 15 πότε να δίνω ΕΝΔΕΙΞΗ?

Δεν έχεις ενταχθεί ακόμα σε μηνιαία καταμέτρηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...