Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρε τηλ η nrg για αντιπροσφορά (είδαν αίτημα για προτεργια). Δεν ήταν άσχημα τα νούμερα που μου έδωσε (σταθερό με 0,088 για 8 μήνες και μετά αύξηση κατα 0,01) αλλά εμάς μας ενδιέφερε το πάγιο να μην είναι 10Ε γιατί είναι εξοχικό και το χειμώνα δεν υπάρχει κατανάλωση. Γιατί να μην έχουν γενικά αυτές τις τιμές στα σταθερά αφού μπορούν να τις δώσουν με αντιπροσφορά; Στο σαητ τους βλέπω 0,11-0,13 τιμές και πάγιο μέχρι και 15Ε! Περιμένουν να φύγουν όλοι οι πελάτες για να τα μειώσουν;...

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στην πολυκατοικία είναι ένας που έχει προτεργια και τιμολογειται 05 του μήνα.

Ότι χειρότερο .

εξηγεις λιγο τι εννοεις? η προτεργια γενικά ή ημερομηνια τιμολόγισης κλπ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joe22 είπε

* Πώς βλέπω πότε ή κάθε πότε περνάει ο Δεδδηε;

στον τελευταιο λογαριασμο θα δεις: επομενη καταμετρηση δεδδηε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

εξηγεις λιγο τι εννοεις? η προτεργια γενικά ή ημερομηνια τιμολόγισης κλπ

Το χειρότερο έχει να κάνει επειδή ο ΔΕΔΔΗΕ μετρά 10-12 του μήνα.

Σκέψου ότι στον κύκλο των 4 λογαριασμων, ο 1' αφορά 55 ημέρες, ο 2' 30 ημέρες, ο 3' 30 ημέρες και ο 4' 5 ημέρες.

1 ώρα πριν, Joe22 είπε

Σε protergia κι εγώ από 15/7.

* Να δώσω μέτρηση στις 10/8;

* Πώς βλέπω πότε ή κάθε πότε περνάει ο Δεδδηε;

Μπήκες στο app ?

Το γράφει φάτσα 

Δημοσ.

Πάντως μιας και λέτε για τους κύκλους τιμολόγησης της Protergia, εμένα ακόμα προς τιμολόγηση είναι... θυμίζω πως ενεργοποιήθηκα Protergia 11/6, ΔΕΔΔΗΕ έκανε μέτρηση 9/7 που εμφανίστηκε κανονικά στην εφαρμογή της protergia και από εκείνη την στιγμή (ή τουλάχιστον λίγες μέρες μετά που έμαθα που να κοιτάω στην εφαρμογή), είμαι "προς τιμολόγηση" .

Θεωρούσα πως μέχρι τις 20/7 θα φαινόταν η μηνιαία χρέωση στην εφαρμογή (15 ο τρίτος κύκλος + 5 μέρες max να φανεί) αλλά έφυγε και η 24η Ιουλίου και ακόμα τίποτα :) Το πόσο φυσιολογικό είναι τώρα αυτό, δεν έχω καταλάβει, όπως δεν έχω καταλάβει και τι θα χρεώσουν και με τι ημερομηνία..

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Craven είπε

Πάντως μιας και λέτε για τους κύκλους τιμολόγησης της Protergia, εμένα ακόμα προς τιμολόγηση είναι... θυμίζω πως ενεργοποιήθηκα Protergia 11/6, ΔΕΔΔΗΕ έκανε μέτρηση 9/7 που εμφανίστηκε κανονικά στην εφαρμογή της protergia και από εκείνη την στιγμή (ή τουλάχιστον λίγες μέρες μετά που έμαθα που να κοιτάω στην εφαρμογή), είμαι "προς τιμολόγηση" .

Θεωρούσα πως μέχρι τις 20/7 θα φαινόταν η μηνιαία χρέωση στην εφαρμογή (15 ο τρίτος κύκλος + 5 μέρες max να φανεί) αλλά έφυγε και η 24η Ιουλίου και ακόμα τίποτα :) Το πόσο φυσιολογικό είναι τώρα αυτό, δεν έχω καταλάβει, όπως δεν έχω καταλάβει και τι θα χρεώσουν και με τι ημερομηνία..

Δηλαδή μήνας 11/06 έως 09/07 ΔΕΝ τιμολογηθηκε ακόμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή μήνας 11/06 έως 09/07 ΔΕΝ τιμολογηθηκε ακόμα?

Μόνο στον πρώτο μήνα τιμολόγησης μπορεί να παρουσιαστεί αυτο το πρόβλημα.Μη σε αγχώνει κάτι.Μςτα τον πρώτο λογαριασμό θα λαμβάνεις σε μηνιαία βάση το λογαριασμό με βάση την αντίστοιχη κατανάλωση σου.

Αν και το προς τιμολόγηση που γράφει ο φίλος, τώρα που ξαναείδα το μήνυμα, σημαίνει ότι σε λίγες ημέρες θα δει την κατανάλωση του τιμολογημενη και κάποιες ημέρες μετά θα μπορεί να δει και το λογαριασμό του στο app.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω στην Αθήνα ενα διαμέρισμα airbnb που όπως καταλαβαίνετε το καλοκαίρι η κατανάλωση ειναι αρκετά μεγάλη αγγίζει το μήνα πάνω απο 700kwh είναι στη ΔΕΗ τι προτείνετε σαν εναλλακτικό παροχο ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νοικιάζεις όλο το χρόνο το διαμέρισμα η περιστασιακά το καλοκαίρι?

Εαν γενικά είναι νοικιασμένο όλο το χρόνο επέλεξε αρχικά εαν θέλεις κυμαινόμενο ή σταθερό πρόγραμμα.Εαν δε θες να ασχολείσαι καθόλου πας σε σταθερό.

Εαν έχεις τη διάθεση να αφιερώνεις λίγο χρόνο να ενημερώνεσαι παίζουν και κάποια κυμαινομενα με καλή τιμή,αλά θα πρέπει να έχεις το νου σου να μην ξεχαστείς εαν αλλάξει η τιμή του.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lewnidas7 είπε

Καλησπέρα σε όλους έχω στην Αθήνα ενα διαμέρισμα airbnb που όπως καταλαβαίνετε το καλοκαίρι η κατανάλωση ειναι αρκετά μεγάλη αγγίζει το μήνα πάνω απο 700kwh είναι στη ΔΕΗ τι προτείνετε σαν εναλλακτικό παροχο ευχαριστώ 

Τσέκαρε τα προγράμματα της προτέργια που παίζουν κάτω από 10 λεπτά και 9,90 πάγιο. Με τη σύσταση έχεις δώρο 50Ε (τα πάγια για 5 μήνες).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akaloith είπε

8/8 ληγει το μαγικο ζενιθ που εχω με 0 παγιο και 40% εκπτωση
τι βαζω;;;;;;;;; λιγες kwh 

Όταν λες λίγες?τύπου 100-150 kwh το μήνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Όταν λες λίγες?τύπου 100-150 kwh το μήνα?

ακριβως
ο τελευταιος zenith Power Home Smart Night
τελειωνει 8/8 ο χρονος τουυυυυυυυ
image.jpeg.cceeae17a2e5f9b91b71117e508a1630.jpeg

Επεξ/σία από akaloith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...