Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Δεν έχεις ενταχθεί ακόμα σε μηνιαία καταμέτρηση?

Όχι 

2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εχει τρεις κυκλους τιμολογησης 5, 10 κ 15 καθε μηνα. Εγω πιστευω πρεπει να δωσεις στις 10 Αυγουστου. Για καλο και για κακο να επερνες τηλ. την εξυπηρετηση πελατων και να ζητησεις να μπεις στον τριτο κυκλο αφου ο ΔΕΔΔΗΕ θα περασει 10 οκτωβριου.

Ιδανικα θα βόλευε ο κύκλος 15 του μήνα αφού ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρα 10-12.

Δεν ξέρω όμως αν 'προλαβαίνουν'.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Όχι 

Ιδανικα θα βόλευε ο κύκλος 15 του μήνα αφού ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρα 10-12.

Δύσκολα...αλλά μιλά μαζί τους να το διευκρινήσεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

οταν περιμενουν μετρηση απο δεδδηε και προσπαθησεις να δωσεις στην προτεργια ενδειξεις σου βγαινει μνμ οτι δεν θα ληφθουν υποψιν γτ περιμενουν απο δεδδηε. αρα θα περιμενουν τον δεδδηε.

Δημοσ.

Εγω μιλησα στο τηλερωνο μαζι τους και λενε πως δεν μπορεις να διαλεξεις κυκλο τιμολογησης (ειναι οτι παρει το συστημα). Ιδανικα για προτεργια τελικα ποιο κυκλος θα ειναι ;

Για μεταφορα παροχης σε αλλο ονομα και ταυτοχρονη αλλαγη εταιρειας τι παιζει ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Εγω μιλησα στο τηλερωνο μαζι τους και λενε πως δεν μπορεις να διαλεξεις κυκλο τιμολογησης (ειναι οτι παρει το συστημα). Ιδανικα για προτεργια τελικα ποιο κυκλος θα ειναι ;

Αυτος που θα συμβαδιζει με τον ΔΕΔΔΗΕ. Εγω πηγα προτεργια 8/4, 1/5 εδωσα ενδειξεις και 5/5 βγηκε ο πρωτος λογαριασμος 23 ημερων, απο εκει και επειτα καθε 1η δινω ενδειξεις και καθε 5η βγαινει λογαριασμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Όταν κάνεις το αίτημα αλλαγής παροχου θα αλλάξεις παράλληλα και όνομα στην παροχή.(μπορει να σου ζητησουν και ε9 για συνδεση της παροχης με το νεο ΑΦΜ)Εχε υπόψη σου ότι σε αυτή την περίπτωση θα έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια καταμέτρηση και εάν τυχόν εχει λήξει η ΥΔΕ,πιθανότατα θα ζητηθεί νέα εντός 6μηνου. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτος που θα συμβαδιζει με τον ΔΕΔΔΗΕ. Εγω πηγα προτεργια 8/4, 1/5 εδωσα ενδειξεις και 5/5 βγηκε ο πρωτος λογαριασμος 23 ημερων, απο εκει και επειτα καθε 1η δινω ενδειξεις και καθε 5η βγαινει λογαριασμος.

Μετράει ο ΔΕΔΔΗΕ έγραψες 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Χρειάζεται αποδεικτικό ιδιοκτησίας ( Ε9 ) αν είσαι ιδιοκτήτης η μισθωτήριο οριστικοποιημένο μέσω TAXIS αν νοικιάζεις. Αν η ΥΔΕ είναι ληγμένη η αλλαγή θα γίνει κανονικά, αλλά θα σε ειδοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ οτι έχεις προθεσμία 6 μήνες να κάνεις νέα ΥΔΕ.  

• Like 2
Δημοσ.
6 minutes ago, Sancho said:

Χρειάζεται αποδεικτικό ιδιοκτησίας ( Ε9 ) αν είσαι ιδιοκτήτης η μισθωτήριο οριστικοποιημένο μέσω TAXIS αν νοικιάζεις. Αν η ΥΔΕ είναι ληγμένη η αλλαγή θα γίνει κανονικά, αλλά θα σε ειδοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ οτι έχεις προθεσμία 6 μήνες να κάνεις νέα ΥΔΕ.  

αν εισαι φιλοξενουμενος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

αν εισαι φιλοξενουμενος;

Εάν είσαι φιλοξενουμενος η παροχή του ρεύματος θα είναι στο ΑΦΜ αυτού που σε φιλοξενεί...πιθανότατα. 

Αν έχεις έστω ψιλή κυριότητα ή επικαρπια ακίνητο πάλι μπορείς να κάνεις δουλίτσα. 

Υγ.Γινεται και με υπεύθυνη δήλωση (και αντίγραφο ταυτότητων) των 2 εμπλεκομένων. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Αν είσαι φιλοξενούμενος καλό είναι το ρεύμα να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη, εκτός αν συμφωνείτε να είναι στο όνομά σου.

Κάποιοι πάροχοι δέχονται την αλλαγή και προς φιλοξενούμενο, συνήθως ζητούν πρόσφατο λογαριασμό χωρίς οφειλές ή έγκριση ιδιοκτήτη.

54 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εννοείται ότι θα δίνω την ΕΝΔΕΙΞΗ.

Το ερώτημα είναι αφού η προτεργια τιμολογει 05, 10, 15 πότε να δίνω ΕΝΔΕΙΞΗ?

Δώσε τώρα στον 1ο μήνα στις 01/08 και 10/08, ούτως ή άλλως λαμβάνεται υπόψη η τελευταία που δίνεις. Τους επόμενους μήνες θα ξέρεις πότε να δώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, juanjk είπε

Δώσε τώρα στον 1ο μήνα στις 01/08 και 10/08, ούτως ή άλλως λαμβάνεται υπόψη η τελευταία που δίνεις. Τους επόμενους μήνες θα ξέρεις πότε να δώσεις.

Στην πολυκατοικία είναι ένας που έχει προτεργια και τιμολογειται 05 του μήνα.

Ότι χειρότερο .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thinlizzy είπε

Για σταθερό βλέπω ότι στην Eunice είναι το πιο οικονομικό. Προχωράμε άφοβα;

στους όρους το μονο αρνητικό που βλέπω ειναι οτι δεν δίνει εκπτωση συνέπειας από τον 1ο λογαριασμό. για εμένα ήταν deal breaker και προτίμησα protergia με συσταση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...