Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, akaloith είπε

ακριβως
ο τελευταιος zenith Power Home Smart Night
image.jpeg.cceeae17a2e5f9b91b71117e508a1630.jpeg

Με τοσες λιγες kw δεν σε συμφερει σταθερο. Protergia value swift on time deal, 5 παγιο, 0,09093/kw και -10χ5 με συσταση. Το θεμα ομως ειναι οτι ειναι κιτρινο και πρεπει καθε μηνα να ριχνεις μια ματια ή να ρωτας εδω στο φορουμ αν συνεχιζεται το προγραμμα με την ιδια τιμή.

Οχι οτι θα ψαχνεσαι, αλλωστε η προτεργια εδω και πανω απο ενα χρονο εχει καποιο κιτρινο με την ιδια τιμη σταθερη, απλως καθε 3-4 μηνες αλλαζει ονομα και πρεπει να κανεις εσωτερικη αλλαγη.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Με τοσες λιγες kw δεν σε συμφερει σταθερο. Protergia value swift on time deal, 5 παγιο, 0,09093/kw και -10χ5 με συσταση. Το θεμα ομως ειναι οτι ειναι κιτρινο και πρεπει καθε μηνα να ριχνεις μια ματια ή να ρωτας εδω στο φορουμ αν συνεχιζεται το προγραμμα με την ιδια τιμή.

0,09093/kw ηταν τον ιουνη;;;
αυτες τις τιμες με 0 παγιο πως θα τις ξαναπετυχω;;;;;
οι 2 τελευταιες στηλες = 40% εκπτωση  + 5% συνεπεια image.jpeg.343e2207f24c5f482f81798fbe6fcf26.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akaloith είπε

οι 2 τελευταιες στηλες = 40% εκπτωση  + 5% συνεπεια image.jpeg.343e2207f24c5f482f81798fbe6fcf26.jpeg

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή χαμηλότερη τιμή kwh σε κίτρινο (χωρίς δηλαδή πάγια δεκαρικου)με μηδενικό ουσιαστικά πάγιο (λόγω σύστασης)

Δυστυχώς το smart night με το 45% έκπτωση τελειώνει για όλους...όσους είχαν βρει την ησυχία τους ένα χρόνο τώρα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akaloith είπε

Ιουλιο ειναι 0,09093. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη, ουτε και βλεπω να υπαρξει.

Κοιτα εαν μπορεις να εξασκηθεις στο σπορ των συστασεων και καταφερεις να δωσεις και τις 10 συστασεις που μπορεις + 1 συσταση που θα παρεις, σημαινει 550 ευρω. Με αυτες τις καταναλωσεις που εχεις περνας 1,5χρονο σιγουρα τζαμπα, ισως και παραπανω.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akaloith είπε

ιουλιο;;;; κιτρινο;; 

Ναι ειναι exante, δηλ, καθε πρωτη του μηνος ανακοινωνεται η τιμη για τον μηνα που μπαινει.

Κανε μου μια διευκρινηση, δεν ανεβαινεις ποτε πανω απο 150;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, akaloith είπε

ιουλιο;;;; κιτρινο;; 

Η protergia αυτό που κάνει είναι να διατηρεί το κίτρινο κράχτη της στην ίδια τιμή για 3-4 μήνες.Το swift on time deal βγήκε τον Ιούλιο. Θα μου κάνει έκπληξη να το αλλάξει τον Αύγουστο.

Και γενικά οι εσωτερικές αλλαγές δεν είναι πρόβλημα. Εγώ που ήμουν στο swift on time (το φθηνό τους κίτρινο μέχρι και Ιούνιο)άλλαξα άμεσα με ένα τηλέφωνο στις 2 Ιουλίου.

6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κανε μου μια διευκρινηση, δεν ανεβαινεις ποτε πανω απο 150;

Η μήπως είσαι φοιτητής?

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η protergia αυτό που κάνει είναι να διατηρεί το κίτρινο κράχτη της στην ίδια τιμή για 3-4 μήνες.Το swift on time deal βγήκε τον Ιούλιο. Θα μου κάνει έκπληξη να το αλλάξει τον Αύγουστο.

Και γενικά οι εσωτερικές αλλαγές δεν είναι πρόβλημα. Εγώ που ήμουν στο swift on time (το φθηνό τους κίτρινο μέχρι και Ιούνιο)άλλαξα άμεσα με ένα τηλέφωνο στις 2 Ιουλίου.

Υποθέτω για να ρίξει μια ματιά και σε:

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/

Οχι για να ριξει μια ματια στο φοιτητικο, 9,90 οι 115kw και απο εκει και μετα 0,17/kw, αλλα μεχρι 150-160kw ειναι πιο χαμηλα κι απο το deal. Αλλα αν προκειται εστω κι ενα μηνα να ξεφυγει η καταναλωση, καλυτερα στο deal.

Eχει αναφερθει εδω στο φορουμ οτι δεν χρειαζεσαι φοιτητικο πασο.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-student/

Επεξ/σία από Seldon40
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Οχι για να ριξει μια ματια στο φοιτητικο, 9,90 οι 115kw και απο εκει και μετα 0,17/kw, αλλα μεχρι 150kw ειναι πιο χαμηλα κι απο το deal.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-student/

Χαχα...με προλαβες το άλλαξα και έγραψα κι εγώ για το φοιτητικό 🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, akaloith said:

ακριβως
ο τελευταιος zenith Power Home Smart Night
τελειωνει 8/8 ο χρονος τουυυυυυυυ
image.jpeg.cceeae17a2e5f9b91b71117e508a1630.jpeg

Να μαζευτούμε όλοι εμείς οι πιστοί του smart night, να κάνουμε ενα μνημόσυνο στη προγραμματάρα.

Μωρή ζενίθ γιατί ξηγιέσαι έτσι; Κόψαμε τον τουρισμό για χάρη σου και τώρα ούτε ένα αντίο;;;

Επεξ/σία από darkmatinee
  • Haha 5
Δημοσ.

καλημερα, εχει κανεις γνωμη για solar s1+? 
μου φαινεται λιγο too good to be true το 0,0639ε/kwh με νυκτερινη χρεωση χωρις (?) νυχτερινο μετρητη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kadaz είπε

μου φαινεται λιγο too good to be true το 0,0639ε/kwh με νυκτερινη χρεωση χωρις (?) νυχτερινο μετρητη

Χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης όμως αυτή η τιμή 😅 .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kadaz είπε

Είναι μονάχα η ονομαστική τιμή το 0,0639€ αλλά κάθε μήνα υπολογίζεται και αναπροσαρμογή λόγω χονδρικής (τρέχουσα μέση χονδρική Ιουλίου έως σήμερα 0,10034€), η πραγματική τελική τιμή άνευ ΦΠΑ πχ τώρα τον Ιούλιο θα ήταν 0,1423€.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...