Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Kadaz είπε

με καλυψατε πληρως, θενξ

Με 500-600kwh/μηνα καταναλωση, κοιταω 0.099ε/kwh λοιπον απο τους διαφορους παροχους στο energycost.gr 

κοιταξε τα εξελακια απο εδω και συνηπολογισε τα δωρα που δινουν.Λογικα πρωτεργια με συσταση απο εδω σε τοσες kwh θα ναι η πιο φθηνη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kadaz είπε

με καλυψατε πληρως, θενξ

Με 500-600kwh/μηνα καταναλωση, κοιταω 0.099ε/kwh λοιπον απο τους διαφορους παροχους στο energycost.gr 

Βασικά κοιτάς που θα σου κοστίσει λιγότερο και εάν προτιμάς σταθερό ή κυμαινόμενο πρόγραμμα.

Έχε υπόψη σου ότι το energycost.gr συγκρίνει απλά τις ονομαστικές τιμές και δεν υπολογίζει τυχόν δώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν περιμένουμε τελικό, καλό είναι να μην πληρώσουμε το προηγούμενο έναντι ώστε να μην μας χρωστάει η εταιρία αν βγει πιστωτικός ο τελικός; Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη λύση γιατί η κάθε εταιρία έχει δικές της διαδικασίες να επιστρέφει χρήματα και συνήθως αργούν. 

Δημοσ.
13 hours ago, Seldon40 said:

Οχι για να ριξει μια ματια στο φοιτητικο, 9,90 οι 115kw και απο εκει και μετα 0,17/kw, αλλα μεχρι 150-160kw ειναι πιο χαμηλα κι απο το deal. Αλλα αν προκειται εστω κι ενα μηνα να ξεφυγει η καταναλωση, καλυτερα στο deal.

Eχει αναφερθει εδω στο φορουμ οτι δεν χρειαζεσαι φοιτητικο πασο.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-student/

oΟπα δηλαδη αξιζει πιο πολυ αυτο για καποιον με καταναλωση μεχρι 150 ; δεν ειναι αρκετα υψηλο το παγιο ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 1comment είπε

Όταν περιμένουμε τελικό, καλό είναι να μην πληρώσουμε το προηγούμενο έναντι ώστε να μην μας χρωστάει η εταιρία αν βγει πιστωτικός ο τελικός; Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη λύση γιατί η κάθε εταιρία έχει δικές της διαδικασίες να επιστρέφει χρήματα και συνήθως αργούν. 

αμα υπαρχει εκπτωση συνεπειας δεν θα το εκανα.Αναλογα εαν εχεις και εγγυηση μεσα ειναι μια μικρη διαδιακασια αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.Ειδικα για οσους ειμαστε τουριστες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

αμα υπαρχει εκπτωση συνεπειας δεν θα το εκανα.Αναλογα εαν εχεις και εγγυηση μεσα ειναι μια μικρη διαδιακασια αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.Ειδικα για οσους ειμαστε τουριστες.

Όχι εγγύηση δεν έχει, ούτε έκπτωση. Απλά λόγω ελάχιστης κατανάλωσης είναι σίγουρο ότι ο τελικός θα έρθει μείον γι αυτό σκεφτόμουν να μην πληρώσουμε τον έναντι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, 1comment είπε

Όχι εγγύηση δεν έχει, ούτε έκπτωση. Απλά λόγω ελάχιστης κατανάλωσης είναι σίγουρο ότι ο τελικός θα έρθει μείον γι αυτό σκεφτόμουν να μην πληρώσουμε τον έναντι.

εαν υποθετικα πληρωσεις ολο τον εναντι και μικρη καταναλωση να εχεις πως θα βγει αρνητικος αφου δεν εχεις εγγυηση αυτο δεν καταλαβαινω.Τωρα καταλαβα μαλλον δεν μετρανε συχνα αρα πας ολο εναντι και θα βγει αρνητικος.

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.
34 minutes ago, 1comment said:

Αν η εγγύηση είναι μηδενική και δεν υπάρχουν οροι συνέπειας... και η έναντι κατανάλωση είναι μεγαλύτερη της πραγματικής τελικής κατανάλωσης, τότε ναι μπορείς να τον αφήσεις απλήρωτο.

Ή πληρωσε μόνο δημοτικά τέλη / ΕΡΤ που είναι εφάπαξ χρεώσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Να μαζευτούμε όλοι εμείς οι πιστοί του smart night, να κάνουμε ενα μνημόσυνο στη προγραμματάρα.

Μωρή ζενίθ γιατί ξηγιέσαι έτσι; Κόψαμε τον τουρισμό για χάρη σου και τώρα ούτε ένα αντίο;;;

τη μανα μου τη ξεκινησα στη προγραμματαρα  smart night -40% 0 παγιο στις 17/3/25
πως;;;;;
ειχα κανει αιτηση οσο υπηρχε το προγραμμα, τελικα δεν την ειχα παει μιας που τη κρατησε ο ηρων με ενα 60ευρω δωρο
και οταν τελειωσε ο ηρων πηγα στο παλιο το mail το υπεγραψα και εγινε δεκτη η αιτηση που ειχε ξεκινησει ας πουμε ενα 6μηνο πριν αλλα υπεγραφει 6 μηνες μετα :P
το δικο μου παλι 8/8/25 τελος :mad:

ΚΡΑΤΑΤΕ τα email και τις προσφορες ετοιμες για υπογραφη

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 2
  • Haha 5
Δημοσ.
19 minutes ago, akaloith said:

τη μανα μου τη ξεκινησα στη προγραμματαρα  smart night -40% 0 παγιο στις 17/3/25
πως;;;;;
ειχα κανει αιτηση οσο υπηρχε το προγραμμα, τελικα δεν την ειχα παει μιας που τη κρατησε ο ηρων με ενα 60ευρω δωρο
και οταν τελειωσε ο ηρων πηγα στο παλιο το mail το υπεγραψα και εγινε δεκτη η αιτηση που ειχε ξεκινησει ας πουμε ενα 6μηνο πριν αλλα υπεγραφει 6 μηνες μετα :P
το δικο μου παλι 8/8/25 τελος :mad:

ΚΡΑΤΑΤΕ τα email και τις προσφορες ετοιμες για υπογραφη

Jennifer Lopez Applause GIF by NBC World Of Dance

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmysss! είπε

oΟπα δηλαδη αξιζει πιο πολυ αυτο για καποιον με καταναλωση μεχρι 150 ; δεν ειναι αρκετα υψηλο το παγιο ;

To παγιο ειναι 9,90 αλλα μεχρι 115kw εχει μηδενικη χρεωση. Οποτε μεχρι 150-160kw σου βγαινει πιο φθηνο κι απο το deal, αν ομως ξεφυγεις καποιο μηνα δεν συμφερει.

• Like 2
Δημοσ.

ερωτηση: οι ρυθμιζομενες χρεωσεις στο excel ειναι 100% ακριβεις? Ρωτω γιατι σε εναν λογαριασμο ΔΕΗ που πληρωσα ειναι 40ε, και με ιδιες κιλοβατωρες/μηνα/δημο κλπ στο excel μου τις βγαζει 50. 

επισης, οι ρυθμιζομενες ειναι ιδιες ακριβως για ολους τους παροχους? Δλδ αν στη ΔΕΗ που ειμαι Γ1 Οικιακο Ειδικο Τιμολογιο ηταν 40ε για τον Ιουνιο, τοσο θα ηταν και πχ στην elpedison η στην προτεργεια? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kadaz είπε

ερωτηση: οι ρυθμιζομενες χρεωσεις στο excel ειναι 100% ακριβεις? Ρωτω γιατι σε εναν λογαριασμο ΔΕΗ που πληρωσα ειναι 40ε, και με ιδιες κιλοβατωρες/μηνα/δημο κλπ στο excel μου τις βγαζει 50. 

επισης, οι ρυθμιζομενες ειναι ιδιες ακριβως για ολους τους παροχους? Δλδ αν στη ΔΕΗ που ειμαι Γ1 Οικιακο Ειδικο Τιμολογιο ηταν 40ε για τον Ιουνιο, τοσο θα ηταν και πχ στην elpedison η στην προτεργεια? 

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ακριβώς ίδιες για όλους τους παρόχους. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kadaz είπε

Κανε και κανενα ελεγχο, γτ ποτε δεν ξερεις.

Οι ρυθμιζομενες παντως ειναι ιδιες σε ολους τους παροχους και σε ολα τα τιμολογια.

Δημοσ.

στο myprotergia εχει ενα λινκ για δωρεαν εγκατασταση νεου εξυπνου μετρητη για τους 1000 πρώτους. εχει κανει κάποιος αιτηση να μας πει τι του απαντησαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...